Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz MaxxDamage #62650 üzenetére
Hogy hogy nem engedi? Írd meg akkor szóközökkel stb.
The Truth is out there...
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Angol honból rendelt összesen cca.80 EU értékű cuccra milyen költség jön még rá nálunk?
Köszi előre is!Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
Topikgazda
válasz MaxxDamage #62650 üzenetére
Már másnak is írtam, ha a neked fizetendő tételként van valami - Unpaid items listában-, akkor az eladó kapott az eBay-től egy értesítést, ami tartalmazza a te összes adatodat és e-mail címedet is. Talán írjon neked, ha nem lenne azonos a Paypal címeddel és akkor meg tudod neki adni.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Unpaid listában csak az van amit PayPal vissza térített (29GBP), más nincs.
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Topikgazda
válasz MaxxDamage #62656 üzenetére
Akkor ezt nem értem:
Vásárlás is megvan , nézhető, kapcsolat felvehető és értékelhető (még) de eladóval már egy ideje beszélgetek... pénzt vissza juttatná, de én kezdeményezésemre vár (hiába mondom neki, hogy nem tudom kezdeményezni a rendszeren belülMég is milyen vásárlás? Ha az eladó kapott tőled a Paypal-n keresztül pénzt, akkor abban lenni-e kell rólad valami azonosítónak.
[ Módosította: radi8tor ]
-
MaxxDamage
félisten
Megírom neki, hogy az eBay mail címen megegyezik a PayPal azonosítómmal. Ez eredményre fogja vinni a dolgot?
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Topikgazda
válasz MaxxDamage #62659 üzenetére
Ha egyezik, az enyém pl. nem.
-
MaxxDamage
félisten
Megírtam neki, talán sikerrel járunk!
L
-
anorche1
őstag
Az előbb rendeltem meg ezt a kábelt. Azt írja, hogy a termék írországban található, de az eladó többi terméke Hongkongban van. Van esély arra, hogy ez tényleg az írektől jön, vagy nyomjak egy cancel ordert?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
varadigabor
senior tag
válasz varadigabor #62643 üzenetére
Erre valaki?
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
MaxxDamage
félisten
Vissza is írt, hogy xy mail címre elküldte az összeget, aditt PayPal ID-t is , de csak az a baj, hogy az nagyon régi PayPal Fiókom volt (már nincs) és néztem eBay fiókom PayPal adatait, ott a mostani mail címem van... WTF?!?
Ilyenkor mi a teendő?
Írtam PayPal-nak, hogy küldtek x összeget a régi PayPal fiókomba és megadtam a PayPal ID-t is, kértem az átvezetést (ha valóban átért az összeg... az a mail cím már nem is él rég... (magyar telekomos volt)L
-
Topikgazda
válasz varadigabor #62663 üzenetére
Megadtál valami + hirdetési opciót az van felszámolva. Ne adj hozzá "csicsázást" és nem kerül felszámításra.
Nyisd meg szerkesztésre a hirdetésed, a második oldali összegzésnél látod, hogy mi van felszámítva.
Pl:
Subtitle ($0.64)
Listing Designer ($0.13)
International site visibility
eBay UK($0.64)[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Ha ezt a tételt megrendelem,abba a 8700 ft-ba már a vámdij is benne van? Magyarul cirka 32 ezerbe kerül és egyenesen hozzám hozza a postás? Usa tétel...
köszönöm. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz Remekelek28 #62667 üzenetére
Nem, mivel alatta van még 24.21$ Import charges, azzal fedezed az ÁFA-t, mert egy külsős cég megoldja az EU-ba történő behozatalt. Szóval ennek az ára: $85.98 (termék) + $32.05 (szállítás) + $24.21 (ÁFA/VÁM)
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
somnia
őstag
válasz Remekelek28 #62667 üzenetére
...nincs, az plusz 24,21 USD...
-
somnia
őstag
válasz Remekelek28 #62670 üzenetére
Ennél itthon fizetsz sokkal többet.
27% ÁFA+min 2000 HUF kezelési költség. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz Remekelek28 #62670 üzenetére
Vagy fizetéskor teszi hozzá az összeget, vagy pedig, ha megérkezik Mo-ra és a VÁM-ra jut, akkor kapsz egy papírt, hogy add meg az értékét, és itthoni ÁFA-val és a posta kezelési költségével (2500 Ft) fognak számolni, ezt megtalálod részletesebben a téma összefoglalóban.
somnia
Megemelték, 2500 Ft a posta kezelési költsége.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Remekelek28
őstag
válasz DJ. Ru$y #62672 üzenetére
Ja értem,de ha 6000 ft alatti az összeg és nulla van a vámdijnál is,akkor viszont semmi esetben sem kell plusz költséget fizetnem igaz?
plusz leltem egy másik gondot. Egy taiwanitól rendeltem kb 3 hete egy pár db -ot ebből ami 6000 ft felett jött ki és most elvileg a vámon van a tétel. A szükséges papirokat már elküldtem amit a vám kért.
Viszont most nézem,hogy a terméket már nem árulja és az eladónál már nincs egyetlen hirdetett termék se. Amikor rendeltem ,kb 13 terméket hirdetett. Meg szoktam nézni,mert ha csak 2-3 tételt hirdet az gyanús.
Egyszer úgy jártam,hogy valamilyen kabátgombot kaptam a termék helyett és annak is pár nap után eltüntek a hirdetései.
namost ha itt is csalóról van szó és még ha a tétel árát vissza is tudom kérni a refundon,a vámdijat ami többezer ft és az átvételnél ki kell,hogy fizessem azt visszakaphatom valahogy? Természetesen ha nem a kért tétel van benne.
Vagy ezt már most jelezzem az ebaynek és át se vegyem? A héten hozhatják. -
Roxbury
őstag
válasz Remekelek28 #62675 üzenetére
Milyen papirokat kellett elkuldened a Vamnak? Csak kerdezem, mert nemsokara nekem is kell majd.
-
Topikgazda
Nem vámot fizetsz, az Áfa és a küldemény vámeljárási díja (meg ha lenne vám) nem jár vissza probléma esetén.
Csalókra nem ilyen értékelés jellemző, az 1 darab negatív egy arc pakolásra, hogy nem használható....
Nem kellene paráznod és a Paypal-n 180 napig tudsz reklamálni, meg mivel nem törölték az eBay-n is van vásárlói védelmed.
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
Reménykedj, hogy eredeti és valós kapacitású legyen azon felül, hogy még meg is áfázzák...
-
Topikgazda
válasz Remekelek28 #62681 üzenetére
Minek kérdezel rá? most elvileg a vámon van a tétel. A vámosoktól és postásoktól függ, szerinted mit fog jósolni? Talán.....
Most épp nem tölt fel új terméket, lehet hogy szeptembertől indítja őket.
[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
rendben,akkor várok ,mondjuk a csomag keménységéből,nagyságából úgyis fogom tudni,hogy azt kapom e amit vettem.
A sok pozitiv értékelés nem sokat ér számomra. Láttam már remek heckereket itthon is. Vaterát meg bármit feltörnek.. Nagy Tamás Tibor ebben profi volt[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
Es a vamkezeleshez szukseges adatokat en honnan fogom megadni ennel a vetelnel?
Bocsanat a tudatlansagomert, ez lesz az elso ebay vasarlasom. 😊
-
Topikgazda
válasz Roxbury #62684 üzenetére
Ezt honnan szedted elő?
Ezt ők írják:A saját adataidat tudod, hogy mit vettél tudod, hogy kitől és mennyiért tudod, akkor a megfelelő helyre írod.
Feladó: Danmoto_international Hong Kong
Árú: Danmoto GP szénszálas kipufogó Honda CBR 600 F F4 1999-2000 EX356 motorhoz
1 készlet
GBP 108.90 vagy 108,9 Font mindkét rubrikába[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Új vagyok még, most kezdtem el ebay-en vásárolgatni. Meg is jött szépen az első termékem, de nem találom, hogy hol tudnám az eladót értékelni Tudnátok ebben segíteni? Kerestem az összefoglalóban és a fórum keresőjével is, de nem igazán találtam erre vonatkozó írást. Gondolom a nagy kék ablakban "Leave Feedback" nem az...
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz thomasvold #62688 üzenetére
Szia!
"Leave Feedback" pont az!
L
-
thomasvold
őstag
válasz MaxxDamage #62689 üzenetére
Hoppsz... Köszönöm szépen
-
Topikgazda
válasz thomasvold #62688 üzenetére
Leave Feedback Adj visszajelzést -
Topikgazda
-
Castell
aktív tag
Üdv,
Szerintetek ez átverés? Hetente látok ilyeneket az e-bayen. Rendelt már valaki ilyen olcsón ilyen kütyüt?
-
rekata
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Volt egy megrendelésem, amit sajnos nem kaptam meg, mert elakadt a csomag Feuchtnál. Nyitottam vitát és az eladó vissza is fizeti a teljes összeget. Azt látom is a rendszerben, hogy teljes visszatérítés és: PayPal-Transaktion 3NS24234YU271...C
Viszont! Amikor fizettem VISA kártyát használtam! Ugyan az sms -ben az volt, hogy a PP vette le, de akkor még nem volt fiókom. Egy nappal később regiztem a PP -re és csatoltam rá a VISA kártyát. És össze is kötöttem az E-bay -l. Reggel kaptam a hírt a visszatérítésről, de a PP -n nem látom a pénzt, sem az egyenlegnél, sem az activity -vél. szerintetek ez így rendben lesz??? Mit tegyek?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz rekata #62697 üzenetére
Mivel a vásárlás után regisztráltál és adtad hozzá a kártyát Paypal fiókhoz a visszatérítés nem fog a Paypal-n keresztül jönni. A múltban történt vásárlás fizikailag nem kerülhet egy később nyitott fiókba. Akkor csak bankkártyás fizetésed volt Paypal "vendég" módként.
Valahogy visszaküldi az eladó a Visa kártyás bankszámládra.
Javaslom velük pontosíts.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest