Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
válasz #64052736 #63764 üzenetére
Szenhidratot allandoan egetsz,meg a full zsiregeto zonaban is,attol meg azt annak nevezik.
Valamint valamennyi mellektermek is keletkezik,ezekkel mind meg kell a testnek birkoznia nap-nap utan
Zsir az meg a legvekonyabb embereken is van annyi,hogy ellason hetekre energiaval.
Amugy jol tudod,kozeptavos voltam 800/1500m,ez a sok hosszu ez probalkozas az atepitesre hosszabb tavokra. Tobb-kevesebb sikerrel
Azert korosztalyos orszagoson itt felenk meg le tudom tenni a szinvonalat felmaratonos tavig.
Maratont nem futottam,nincs is tervben az ember legyen tisztaban a kepessegeivel. Ja es nem lefutni nem futottam,hanem versenyen tempora,mert a ketto nem ugyanaz.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest