Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
az vajon miért lehet, hogy egy 65W-os GAN hálózati töltőm, megfelelő, vastag kábellel 25W-tal tölti a Mi9-et (van usb mérőm), de olyan 10-20 mp-enként lemegy 0-ra. Aztán egyből vissza 25W-ra egy ideig, és megint 0 rövid ideig. Akku alacsony töltésen, nem meleg, stb. Azt hittem a töltőmben van valami limit, de pl. DJI akkuhubot vígan tölt folyamatos 30W-tal fél órán keresztül is.
-
Márton
nagyúr
válasz
Márton
üzenetére
Oh, hibáztam.
Hiszen a mAh egy dolog, a másik meg hogy ezt milyen feszen tettem bele
Na és az 8-9V között volt szinte végig..
A beletett mWh a lényeg, ami pedig 2.000mAh esetén kb. 16-17Wh
Ami 3.85V-tal számolva kb. 4.200maH
Mínusz a töltési veszteségek, szóval az akku mégis valós 4.000 körül lehet
-
hzsolee
őstag
válasz
Márton
üzenetére
Hát bocs... nem akartalak beleugratni ebbe a nohon témába. Nekem igazából nincs vele bajom, amire kell azt kb tudja. Most pár napja figyelem, meg akkoriban megvettem ezt a programot és próbálom betartani az ajánlásukat, hogy 15 alá merítés után folyamatosan 100-ra töltsem. Mert akkor számolja elvileg a kapacitását...ha jól értelmezem. Ez alapján az új kori értékhez viszonyítva ló*asz a különbség. Mondjuk a napi rutin töltési ciklus nem ilyen nálam...
Átírtam 3300-ra, ez a teló alapértelmezett.... hagyjuk azt a kamu 4ezret☺️
Ha tényleg ennyit vesztett 3 év alatt akkor az teljesen oké.Nekem meg annyi elég, hogy ne merüljön mint a nyeletlen balta...
-
-
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Azért annyira nem voltak bőkezűek... Visszakerestem a Lehehe vásàrlást. A felét visszaadták, pedig abba elég jól ment. Már nem nagyon emlékszem, de valami nem volt vele kerek, azért rendeltem aztán a Nohont. Megvan most is, rámértem 3,7 volt van benne. Lehet jobb mint ami most használok😁
-
-
hzsolee
őstag
válasz
Márton
üzenetére
Azért, mert hátha ingyen lesz. Eleve a kétezer kevés. Ha három körül lenne a valós akkor is a veszteségek miatt még annál többet kellene a mérőknek mutatni. Van még egy hua note 20 próm... azzal is eljátszom ezt. Az még gyári akku és valami 4ezer körül van az eredeti megadva
-
hzsolee
őstag
válasz
Márton
üzenetére
Már csak kíváncsiságból este lemerítettem. Kikapcsolt magától és kikapcsolt állapotban feltöltöttem. Már nem emlékszem új korában mi volt vele... mármint a csere akku mit tudott. Amire kell azt még bírja. Kijelző is be van égve, ha behal onnantól kezdve nem igazán érdekel tovább...
Szóval most ezt tudja. Lehet egy refundot megejtenék a helyedben...
-
Márton
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
rendben, akkor itt befejeztem,
köszönöm mindenkinek
-
Márton
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
és a kihasználáshoz root kéne?
(nem tervezem, csak mindennek a végére szeretek járni
) -
Márton
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Tehát a gyári rendszert mindenképp 3300-asnak "értelmezi", addig meríti, stb?
Akkor hosszabb üzemidőt úgysem nyernék vele, csak hosszabb élettartamot? -
Márton
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
szted újkorában 4.000-es volt?

Criminal017-re hallgattam:
"Érdemes egy megbízható Aliexpresses eladótól Nohont venni, azok valószínűleg újabb gyártmányúak." -
Márton
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
telót még nem, csak VR kukkert

köszi, megnéztem:
94%-on, 3036799 a counter,
vagyis az akku 3.230-as.
-
Black&White
addikt
válasz
Márton
üzenetére
adb-n bizgeráltad már a telefont valaha?
add ki ezt a parancsot:adb shell dumpsys batteryKimenetnél a Charge Counter sor értéket oszd el 1000-el, az lesz az aktuális töltöttség.
Valós kapacitásra meg az aktuális töltöttséget elosztod a százalékosan kijelzett töltöttség századával.
Pl, ha a Charge Counter értéke 1000-el osztva 1900 és az akksi mondjuk 85%-on van, akkor: 1900/0,85= a valós kapacitás (vagy legalábbis így kalkulálható). -
Márton
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
télleg, hát van is egy jófajta typec-typec mérőm!
kezdem is
-
Márton
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
köszi
hogy lehetne kimérni a valós kapacitást? -
Márton
nagyúr
A CPU-Z mondjuk 3300 mAh-t ír az akkura, az normális?
Nem detektálja, azt hiszi gyári?
-
-
Márton
nagyúr
Na, végre megjött az akku!
Minden szükséges szerszámmal, ragasztóval, stb.
Du. install
-
hzsolee
őstag
Az enyém tegnap meg ma furcsa dolgokat produkált. Tegnap olyan hangot adott mint amikor valakít hívok, kicsengett de nem vette fel senki...mindezt kihangosítva. Semmi nem futott főleg nem a tárcsázó. Nem lehetett megszakítani sehogy. Ha kinyomtam a telefont...mármint lezárt sötét képernyő volt akkor is. Aztán jobb híján nyomtam egy újraindítást.
Ma meg írt egy ismerősöm, hogy hajnalban volt egy nem fogadott videóhívása tőlem. Szinte napi szinten írok neki viberen megtartva az előzményeket, de ott nem látszik semmi kimenő hívás...
Szerintem megszállta az ördög. A debreceni eset alapján lehet meztelenül végig kell vinnem a városon... Kicsit várok inkább vele, mert hideg is van meg szakad az eső. -
Márton
nagyúr
válasz
hzsolee
üzenetére
Hát, még mindig úton az akksi

A meglévő meg már annyira vacak, hogy 80%-nál bekapcsolom a fényképezőt,
lőnék egy fotót, erre kikapcsolt.
Vagy megy a waze, beszélne erre vibrál a kijelző, csíkoz.
Ehh. Kifacsarom belőle az utolsó elektront is
Csak jönne már az utód.
Shipping update: Shipment on the way
-
Márton
nagyúr
válasz
hzsolee
üzenetére
nem a 2025-ös, legújabb frissítést kérném, hanem azt, ami még elkészült rá hivatalosan.
Illetve nem is tudom kérném-e, hisz igazából nem hiányzik, minden megy, Van egyáltalán előnye a 11-nek a 10 után? Biztonsági frissítések gondolom..Viktor: Ausztra és Brazília sem segít
-
_Pepe_
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Találtam egy ilyet: V12.5.2.0.RFAEUXM MIUI 12.5 Stable
xiaomirom. com - on.
(azt írják csak hivatalos firmware-ek vannak náluk fent)Illetve olvasok olyat is, hogy rá lehet pakolni MIUI 14-et, 13-as droiddal, csak persze ahhoz mókolni kell (root-olni és / vagy bootloader nyitás)
(ebbe én nem szívesen mennék bele, mert még anno MI 5 - ön mindig macera volt a banki App-okkal, hogy nem szerettek menni root-olt eszközön, behazudni meg nem mindig lehetett neki hogy hát nemm root - olt a teló) -
-
-
Márton
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi. nekem Q-val kezdődik és azt mondja nincs elérhető frissítés
-
-
_Pepe_
csendes tag
válasz
Márton
üzenetére
Hmmm. Nekem "MIUI Global 12.5.1 Stabil, 12.5.1.0(RFAEUXM) " van fent Android 11-el. (RKQ1.2008. 002)
Semmi trükközés nem volt, ez jött rá anno mint frissítés.Igaz anno mikor vettem volt egy köröm a bolttal, mivel emlékem szerint valami Spanyol Vodafone-nak gyártott változat volt a teló, és így csak az általuk publikált frissítést hozta, ami meg régebbi volt mint a Global.
Valamit hekkelt rajta a bolt és onnantól nem volt ilyen gondom.Ez a hívás közbeni nem működő net dolog nálam is volt, mostanában nem figyeltem. Lehet hogy szolgáltató / sim kártya függő lenne? Passzolom.
-
_Pepe_
csendes tag
válasz
hzsolee
üzenetére
Én rendeltem ilyen hátlap ragasztó fóliát hozzá, így egyrészt az is tartja a hátlapot , másrészt meg megkínáltam a jó öreg B-7000-rel is.
A legutóbbi Mi 10 Lite akkuknál egyébként nem volt ilyen fólia a pakkban. Cserébe volt egy extra kicsi B7000 hozzá. Az akkuhoz meg adtak ilyen kétoldalas cuccot, az így a helyén marad rendesen.
A Mi 9 - nél sem látok fóliát a képeken. -
Márton
nagyúr
válasz
Criminal017
üzenetére
Azt mondod, ha találok valódi MI akkut, az min. 6-7 éve áll a polcon? Azóta nem gyártottak volna hozzá?
A nagyobb kapacitásúakról olvasok olyat fórumokon, hogy fake. Annak nagyobbnak, vastagabbnak, nehezebbnek kellene lennie, ha nem 3300-as hanem 4-5 ezer mAh-s.Továbbá a NOHON-ról is találtam sajnos negatívat itt.
"the first cell in op6t died after a week no charge no nothing"
"After a year and 220 cycles mi9ts capacity is absolutely destroyed. The nohon battery's capacity is even lower than the original battery."Vagyis azért nem mind arany, ami fénylik.
Igen, nem mai a készülék, mégis bőven elegendő az igényeimnek.
Sőt, sok mai teló nem tudja ezeket: QI töltés, L1+L5 GPS, stb..
Mindenre (is) használom: waze, túrázás-térképek, drón- és akciókamera monitor, interjúknál hangfelvevő, wifi hotspot.. Pont jó a mérete is, kedvelem na.
Két dolgot nem értek:
- miért csak android 10 van rajta és nem talál frissítést? (MIUI 12.0.4)
- hívás közben nem tudok netezni, megnézni egy térképet, stb.
Lehet ennek köze van a Volte/Vowifi bekapcsolásához?
-
_Pepe_
csendes tag
Én Ali-n a "NOHON Official Store" -tól vettem az akkukat.
Azt nézem, hogy van náluk a gyári kapacitású 3300 mAh -s mellett 4000 mAh-s is 5400Ft körül (free shiping-el). Én ez utóbbit venném. -
Criminal017
őstag
válasz
Márton
üzenetére
Az Mi9 februárban lesz 7 éves modell, így a gyári akksik 6-7 évesek lehetnek. Ezek nem beszerelve is valószínűleg jelentős kapacitáscsökkentést szenvedtek el, ami az Mi9 egyébként is karcsú akksikapacitását tekintve nem túl jó deal... Érdemes egy megbízható Aliexpresses eladótól Nohont venni, azok valószínűleg újabb gyártmányúak.
-
_Pepe_
csendes tag
válasz
Márton
üzenetére
Igen, NOHON lenne.
Gyárival már befürödtem Mi 10 Lite-nál. A "gyári" is simán lehet másolat, cserébe drágább, csak mert a Xiaomi feliratot szitázzák rá. A NOHON viszont mind a csomagolását, mind a hozzá mellékelt eszközök minőségét tekintve nagyon korrekt cuccnak tűnik. -
_Pepe_
csendes tag
2 éve rendeltem bele azt hiszem NOHON - t. (nem 100%)
Viszont legutóbb a család többi egyéb telójába Ali - ról rendeltem akkut, és az viszont mind NOHON volt. Egyenlőre hibátlanok. (Egyébként nekem Facebook-on a Kínából rendelők csoportjában ezt illetve LEHEHE - t mondták.)
Nagyon minőséginek tűnt a NOHON, így a Mi9-be is biztosan ezt venném most - ha kellene -. -
Márton
nagyúr
Még mindig nyúzom a telót, de az akku 30-40%-nál már lutri éppen mikor merül le

Hol cseréltessem? A xiaomiszerviz.hu 12e forintos ára az akkut is tartalmazza? És az eredeti?
Vagy megoldjam itthon, ha amúgy barkács típus vagyok?
Ha igen, milyet rendeljek, van bevált utángyártott vagy csakis az eredeti MI márka ajánlott?
Amit egyik webshop 12 ezerért a másik 6 ezerért árul

-
Mtbsrác
senior tag
Hali!
Az alany egy Mi10 5G Lite, csak a tipicja halott.
Egy olyan kérdésem volna, hogy ki lehet kapcsolni rendzser frissítéseket a telefon? Értem itt nem akarok Hyper Os-t a telefonra! Elvileg lesz rá nemsokára de én azt nem akarom. Tökéletesen elvagyok a mostani rendszerrel. Köszi. -
han_lev
senior tag
válasz
envagyok
üzenetére
szerintem azzal nem fog menni. Ha tényleg meg akarod menteni, szinte biztos, hogy rootolni kell. Mivel jó kis teló, érdemes, de kérdéses mennyi időd van rá, és mennyire akarsz elmélyedni benne. Ha nem gyakran csinálsz ilyet, sokáig el fog tartani.
Én is így jártam a MI 6-ommal, sokat pepecselétem vele, másnak biztos ujjgyakorlat. De megérte anno, mert az is pöpec kis gép volt még sokáig.
-
envagyok
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
Az a leírás megy lezárt recoveryvel is?
-
han_lev
senior tag
válasz
envagyok
üzenetére
Sikerült a leírás szerint?
Elég régen csináltam recowery flesselést, azt is csak a MI6-osomra, úgyhogy most hirtelen nem tudok rá mit mondani. Az enyém nincs rootolva, ezért én nem is tuok rá romot tenni, de végeredményében ha rászánja az időt az ember, nem egy lehetetlen dolog.
Először ezért én megpróbálnám a gyári beállítás visszaállítását, vagyis a gyári recoverybe belépni, és mindent törölni, és újraindítani.
Ha jólemlékszem a hangerő le +bekapcsológobbal kell elindítani, vagy a hangerő fel+bekapcsoló gomb.
-
envagyok
veterán
Sziasztok
The system has been destroyed hibat ir ki egy redmi9 telefon.
Szeritetek helyrehozhato lehet -
hzsolee
őstag
válasz
Márton
üzenetére
Nálam meg a qi töltés elég véletlenszerűen dob hibákat. Főleg autóban, sötétben idegesítő. Megszakad, elindul... ilyenkor ugye kijelző bekapcsol hang kíséretében. Van, hogy percenként. Aztán van amikor meg semmi hiba, sőt a töltőre téve turbo töltésre kapcsol. Ezt mondjuk sosem értettem milyen kommunikációs csatornán tudja a telefonnal tudatni. Egy autó piktogram van a telefonon, turbo charge felirattal.
A telefon a ludas, mert más töltőn is produkálja ezt.
A forrósodás talán azért nem jelentkezik nálam nyáron mert én úgy raktam a tartót, hogy mögötte közvetlenül ott a szellőzés rácsa. -
Márton
nagyúr
válasz
Pumaz89
üzenetére
igen. a gyorsinditas kikapcs segitett.
de a led meg mindig bekapcsol ha hivas jon. nem tudom hol lehet ezt letiltani.masik kerdes: olyat lehet e. hogy akku 45 fok felett allitsae a wireless toltest? valamiert nagyon forrosodik autoban a magneses qi chargerrel. egy ideig ok. de ha eleri a 45 fokot jo lenne ha nem toltene, mert siman 50 fole megy, ami mar forro es ki is kapcaol.
esetleg rootolva tudna ilyet? -
han_lev
senior tag
válasz
Márton
üzenetére
Szerintem semmit. Érdemes átböngészni a beállításokat. Próbálj meg keresni benne, valahol megvan a led jelzés bekapcsolása híváskor. Ottt van olyan (azt hiszem) hogy néma módban, mindíg... ilyenek. Lehet, hogy egy ki-be kapcsolás megoldja.
Illetve újraindítás? Lehet hülye kérdés, és már csináltad, bocs..
-
mattheus
őstag
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, amiben kérném szépen a tanácsotokat.
Van egy Xiaomi Mi9-es készülékem, melyet víz ért és ennek következtében az USB-C töltése elhalálozott.
Ennek már két napja, azóta nem használtam, szárítottam, de a helyzet nem változott. A telefonon van 35 GB-nyi kép, amit szeretnék elmenteni róla okvetlen , lehetőleg még mielőtt lemerül (most ki van kapcsolva, de olyan 35% körül van a töltöttsége).A kérdésem az lenne, hogy ennek mi lenne a legegyszerűbb módja? Hogyan tudnám , mivel , milyen programmal ezt megcsinálni, hogy ne vesszen el örökké ez a pár fontos emlék? Google Drive, OneDrive? Mit javasoltok?
Van esetleg valahol egy step by step guide amit követve ezt megcsinálhatnám?
Nagyon szépen köszönöm! -
mzsol
tag
Sziasztok! Tud valaki segíteni hogy mi lehet a gond? Jelenleg crdroid van a telefonom és a build prop-ot akarom szerkeszteni úgy hogy jelenleg nincs root. Fatsboot módban adb parancsokat kiadva lehetne kimásolni az említett fájlt. A gond ott kezdődik hogy a PC nem látja a telefont ha fastboot módban kiadom az adb devices parancsot. Fastboot devices-nél van kapcsolat. Milyen drivert kellene telepíte, mit, honnan letölteni. Én már rengeteg dolgot kipróbáltam: 15 second adb installer 1.5.6, sdk platform tools, xiaomi adb driver + xiaomi qualcomm driver.
-
Márton
nagyúr
Üdv,
bejövő hívás esetén folyamatosan világít a led és még beszélgetés közben is.
Hol tudom ezt kikapcsolni? Nem találom
-
Don Cobra 28
csendes tag
Tisztelt Tagok!
Vásároltam egy fedélzeti kamerát a kocsiba, amin android car .carplay csatlakozás is van.A xioami mi 9 telefonnal android car fejlesztői módban sikerült csatlakozni.A problémám az, hogy szükséges wifi, bluetooth helymeghatározó kapcsolat, de amikor meszűnik az internet a wifin nem kap internetet a kamera.Mobilnet mindig bekapcsolva nem vált át 4g-re csak ha kikapcsolom a wifit,ezáltal a kapcsolat megszűnik.A telefon beállításnál fejlesztői módban is próbáltam rájönni a problémára.
Kérem segítségeteket , hogy a wifi kapcsolat menjen és egyidőben a mobilnet is.Más telefonokkal tőkéletes megy. Imabegon 4k 10.26 dash cam
Köszönöm. -
Don Cobra 28
csendes tag
Tisztelt Tagok!
Vásároltam egy fedélzeti kamerát a kocsiba, amin android car .carplay csatlakozás is van.A xioami mi 9 telefonnal android car fejlesztői módban sikerült csatlakozni.A problémám az, hogy szükséges wifi, bluetooth helymeghatározó kapcsolat, de amikor meszűnik az internet a wifin nem kap internetet a kamera.Mobilnet mindig bekapcsolva nem vált át 4g-re csak ha kikapcsolom a wifit,ezáltal a kapcsolat megszűnik.A telefon beállításnál fejlesztői módban is próbáltam rájönni a problémára.
Kérem segítségeteket , hogy a wifi kapcsolat menjen és egyidőben a mobilnet is.Más telefonokkal tőkéletesen megy. Imabegon 4k 10.26 dash cam
Köszönöm. -
andoneboy
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nagyon köszönöm, így menni fog, hétvégén nekiállok
-
Black&White
addikt
válasz
andoneboy
üzenetére
Innen szedd le az EEA fastboot csomagot: LINK
3,3GB-os fájl kell neked.Innen a Mi-Flashtool-t: LINK
A továbbiak a Mi 10 topic összefoglalójában le vannak írva:
2 pro-tipp:
-flash előtt mindig ellenőrizd, hogy a progi látja e a telót fastboot módban
-clean all-t válassz először és utána manuálisan zárd a bootloader-t, parancssorból. -
andoneboy
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szia, nagyon szépen köszönöm a választ.
Most már a mindenféle nyűg nélküliség iránya a vonzó (volt hogy teams hívás közbe dobott ki a teams, hogy nem megfelelő az eszköz, boltba is ciki, mikor nincs nálam semmi, csak a telefon és kidob a wallet hibával..)
Egy picit szájbarágósabban le tudnád írni a menetét? Honnan mit töltsek le? Nézem az összefoglalót, de még így is kínai, sokat felejtettem
Nagyon szépen köszönöm!
-
Black&White
addikt
válasz
andoneboy
üzenetére
Mi 9 esetében már nem fogod megúszni a mókolást...

Egy elég régi dev ROM-on vagy, viszont manapság a Google pár havonta csavar a dolgokon, hogy a mobil fizetés és még pár dolog ne működjön nyitott bootloader mellett (nem root gondod van, hanem nyitott bl kellett, hogy anno fel tudd tenni a xiaomi.eu ROM-ot).
Ezen a ponton el kell döntened, hogy mit akarsz.
Ha csak használni szeretnéd a telefont, mindenféle nyűg nélkül, akkor letöltöd az utolsó fastboot ROM-ot, felrakod MiFlash segítségével úgy, hogy a végén zárod a bootloadert is.
Menni fog minden, de a biztonsági javítások pl megragadnak 2021 év végi szinten.Ha valami frissebbet akarsz, nem úszhatod meg a háttérmelót és kutakodnod kell xda-n, vagy telegramon friss ROM után (mert azért van AOSP alapú ROM nem kevés), illetve elképzelhető, hogy folyamatosan "buherálnod" kell majd a rendszert, ha a Google csavar egyet a dolgokon.
Sajnos ez egy ilyen játék a régebbi készülékeken...
-
andoneboy
tag
válasz
andoneboy
üzenetére
Sziasztok,
Megint szivat, egyre több progival, váratlan pillanatokban (wallet, teams stb). Arra jutottam, hogy visszaállnék valami gyárira, és elfelejtem a rootot is. Ez a jelenlegi romom lentebb, még Android 10, talán ez volt az utolsó xiaomi.eu, amit erre adtak ki. Mit csináljak? Vagy nincs valami mód "visszazárni" a rootot, nem csak takargatni, ami annyira nem működik jól? Köszönöm előre is!
-
pvt.peter
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Egész konkrétan ez a topik foglalkozik az ilyen típusú dolgokkal, ha esetleg vki keresné
Magisk -
andoneboy
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm a tippet!

-
andoneboy
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm, szerencsére épp most lett meg a megoldás. Olvasgattam, és felraktam a Magisket (ez alapján), majd Zygisk és Shamiko Lsposed (ez alapján). Na ez még így nem működött, kell a Play Integrity Fix modul (innen), ezt aktiválva minden adat törlés a google play services, google play, és végül a walletnél (elvileg a sorrend is fontos), ezután egy restart és végre működik.
-
andoneboy
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Megcsináltam, el is tűntette a kártyákat. Hozzáadásnál viszont feldobja:
-
andoneboy
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm szépen! Felraktam, egyelőre indításnál nem jön fel az üzenet, de a beállításoknál még ott van. Kipróbálni még nem tudom, de gyanítom, hogy így még nem jó. Más ötlet esetleg? Vagy mit csinálok rosszul?
-
andoneboy
tag
Sziasztok,
Régóta nem romoltam, még 2020-ba legutóbb. Az alábbi rom van rajta, amit azóta is nagy megelégedettséggel, hiba nélkül használok.
Most lett egy problémám, hogy a Google Pay (Wallet) a rootolás miatt nem enged fizetni NFC-vel (eddig működött), "telefonja nem felel meg a biztonsági követelményeknek". Mi a megoldás erre, hogy tudjam használni? Ha kell, frissítek romot, bár ha nem muszáj, maradnék a jól bevált romon.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Black&White
addikt
válasz
hzsolee
üzenetére
Persze, , kínai akksiknál mindig ott a lehetőség, hogy a véleményes darabok is ugyanúgy eljutnak majd a végfelhasználókig, de a Lehehe nem véletlenül lett ajánlott márka... Rengeteg komment született a témában xda-n, telegramon és pl. én is valós 4000-es akksit kaptam kavicsokért. Pluszban Magisk modul is volt, amivel ki lehetett használni a valós kapacitást.
Grat a Nohonhoz amúgy, jó darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Temu
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha tényleg ennyit vesztett 3 év alatt akkor az teljesen oké.
)