Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76013) Chuck Norris válasza Never79 (#75947) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

@xy.zsolt nem is tudtam, hogy létezik bringás alsógatya.

@zzola grat, szerintem is nagyon motiváló tud lenni, a másik meg, hogy én már ki sem megyek terepre track nélkül, hogy a leírást olvasgassam merre is kell menni.

@Never79 eredetileg bringázni mentem volna, be is neveztem és egész péntek estig néztem a meteorológiát végülis úgy döntöttem, hogy esőben és hidegben nem akarnék tekerni pláne úgy, hogy nincs egy értékelhető hosszú bringás nadrágom sem. Így mentem el a Bükki forrásokra, ha jól számolom 12 forrást érintett az útvonal, nagyon tetszett, hogy van benne egy kis játékosság és nem csak megyünk az erdőben, az útvonal nagy része teljesen ismeretlen volt számomra. Én voltam a 21. induló ezen a távon ezért csak elvétve találkoztam emberekkel. Végig irdatlan sár volt, sokszor esett aprószemű jég és szakadt az eső is, rohadt sok bedőlt fa volt, az utolsó forráshoz konkréten fél óra volt mire fel meg lemásztam négykézláb a sárban, szóval összefoglalva egy szóban szuper volt :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.