Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetta14
tag
válasz Chuck Norris #62050 üzenetére
Valami jó terepre?
-
Vertigo18
addikt
Tessék, ilyen videónk van vagy 15...
https://www.facebook.com/100003562866580/videos/pcb.4862996080495773/384437526928847
Remélem meg lehet nyitni.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
margithid
veterán
válasz Chuck Norris #62050 üzenetére
Melyik jobb vajon a 2 asics közül?
Van sorry kuponom, így elgondolkodtam..
Igaz így is 25k lenne kb, de azért ezek komoly cipők. -
danielsz
tag
Nálunk UB-nél az volt a baj, hogy nemrég még a tavalyi szakaszkalkulátor volt fent, abból dolgoztunk Így kicsit érdekes volt pl. a köveskáli pontot keresni. Eltartott egy ideig, mire rájöttünk, hogy nem jó Csak pár helyen volt, olyan, hogy a csipogó nem működött, egy helyen mondták nekem, hogy nincs is. A kitáblázás nem mindenhol volt tökéletes. Összességében nem volt bajom a rendezvénnyel, de nagyon-nagyon futószalag az egész.
-
Agony
aktív tag
válasz margithid #62054 üzenetére
Ha nem kell támasztékos cipő, akkor szerintem Cumulus, mert a GT széria a stabil vonal.
Nem tudom mennyit ad a kuponod, de így első blikkre ezek nem tűnnek annyira jó árak, főleg hogy Cumulus széria már 24-nél tart, ott meg a 20-ast kínálják.
30K körül azért már jó dolgokat ki lehet fogni ha van méret, úgyhogy hacsak nincs rájuk egy 25-30%-os kuponod, akkor én még lehet kapirgálnék.
Start with a whisper, end with a scream!
-
Agony
aktív tag
-
Agony
aktív tag
válasz margithid #62059 üzenetére
Háááát.... ezért remek az AboutYou, mert sokszor nincsenek vagy csak félinformációk vannak feltüntetve.
Én a kép alapján azt mondanám, hogy Asics GT-2000 10, de az egyik fotón a bal oldali cipő nyelvén látszik is hogy GT-2000:
-
tomcica
Topikgazda
válasz danielsz #62055 üzenetére
Valoszinuleg ezert nem eroltetjuk mi sem ezt az UB dolgot. Anno covid miatt elmaradt,akkor elengedtuk es azota se jott meg hozza a kedvunk Talan egy oromfutast bevallalunk egyik UB-n a csajokkal kozosen.Olyan jo iparos modon,de csak hogy legyen kozos elmeny veluk is.
A martelyi 6oras csaladi hangulata (Kistelek ugyanez volt) nekunk sokkal jobban fekszik.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
margithid
veterán
Még annyi, hogy az asicsból egy számmal nagyobb kell?
Tehát ha nikeból 45ös, akkor asics 46os? -
HKorn
veterán
UB-n csapatversenyt a Szolgálati Agarak nevű csapat nyerte 12:09:22-es idővel, ami 3:28-as tempóátlag. Nem tudom hány fővel indultak (5-13), de ez brutál teljesítmény.
Run&Ride
-
ígyvanferi
addikt
Ebben az az igazán durva ugye, hogy távolról sem sík a "pálya". Hogy összesen mennyi lehet, azt nem tudom (az alltrails térkép 3000 m elevation gaint ír). Nekem is összejött a két részletben futott 26 km-en 99 + 94 méter. Szóval ahhoz a 3:28-as átlaghoz síkon szerintem akár 5 mp-cel is gyorsabb tempó kellhetett.
A rajtszám amúgy elárulja a létszámot.Arra picit büszke vagyok, hogy az Akali váltópontig a csapatunk a 9. legjobb idővel van jegyezve (egész pontosan 8., mert a Respect Muay Thaiosok nem csippantottak ott, így nincs hivatalos idejük arra a pontra, de persze ők biztos gyorsabbak voltak, szóval maradjunk a 9.-nél). Azt az első 16 km-t én toltam le.
-
HKorn
veterán
válasz ígyvanferi #62075 üzenetére
Plusz ugye a váltásoknál is van némi lassulás, 3:28-al elég nehéz csippantani és váltani.
Nektek is nagy respect, komolyat futottál nagyon!
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
Studi
veterán
válasz ígyvanferi #62075 üzenetére
3000m? Az valami más lehet, a bringás Tour de Balatonon nekem 550m körül mért az órám, az UB pedig ha jól tudom hasonló útvonalon megy.
-
jimpo
senior tag
Aki utcára is futócipőt hord annak is?
Nekem általában a szélességgel és magassággal szokott baj lenni, nem pedig a konkrét hosszal.
Ha valami nem elég széles, mindemellett meg lapos is akkor nincs hova mennie annak ami oldalra nem tud terülni.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
Agony
aktív tag
válasz margithid #62066 üzenetére
Amúgy ha már About You és kicsit stabil cipő kell, akkor nézz utána a New Balance Prismnek:
https://www.aboutyou.hu/p/new-balance/sportcipo-fc-prism-6893587
Elég jó akcióba van és ha még rámegy a kupon is, akkor nagyon jó vétel.
Én nagyon szeretem 4:00 - 4:30 közötti tempóhoz 10-21 km-es távon teljesen korrekt és stabil cipő ellenére elég könnyű.
-
Perillustris
senior tag
válasz tomcica #62074 üzenetére
Itt vannak, tényleg vegyes.
Tavalyi:
https://ultrabalaton.hu/nnultrabalaton/2021/03/23/pub-meglepetes-szolgalati-agarak-a-rajtvonalon/Perillustris
-
LanyUs
senior tag
válasz Perillustris #62081 üzenetére
Jééé kicsi a világ Zöldek szélső jobb a gyors futó, aki nemrég húzott 400/400-on. Nálam ( 192cm ) is magasabb és baromi lépéshosszal pörget. Na Ő futott 3 km-en 03:02-es átlagot. Max bringával érem utol Ők, mint hivatásos állomány úgy látom nem csak fánkon élnek, mint a filmekben
-
Vertigo18
addikt
Középsőt ismerem, együtt végeztem Attilával!
Érdekes ez a kép, a Csopaki ROKK-ban készült...
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
HKorn
veterán
Jól összefújta őket a szél, gyakorlatilag valamilyen egyéni országos, Európa bajnoki cím a belépő úgy nézem
Run&Ride
-
Chuck Norris
senior tag
válasz margithid #62054 üzenetére
Mégy benne pár kört a lakásban egyből érzed melyik a kényelmesebb. Méretben ugyan az mint a pegasus, annyi a különbség, hogy nekem a GT-kben elfér a lábam a pegasus meg túl alacsony.
Többször voltam lábállás vizsgálaton, mindig azt mondták, hogy stabilt hordjak, eleinte tartottam is magam ehhez aztán jó pár éve hordok már mindenfélét mindenhova. -
margithid
veterán
válasz Chuck Norris #62085 üzenetére
Hát nem akkor lehet elcsesztem a méretet..
Pegaból 44.5ös van, de női modell, 29 cmesnek írják.
De salomonból meg a 44 1/3-os se jó -
margithid
veterán
válasz Chuck Norris #62087 üzenetére
Áh, már mindegy. Kupont elhasználtam.
Mindegy nem jó, akkor így jártam. Meg most plusz 50k-m nem is volt, hogy megrendeljem az eggyel kisebbet mindegyikből. -
tibcsiworld
aktív tag
Sziasztok. Siófokon vagyok 2 napot. Holnapi interval futásra tudtok ajánlani valami helyet? A meki mellett van a szállásom a trianon emlékműnél/görkoris - deszkás pályánál. Nem kell hitelesített pálya, elég ha csak valami nyugis utcanevet tudtok írni ami a közelben van. Jó lenne, ha nem kellene autóznom. Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz tibcsiworld #62089 üzenetére
a bringaút nem jó? majdnem vízszintes a déli parton.
eladó topping dac
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz bajnokpityu #62090 üzenetére
Félek, mire azt megtalálom, le is futom. Nem vagyok itt ismerős, akármennyire is a központnál vagyok.
-
bandus
veterán
válasz tibcsiworld #62091 üzenetére
google maps
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Agony
aktív tag
Nem tudom milyen órát használsz, de ha Garmint, akkor a Connectbe meg tudod nézni hogy mások miket futottak Siófokon, meg ha olyan az óra akkor rá is tudod tölteni az útvonalat.
-
xy.zsolt
őstag
Mi olyan bonyolult ezen ....megkeresed a bringautat (bárki helyi eligazít ha kell) és futsz rajta oda-vissza (én mindig a bringaút bal oldalán futok, hogy hátulról kevésbé érjen meglepetés) Szóval nem egy ördöglakat
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
tibcsiworld
aktív tag
Köszi mindenkinek.
-
bandus
veterán
az igen: "2MIN32: this is the last kilometer run by Kandie Kibiwott () yesterday morning at the 10K by adidas Running. Timed 26 minutes and 50 seconds and overall average of 2:41/km"
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest