- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Tegnap Az istenek alkonya, emeletes vonaton hazafele kitaláltam, hogy 10x4 húzódzkodás 10 perces pihenőkkel, de csak 30-ig jutottam. Mivel legalább odafele a metrón volt 6+5 átszállással, így 40 fölé mentem...
Egy nappal előtte a Siegried, akkor is akcióba lendültem, volt ellenőr az M1-en, de feleslegesen ijedtem meg, csak a jegyem kérte.Ma a kondiparkot útba ejtve jöttem haza, 5 húzódzkodás széles fogással, a StrongFirst se kér többet. (Idáig egyszer próbáltam csak, de kimerült voltam már, egy se sikerült. Rúd helyett két párhuzamos kart fogtam.) Unokatestvéremnek írtam, hogy "úgy nézek ki jelenleg, mint Bruce Lee", csak hátam van.
Kiderült, hogy már 1000Ft a jegy az OB1-es női pólóra, ma játszott a csapat 18 órakor. Én jó pár éve voltam egy mérkőzésen, akkor még ingyenes volt.
Véletlenül tegnap olvastam, hogy a férfi kéziseink is NB1-esek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Steam topic
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR