- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
aelod #125489 üzenetére
Andreas Munzer?
Igen, sokan meghaltak, de ne felejtsétek el, hogy NEM az anabolikus szteroidoktól.
Egy Top BodyBuilder naponta 100-150 tablettát szed, és 5-25 ampullányi injekciót kap.
Persze ebben benne van a szteroid, az aromatáz enzimrendszergátló, ösztrogéninhibitor, tesztoszteron, inzulin, tiroid hormonok, vérnyomáscsökkentők, fájdalomcsillapítók, növekedési hormonok, gyomorsavcsökkentők, nyugtatók, antidepresszánsok, kortizolreceptorblokkolók, stb....Egyszer, még valamikor 1990 környékén beszéltem egy Magyar olimpikon súlyemelővel, akitől vettem 2000 szem Nerobolt.
Kérdi, hogy tudom, hogy hogy kell használni? Mondom, tudom, 3x2 tabi naponta. Mire ő csak mosolygott, erre én, valami sületlenséget mondtam tán? Mire ő nem, ő is 3x2-őt használ, csak ő levéllel.......(10 tabi/levél)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- DJI FPV Remote Controller 2
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged