- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Mi az isten ez? Soha nem kaptam ilyen üzenetet. Ebayes vásárlásnál amikor fizetni akarok ezt írja: Your "PayPal session has timed out
Since it looked like you took a break from your Paypal activity, we logged you out to help protect your account. Any unsaved information you entered or incomplete transaction you started was removed. If you came to this page from another website, please go back to that site (don't use your browser's back button) and start over. If you came from PayPal's website, enter your PayPal login information. Also check whether the cookies are enabled in your browser." -
Flexy90
senior tag
Geekbuying-on nézelődj inkább ilyen téren, ők megbízhatóak és nem is drágák! és inkább mk808 vagy imito mx1!
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Rendelnék akkumulátort a telefonomba. ebay.com keresgélek, és furcsa mód a legolcsóbbakat USA-ból dobja fel, mi történt, hogy $2,5-ért USPS szállítást adnak?

Már jó pár éve ebayezek, de amerikából még nem rendeltem, mennyi idő kb a szállítás?
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Pendrive vásárlásán gondolkodom, tudtok egy megbízható eladót? Tudom, hogy sok a FAKE, hamisítvány!
Vagy egyáltalán nem ajánlott ebayről pendriveot venni?
Köszi! -
Flexy90
senior tag
-
Flexy90
senior tag
válasz
Taknyoshal
üzenetére
én mindent magyarul adtam meg, kivéve az országot.

-
Flexy90
senior tag
válasz
lumpen_stex
üzenetére
és mi a gond?

ha számla kell, paypal-ről kinyomtatod, mást ők se adnának. -
Flexy90
senior tag
Karórát szeretnék vásárolni, kb 20-30E ftos kategóriában, tud vki ajánlani megbízható, olcsó eladó(kat)? Lehetőleg EU-ból. pl Casio edifice-re gondoltam, semmi konkrét, kb ami megtetszik alapon

-
Flexy90
senior tag
válasz
Taknyoshal
üzenetére
Talán megkérdezed, lehet többféle töltővel árulja az illető, akkor EU-sat kérsz.
-
Flexy90
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Tapasztalatom szerint, akármekkora összeget írsz be, akkor is csak a licitlépcsővel megnövelt értékkel fog a nevedben licitálni, mindaddig automatikusan teszi ezt (licitál felül másokat..) amíg el nem éri az általad beírt összeget.

-
Flexy90
senior tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Azt írja, hogy a Paypal követeli h TRACK CODE-al küldjék.
az US, nem U.S.
magyarul: Nálunk ez 18.5 euróba kerül. Ezért a végösszeg is így alakul.Nos, nem hiszem, hogy a PP beleszólna a szállítási módba. Szerintem az a TRACK Code az nyomkövetést jelent, és nem kötelező. Döntsd el h neked kell e plusz 3.5 euróért..
-
Flexy90
senior tag
válasz
roPHka
üzenetére
Ebayen minden terméknél van egy "Shipping and payments" fül, ha szállít hozzánk az eladó, akkor ott látod, hogy mennyiért, ne a posták weboldalát böngészd

Ha giftként küldi $50 a határ, amíg nem kell rá áfát fizetni(vámot se). Érdemes ha külön rendeled meg a termékeket, amúgysem szoktak nagy kedvezményeket adni a postaköltségből..
-
Flexy90
senior tag
A linkelt cikkből egy részlet:
A személyesen történő behozatallal ellentétben a postai rendeléskor a 150 eurónál olcsóbb, de 22 eurónál drágább eszközökre vámot ugyan nem, de a hazai áfát meg kell fizetni. Ha ennél drágább eszközt hozunk be vámot és áfát is kell fizetni - már ha a kiválasztott ketyere nem 0 százalékos vámmal importálható.
na mind1, nem akarok vitázni..

azt szoktuk mondani inkább, hogy $25(gift-ként $50) felett számolj durván +30%-al. -
Flexy90
senior tag
Olvasd el ezt
Fordítva van, mint ahogy írtad.
ÁFA 22USD fölött van (giftnél 50).
A VÁM értéke, határa pedig megvan határoza termékcsoportonként.. -
Flexy90
senior tag
válasz
Afroninja
üzenetére
Elösször is, azért írja a PayPal h levonta, mert valószínüleg tovább utalta a számládra a pénzt. 2-3munkanap alatt jelenik majd meg a számládon.
a szöveg pedig lényegében annyi, hogy bocsánatot kér, visszautalja a pénzt, és ha mégis megjönne a csomag, akkor küldd neki vissza az árát.
-
Flexy90
senior tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
ebay-es fizetésnél biztos, hogy elég ha a számládon van pénz, a PayPal-est nem kell feltölteni.
-
Flexy90
senior tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Azonnal látja h fizettél, viszont, hogy a számláján(nem PP) legyen a pénz az pár munkanap.
-
Flexy90
senior tag
2. Ha paypalen látszik mindkettő, akkor meg is kapod..
(már ha nem néztél el vmit, pl h a 2 összeg ugyan annyi, és ált úgy írják h kapsz refundot, de le is vonják, mert tovább küldték a számládra, ilyenkor 2x írják az összeget de ez csak 1db refund)
1. Hát nem kaphatsz 2x refundod 1 termékért.. Szerintem ez így normális. Amúgymeg a PayPal az Ebay tulajdona, úgy hogy ebből nem lesz gikszer
-
Flexy90
senior tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
1. tudtommal nincs
2. ha megnyered a licitet, akkor fizetésnél ebay oldalán maradva kéri a PP-es felhsz.nevet meg jelszót, a többit elintézi maga. Még annyi h a konvertálást átálíthatod h a bankod csinálja, a PP weboldalán.Maga az utalás ingyenes.
3. Annyit jelent, h megadsz egy maximális összeget, amit adnál a termékért, és az ebay nem ezzel az összeggel teszi meg a licitet, hanem a nyerésre álló licit+licitlépcsővel. Ezt addig csinálja helyetted amig el nem éri az általad megadott maximum összeget.bocsi ha nem túl érthető, kicsit siettem..
-
Flexy90
senior tag
Az adataiból ítélve nem lehet olyan rosz
samsung proci, sirf star gps, talán a kijelzője nem olyan szép. Szerintem jó
, de szinte biztos vagyok benne, hogy az iGo nem eredeti hozzá, vagy nem is azt adják hozzá, csak a képen van rajta.Ha rendelsz, majd beszámolhatnál róla

-
Flexy90
senior tag
-
Flexy90
senior tag
Köszi Wanille és Winner_hun

-
Flexy90
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Közben utánna néztem, a Posta oldalán van árlista a dobozokra, de "pukkancsos levelet" nem talátam
(nem tudom mi a neve..
)Amúgy az a pukkancsos levél az nem csomagnak számít 2kg alatt, ugye?
szerk.: remélem nem csak 100asával lehet őket venni

-
Flexy90
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Köszönöm

-
Flexy90
senior tag
Hogy működik itthon a csomagfeladás? A Posta árul különböző méretű pukkancsos borítékokat, dobozokat? Mert amiket én rendeltem eddig ebayről, mind szabvány szerű csomagolásban érkezett. Van erről vmiféle árlista? Vagy a Posta belekalkulálja az árába a csomagolást, szóval azt adják?
-
Flexy90
senior tag
Csak én szoktam kérdés nélkül fizetni?

-
Flexy90
senior tag
Nekem egy 1.jén feladott csomag, ma jött meg

-
Flexy90
senior tag
válasz
Chosen
üzenetére
A 6feedbackes, szerintem felejtős, legalább is én kapásból kilőném

A használt 2.GEN Touch amit nézegetnék, 2800+ 100%os feedback
A harmadik megin olcsónak tűnik, persze 4 nap alatt lehet még a duplája is..
Amúgy számolj +30%al, valószinüleg fizethetsz utánna vámot meg áfát. -
Flexy90
senior tag
válasz
Chosen
üzenetére
Rendezd a listát Price + Shipping : Lowest first szerint, ekkor kijön egy ablak is és beállitod Magyarországot. Aztán elkezded nézni a feedback-jeit az eladóknak.
Ez az oldal sokat segithet, kiszürheted csak a negativ feedbackeket amit eladóként kapott. -
Flexy90
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Figyi, ma fizetted ki, ne legyél telhetetlen..

Általában 1-2 munkanapon belül feladják, és küldenek róla mailt. -
Flexy90
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
neröhögjé' leöntötték a billem, és most angol van

-
Flexy90
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Amint fizetsz neki, kap róla értesitőt, és vhol a termék leirásánál (Shipping & Payment) ott szokott lenni, hogy hány munkanapon belül küldi. Nem várják meg mig ténylegesen a számlájukon lesz a pénz.
nem tudok hosszú i-t irni..
-
Flexy90
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Igen, hogy a PPes számlájáról átutalódjon a pénz a "normálra". Banki utalás, idő kell hozzá mindenhol.

-
Flexy90
senior tag
Nah Sorban

Afroninja: Gondolom amikor megjött a csomag nem kellett aláírni semmit, ergó az eladó azt sem tudja bizonyítani, hogy feladta a csomagot...
(adu ász
)
Úgy hogy igen, nyugodtan indíts dispute-ot ha nem adja vissza pénzed, veszteni nem veszthetsz semmit, eladó nem tud negatív feedbacket adni a vásárlónak, csak "nem fizetett"-et.Ap3x89: Miért 3 hónap? Én úgy tudom, havonta kötelesek számlakivonatot küldeni.
Barett 50cal: Elvileg úgy van, mint már sokszor leírtuk, hogy $50ig Giftként/Commercial Sampleként feladva nincs vám+áfa. Egyéb esetben $20 vagy $25. Biztosat senki nem tud mondani, szerintem valahogy úgy működik, hogy a nagyobb csomagokat vámolják, ami látszatra is nagyobb értékű.
Sifre: Igen, jó ez is. Nem mondom, hogy biztosan foglalkozni fognak veled, mert elvileg Dispute-ot 45napon belül lehet indítani, de jobbat nem tudok.
Wanille: Valóban, lehet ez is az oka, régebben írták itt, hogy pl a DHL-es küldeményeket is nagyobb arányban vámolják.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Ap3x89
üzenetére
Őszintén szólva eddig még nem rendeltem USA-ból, ezért kérdezd meg az eladót, hogy feladja e Gift-ként címkézve. Ha igen, akkor valószínüleg nem fogják vámolni, ha nem akkor sajna plusz 30%al számolj. A szállítás kb 2 hét lehet, de írja is h kb 6-8 munkanap.
Fizetés: Regelsz PayPalen és Ebayen. A kártyádat amivel fizetni akarsz beregisztrálod PayPalen, majd ők levonnak 400ftot(nálam még ennyi volt), de vissza is utalják majd. A közleményben pedig megadnak egy kódot, neked ez a kód kell majd a hitelesítéshez. Ha nincs netbankod, akkor ez az egész művelet elhúzódhat a következő számlakimutatás megérkeztéig. Ha ez megvan akkor az ebay acc-odat összekapcsolod a PayPal-essel.
Ezek után a fizetéshez nem kell feltölteni a PP egyenlegedet, automatikusan levonják az összeget a kártyádról(kártyás tranzakciónak lesz feltüntetve). -
Flexy90
senior tag
válasz
Ap3x89
üzenetére
Szerintem nyugodtan böngéssz az ebay.com-on.
Szűrés természetesen van. A sort by-nál válaszd a Price+Shipping: Lowest first, ekkor kidob majd egy kis ablakot ahol kiválasztod Hungary-t
én ezt találtam neked, ő top rated seller, és szállít Magyarországra. (A szállítás plusz $5)
Ha giftként($50 a hátár, csomag+szállítással együtt), adja fel, nem vámolják, meg a csomag is kicsi.
-
Flexy90
senior tag
Legjobb tudomásom szerint Giftként feladva $50-ig nincs vám+áfa.
Szerintem ha kicsi csomag, és Giftként feladja $50 alatti összeggel ráírva akkor nem vámmolják. Kérdezd meg az eladót erről, mielött vásárolsz.
Amúgy USA-ból nem nagyon küldik úgy, hogy kevesebb összeget írnak rá, mer elvileg ezt büntetik náluk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mazda topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Eladó egy soundcore boom 2 se
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De a lényeg h megvan

V/