Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vaakuum

addikt

Én közben megfutottam a laborköreimet, a magán nyálmintás kortizol közvetlenül edzés utánra mutatott némi felső határ átlépést, utána viszont gyakorlatilag etalonnak látszik az éjszakai szint is, meg a napközbeni is, mindenhol szépen az alsó harmadban van :DD . Tehát valószínűsíthetően nem a megugró kortizol a hajnali alvási-ébredési dolgaim háttere. Azt hiszem a melatonin fog kapni egy próbát (talán a tryptophannal keverve, hátha együtt hatékonyabbak), és remélhetőleg a regenerációt is segíeteni fogja!

A doki által 3 hete felírt clostilbegyt felvitte a tst értéket (boldog lennék, ha így maradhatna még vagy 25-30 évig), de az ösztradiolt is igen durván (ami viszont mocskosul ilyesztő, gyakorlatilag a felső határértékre kvázi ráduplázott). Kérdésem, hogy ez csak azért lehet, mert a több tst-ből a szervezet jóval több Ösztradiolt szintetizál (ami úgy tűnik, nálam mindig is jellemző volt), vagy ennek a bogyónak van közvetlenül a tst-ösztradiol átalakulást boostoló hatása is? Azt olvastam róla valahol, hogy két szinten is van hatása a hormonháztartásra (de nem találom azt az irományt), ezért nem vagyok benne teljesen biztos, hogy maradhat-e majd ez a jövőben, vagy valami más hatóanyagú gyógyszer kellhet helyette. Viszont majd valami ösztrogén aromatizálódás gátló biztosan kell ezek után. Korábban másik doki írt proviront, de szerintem az valahogy nem hozta a szükséges hatást, nem tudom, van-e másik hatóanyag erre a célra, ami esetleg kisebb szervezeti/májterheléssel is megtenné...
    (félreértések elkerülése végett: nálam ez egészségügyi kérdés, köze nincs a kokszoláshoz, bár a kettő terület ahogy belemélyedtem, gyakorlatilag szoros/teljes korrelációban van)

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés