- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
aelod #125489 üzenetére
Andreas Munzer?
Igen, sokan meghaltak, de ne felejtsétek el, hogy NEM az anabolikus szteroidoktól.
Egy Top BodyBuilder naponta 100-150 tablettát szed, és 5-25 ampullányi injekciót kap.
Persze ebben benne van a szteroid, az aromatáz enzimrendszergátló, ösztrogéninhibitor, tesztoszteron, inzulin, tiroid hormonok, vérnyomáscsökkentők, fájdalomcsillapítók, növekedési hormonok, gyomorsavcsökkentők, nyugtatók, antidepresszánsok, kortizolreceptorblokkolók, stb....Egyszer, még valamikor 1990 környékén beszéltem egy Magyar olimpikon súlyemelővel, akitől vettem 2000 szem Nerobolt.
Kérdi, hogy tudom, hogy hogy kell használni? Mondom, tudom, 3x2 tabi naponta. Mire ő csak mosolygott, erre én, valami sületlenséget mondtam tán? Mire ő nem, ő is 3x2-őt használ, csak ő levéllel.......(10 tabi/levél)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- Update 06.10. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged