Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Hol lehet beállítani hogy a Won listában mennyi nyert terméket mutasson? Pontosabban azt, hogy a nyert termékeknél ki lehessen választani alul a mutatott termékek darabszámát. Az én accountomban nincsenek ott a számok de másnál meg vannak
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Dave46
tag
válasz Krissz88 #9788 üzenetére
Amikor a végén csinálod a "checkout-ot", akkor a paypalban megadott cím szerint fel KELL ajánlania a Magyarországra történő postázás módjait/lehetőségeit. Főleg, hogy az említett eladónak 10.000 feletti feedback-je van, tehát feltételezem powerseller az illető, az ilyeneknél meg a pk kiszámítása automatikus. Próbáld meg még egyszer, hátha ezúttal majd kiadja a lehetőségeket.
It's never your successful friends posting the inspirational quotes.
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
válasz Winner_hun #9804 üzenetére
Azt megértettem, de azt nem tudom, hogy neked miért nem látszik.
undefined
-
PoLizei
aktív tag
Egy ötlet, de lehet, hogy hülyeség : töröld az ebayes cookiekat a böngészőből, hogy újra települjenek.
P*L****
-
Flexy90
senior tag
Ne a summary-ban nézd, hanem a myebay/won-nál.
Hiába van bent a won a summary-ban, úgy nem jó.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Fan
-
FuckeR19
senior tag
Egy nem igazán ide illő kérdés.
Ha futárszolgálattal rendelek valami cuccot Romániából (táplálékkiegészítő) akkor is él az a bizonyos 25 euros határ?[ Szerkesztve ]
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Bottor
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy telcsit, de az eladó még nem postázta. Írtam egy levelet, válaszként megnyugtatott és megígérte hogy a héten postázza... Ma péntek van, és úgy látom ez még nem történt meg. Mennyi időn belül kell postáznia? Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszi
-
törölt tag
Sziasztok!
Sikerült eljutni addig az emberemmel, hogy megvan a Bank neve és az IBAN kód nagy része. Azonban az IBAN kód DE ?? xxxx xxxx xxxx xxxx xx formátumban van meg. A két kérdőjel helyére való számjegyeket honnan lehet előkeríteni? A neten rákerestem, hogy ez fix érték-e vagy sem, de nem az... Esetleg tudtok ajánlani valamit, hogy hová forduljak? ( Legfeljebb bemegyek a bankba, de attól tartok, hogy sok értelmeset nem fognak mondani. )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #95904256 #9813 üzenetére
Megvan! Találtam egy on-line IBAN kalkulátort, ami a bank kódjából és az illető számlaszámából előllítja a teljes IBAN kódot. IBAN calculator Hátha másnak is szüksége lesz rá...
-
törölt tag
válasz FuckeR19 #9815 üzenetére
Na ja... bár úgy tűnik végre sikerült elindítanom az átutalást, utólagosan szerettem volna ellenőrizni, hogy EUR-ban küldtem-e a pénzt vagy AUD-ban (ausztrál dollárban), mert alapból ez utóbbit kínálta fel a bank. Sajnos devizaátutalások nyomonkövetésére nincs lehetőség a Raiffeisen ügyféloldalán. Majd, ha 6-10 nap után panaszkodik az illető, hogy cirka 35%-kal kevesebb pénzt kapott, akkor tudni fogom.
Ezentúl 10-szer is meggondolom, hogy akarok-e olyan tagtól vásárolni akinél nincs PayPal opció...
-
ludsimon
veterán
Itt még mindig semmi!
Nem igaz, hát Budapestről dobálják szét a cuccokat, és én kapom meg legkésőbb?
5.-ei nem ért még ide, amit nagyon várnék.
undefined
-
Studiossrác
aktív tag
Uraim!
Rendeltem tegnap Angliából 1 telót...
Ma feladták postára a cuccot. Fizettem gyorspostáért, ami Royal mail-lel történik. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
Azért kérdezem, mert azt írja, hogy royal mailnél adja fel, de itthon már a dhl kézbesíti a terméket. Ahol elvileg van szombati kiszállítás is. Viszont én nem vagyok otthon szombaton.... létezik, hogy kijön holnap a termék? Royal mail ezen csomagja 48 órán belüli kézbesítést ígér.....Magyarul: átalakítsam-e a holnapomat? Létezik, hogy megkapom holnap a terméket?
-
ludsimon
veterán
válasz Studiossrác #9818 üzenetére
Szia!
Nekem volt egy rendelésem, egy USB hosszabbító kábel (nagyon jó áron), 12 / 29-én, és múlt héten jött meg. Royal Mail Airmail (Small Packets)
undefined
-
Studiossrác
aktív tag
válasz ludsimon #9819 üzenetére
Hello!
Helyesbíteném magam:
"Parcelforce Euro 48">> nekem így jön ki a telefon. 2 munkanapon belül hozzák ki a telefont, ezzel nincs is gond. Dhl oldalán a szombat elvileg szállítási nap.... szerintem ha 2 munkanap alatt valóban kiszállítják a csomagot, akkor ma magyarországra kell, hogy érkezzen a termék.... ez esetben a Dhl kitudja hozni már holnap a telefont.
Kérdés, hogyha ma feladta postára az illető a csomagot, az még ma felkerül-e 1 gépre??? -
ludsimon
veterán
válasz Studiossrác #9820 üzenetére
Azt a 48 órás szállítást szerintem félre értetted.
48 óra szerintem a postázási idő, nem a hozzád való megérkezésének idejét jelenti.undefined
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Bár van egy OTP-s VE kártyám amivel eddig mindenhol sikerült fizetni, de azon gondolkodtam, h lehet érdemesebb lenne beszerezni egy netes kártyát. Melyik banknál érdemes kérni? Vagy van még ilyen egyáltalán?
Illetve sok helyen ki van írva, h original termék, holott egyértelműen látszik, h nem az. A távol keletiek máshogy értelmezik a szó jelentését?
Az igazi kérdés az, h van vmi biztosabb jele/megnevezése annak, h vmi ténylegesen eredeti termék?Let's begin, de gozaimasu!
-
törölt tag
válasz Studiossrác #9822 üzenetére
Angliából sokszor pár nap alatt itt a cucc.
De ha a tudod, hogy a DHL hozza ki neked a csomagot és tudod a csomagszámot is, akkor hívd fel őket.
-
FuckeR19
senior tag
válasz Studiossrác #9818 üzenetére
Megkérdezhetem hogy milyen telefont és mennyiért?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
gabipaci
őstag
-
_ak_
addikt
válasz gabipaci #9829 üzenetére
Felnyitottad a szemem.
Olvastam ezelőtt is róla, de nekem mindig úgy jött le, mint egy, hogy is mondjam, középső állomás fizetésnél, de most, h kicsit gondolkodtam, ez valójában egy rendes számlának felel meg, amire tudok pénzt utalni a mostani számlámról és abból az összegből vásárolhatok? Ez esetben egyszerűbb a dolog, mint gondoltam.
Let's begin, de gozaimasu!
-
törölt tag
válasz Flexy90 #9832 üzenetére
Ha máshol vásárolsz, ugyanilyen egyszerű a paypal fizetés.
Még egyszer sem kellett "feltöltenem" a paypal számlámat, pedig több tíz alkalommal fizettem már paypallel ebayen kívül is. ( magánszemélyeknek, boltoknak egyaránt )Persze nem tartom kizártnak, hogy így több időbe telik az átutalás!
-
Flexy90
senior tag
Srácok, mér nekem válaszoltok? Nem én kérdeztem
Xiaomi Fan
-
Krissz88
csendes tag
Ha kártyával fizettem, akkor azt az ebay nem veszi észre? Tehát nekem kell bejelölni hogy elküldtem a pénzt?
-
DJTJ
aktív tag
Ma végre megérkezett a motyóm, kb 1,5 hetet állt a magyar vámon, 36 ezerre fizettem 10280ft vámot, ja és hiába volt benne a számla mégis kértek
-
Ybron
senior tag
Mennyi idő még visszakapom a pénzt paypal-re ha "Refund "-ol az elaó.
Már paypalen jelzi visszaküldte,ebay is a " * My recent activity" ben Payment status-ban
completed van. -
FuckeR19
senior tag
Nah akkor nekem is lenne egy gondom.
Rendeltem magamnak egy BT headsetet. Eladónak oldalán ki volt írva hogy választható hozzá nekem megfelelő töltő. Természetesen leírtam neki paypal üziben (ahogy kérte is) hogy nekem EU szabvány töltő kell mellé. Nah 2 napja +jött a csomag, bontom ki persze hogy US. szabvány töltő volt benne.
Hát jó elnézte +esik, fel voltam erre már készülve volt US--> EU átalakítóm összedugdostam és egy INPUT Voltage ellenőrzés után bátran feldobtam töltőre a cuccot.
Füles vissza is jelezte hogy töltés folyamatban van hát otthagytam. Ahogy kiléptem a szobámból 1 hatalmas durranás, biztosíték lecsattan. Már tudtam hogy mivel van baj...
A töltő szépen szétdurrant és a halálba küldte a headsetem is.
Röviden ennyi. Ti mit tennétek?hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
ludsimon
veterán
válasz FuckeR19 #9843 üzenetére
Akkor ráadásul rosszat küldött, és nem azt az átalakítót amit kértél, szóval felajánlanám neki, hogy vagy negatív, vagy visszafizeti, és azt is biztos, hogy ezek után nem kérnék egy másikat!
Ha nem hajlandó válaszolni a leveledre, írj a PayPal-nak, és az eBay-nek egy claim-ot.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
FuckeR19
senior tag
válasz ludsimon #9844 üzenetére
Tegnap rögtön nyitottam egy dispute-ot és jeleztem a gondot.
Azt nem írtam neki hogy szétcsattant a töltő és hogy adapterrel használtam mert akkor arra foghatja...
Leírtam neki hogy szar töltőt küldött + azt hogy van egy ilyen töltőm és azzal nem megy a headset.
Felajánlotta hogy küld egy másik töltőt, de utána nyomatékosan leírtam neki hogy hiába küld töltőt ha a headset nem működik.
Erre nem kaptam még választ.hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Ybron
senior tag
Egyébként ebayen mikor vásárolsz valamit és nem fizeted ki egyből, akkor van valami automatikus rendszer ami visszaszámol hogy hány napod van kifizetni ? VAgy ez eladó függő hogy mennyi ideig vár a kifizetésre ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Kompakt vízhűtés
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok