Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz MaxxDamage #63050 üzenetére
Igen, persze, értem én... Mindig figyelem jómagam is a "szállítási költség"-ként feltüntetett összeget.
Az érdekelt, hogy "morálisan" másnál is kifogásolható-e az, ha valaki feltüntet valami sokkal nagyobb összeget, mint amibe neki maga a feladás (értsd: csomagolás, postára járás, stb...) kerül.
De akkor inkább hagyom el...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
nagyúr
Sziasztok!
Regisztrált tag vagyok évek óta az ebay-en, viszont eddig csak vásároltam, paypalommal fizettem.
Most szeretnék én eladni, nevezetesen egy videókártyát (firepro, itthon ezek nem nagyon mennek, kevesen fektetnek be rá). Kérdésem, hogy melyik futárszolgálatot, vagy bármit tudom megnézni, hogy beírhassam, hova mennyi lenne a küldési díja a vga-nak? Néztem postát (már ha jó helyen néztem egyáltalán), de horror árak vannak, esetleg valami más?
-
Topikgazda
válasz icecave #63055 üzenetére
Mennyi a súlya?
De nincsenek horror árak a Postai küldésnél.
250 g-ig Európába 2650 Ft más külföldre 2840 Ft. küldeném. Ennél kevesebbért csak a személyes átvétel lenne
Egyébként 1-e tájékán foglalkoztunk itt vele, gondolat ébresztő legyen ez a hsz.Ezeken az oldalakon meg futárszolgálati ajánlatokat kereshetsz, na itt lesznek húzós árak.
Egyes[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz icecave #63057 üzenetére
Csak nem jó még a valami a prohardveren ez a jó link.
Bocsi ezt akartam az előbb.
Ugyanabból a pdf-bl 2. oldal külföld, bal felső szélen levélküldemény, a táblázat lett volna a gondolat. Viszont inkább privátban folytassuk, ha van kérdésed, mert a szállítás témában 3 hsz elég a topicba egymás után.[ Szerkesztve ]
-
Norbi29
tag
válasz Norbi29 #63028 üzenetére
Ma írt az eladó:
TODAY CAME THE PACKAGE from 1.8. !! BACK WITH THE WORDS "non reclame" (NEM kereste) ... the second I also sent there, that you get .. the third is now on the go and comes hope. Please let me know if it has arrived !.Éljen a Magyar Posta. 2 csomagból,csak az egyiket hozta.
Küldött egy fényképet is,csak azt nem tudom,hogy most a visszaküldöttről,vagy amit újra elküldött.
Ez meg amit megkaptam:
-
Topikgazda
válasz Norbi29 #63060 üzenetére
Az első képen ott a rózsaszín címke, az a magyar postáé, az bizony a nem kereste.
Méretéből kiindulva azt a csomagos postás vitte, csak a paraszt nem töltött ki értesítőt amikor nem tudta kézbesíteni és az így nem került a levél kézbesítőhöz, így természetesen te nem is tudtál róla.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Nem igazán lehet tenni, múlt héten én is úgy jártam, hogy a csomagos postás szerint ő megállt a ház előtt 11:10-kor, csengetett és nem nyitottam ajtót, kiderítettem ki az --panasz a postán- állítja, hogy a ház előtt parkolt le. Nem volt hely a parkolóban, az előkertet gyomláltam, rendeztem 10-11:50-ig nem volt ott, a leveles kézbesítő jött 11:50-kor.
Ha van nyomkövetési szám és a Mo-ra megérkezés után helyi postára utaló bejegyzés látszik vagy belföldre továbbítás és már eltelt 3 nap, akkor elkezdem nyaggatni őket.
A nem nyomkövetett küldeményre nincs ötletem. -
poli27
veterán
válasz thomasvold #63037 üzenetére
Ez az újraküldés , nagy kamu mindnél, azt írják elküldték újra, rá egy hétre nyitok egy caset pl, és ott már meg sem említik ezt, csak hogy visszaadják a pénzt. mind arra játszik, hogy kicsússzanak az időből...
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Az első ilyen eset után be kell jelenteni a hozzád tartozó postán. Kötelességük kivizsgálni az esetet. Erről értesítést küldenek, ha lezárult.
Esetleg úgy lehet még kivédeni, hogy mindent nyomkövetéssel kérsz, azon pedig látható ha a csomag ott vár téged a postán. 10 nap alatt csak odaérsz érte.
Valamint az is jó megoldás, hogy hetente 1x elmész a postára megkérdezni nem-e érkezett nevedre valami. Nem fognak szeretni érte, mert csak akkor szeretnek dolgozni valakivel, ha tényleg érkezett neki csomag.⭐ Stella
-
Vertigo18
addikt
válasz radi8tor #63066 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy az igenis létező, szűk körű, tolvaj kézbesítők sem hülyék, ha látja, hogy nyomkövetéssel volt kérve a küldemény, ahhoz tutira nem nyúl hozzá. Kérdés, hogy megéri-e "mindnél" nyomkövetést kérni. Gondolok itt az 1-2 dodós cumókra.
Nameg az érdeklődés sem tuti jó módszer, nekem egy héten jön 10-15 küldeményem, majdnem mind nyomkövetés nélküli. Ha bemegyek pénteken és megkérdezem, hogy volt-e csomagom, küldeményem, és mikor mennyi, akkor max annyit tudnak mondani, hogy "volt, franc se tudja mennyi és melyik nap".
-
Vertigo18
addikt
válasz radi8tor #63068 üzenetére
Igen, igaz... Ott azért nem fogják mondani, hamár keresi valaki.
Annak viszont meg én nem látom értelmét, hogy ráteszik a postán a "nem kereste" jelzést, de nem értesítették ki a címzettet. Ennek mi értelme lenne? Küldheti vissza a posta...
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Én soha többet nem rendelek tracking nélkül semmit. 4 cuccom tűnt el egymást után. Már ég a pofám mert szerencsétlen eladónak másodszor kellett refundolnia, én meg harmadszor is megrendeltem a laptop billentyűt. Egyszer csak ideér. Lenyúltak még egy 2 dolláros nagyítót, meg a Turtle Beach füleshez gariba kapott fülpárnákat. Egy napon ért be az országba 2 cuccom, egyik trackinges, a másik csak határig trackinges (belga posta), a trackinges megjött 3 nap múlva, a másikat ki lehet találni...2 hete nem ért ide. Mocskos tolvaj banda, remélem beleül a nagyítóba az enyveskezű tetű.
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
Hát ha most a laptop billentyűt nézem, akkor economyval 0.95 font, trackinggel meg 6 font. Azért nem mindegy. Nem az a gáz, mert visszakapom a pénzt, ha nem jön meg, de már másodszor elég ciki... A 2 dolláros kínai kütyü meg 2 dollárral lenne több, igaz azt úgy rendeltem, hogy ha eltűnik b*ssza kutya...
The Truth is out there...
-
Norbi29
tag
A történetemhez még csak annyit,hogy: Vidéki vagyok,ha helyettesítős postás van,hagy értesítőt,és beviszi a legközelebbi postára,ami kb fél km.Engem ott is ismernek,Rendszeresen kérek oda csomagot.Vámos csomagot is ott fizetem.Szó szerint hetente mentem be érdeklődni,hogy van e csomagom.Egyszer nem volt kedvem bemenni,és így 10 nap telt el a két érdeklődés között.Erre tudok gondolni,hogy pont ekkor küldték vissza.
Más...
Van egy másik csomagom is.Amit USA Ebayről rendeltem GSP-vel.Szept 1-én érkezett be a GSP központba.Azóta nyomkövetés szerint semmi se történik.Kérdés az,hogy mennyire normális ez?
A TN szám alapján próbáltam rákerestem különböző oldalakon,de sehol semmi.Még a USPS oldalán se,pedig ők szállították.
Pár kép: -
Topikgazda
válasz Norbi29 #63077 üzenetére
Kattints az UPAxxxxxxxx számra látni fogsz egy másik számot azt a valamelyik keresőben tudod követni.
Nekem ilyesmi volt:
Multiple Carriers
This shipment has been transferred to DPHDER for delivery to the final destination # 15500206707965Z
És ezt a DPD oldalán tudtam tovább követni.De ez normális, hogy Erlangerig látod ezt a számot követni.
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
kínaitól vettem egy power bankot, amihez kaptam egy laoszi ragszámot. ez lehet valós, vagy kamu?
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Norbi29
tag
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Milyen kiváltságokkal jár, ha valaki megszerzi az első csillagot vagy maga a csillag?
-
ledgeri
nagyúr
Sziasztok, lehet hogy off topik, de nem tudom biztosan így ide írom...
Rendeltem ebay-en, nem jött meg, írtam, hogy terméket kérem, pénz jött vissza...
Problémám az utolsó résszel van. Ebay visszajelzett, hogy visszaküldték, Paypal visszajelzett, hogy visszakaptam, Bankszámlámra nem érkezett, paypalon meg 0.00-án áll az egyenlegem, mondván visszaküldték, és látszik is a historyban. Mindez tegnap zajlott le.
Kinél keressem?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Topikgazda
válasz ledgeri #63088 üzenetére
Senkinél, legyél türelmes.
Paypal topic Összefoglaló:
Kérdés: Paypal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen? Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
Válasz: 3-5 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés –refund- ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor a kártyához tartozó bankszámlára.[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
(#63086) cbmfan : Van egyáltalán a világon aki elérte azt a szintet,mert hu az nem semmi?
Amúgy köszi az infót(#63087) V/: Rendben
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Ok, köszi, és elnézést érte...
(Csak ez a háromszereplős cuccli [bankom-PP-ebay] nem volt egyértelmű...)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
van Magyrországon E-bay global shipping center ? Ha igen akkor honnét lehet megtudni a címét ?
-
Topikgazda
válasz VinoRosso #63092 üzenetére
google
De a com oldal információja
Your item's eligibility for the Global Shipping Program:
The item must be physically located in the US.
The item must be listed for sale on eBay.com.
The item must be listed in a category that is supported by the Global Shipping Program.
PayPal must be included as an accepted payment method in the listing.Az UK
Your item's eligibility for the Global Shipping Programme:
The item must be physically located in the UK.
The item must be listed for sale on eBay.co.uk.
The item must be listed in a category that is supported by the Global Shipping Programme.Szóval nem igazán fogod megtalálni mert nincs.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érkezett egy fülhallgató Kínából, olcsó, 1000 forintos. Amikor kibontottuk a dobozából, a hangerőszabályzó szét volt válva és nem működött. Össze lehet pattintani, de kis idő után megint szétesik félig.
Lehet erre valami engedményt kérni vagy nem éri meg vele foglalkozni? -
törölt tag
válasz radi8tor #63095 üzenetére
Közben kiderült, hogy már a hangszóró rész sem megy. Kb. 2 hívást élt meg a szerkezet.
Ilyenkor menjen case? Ezt hogy tudom bizonyítani, hogy nem működik? Kép van a szétjött hangszabályzóról.
Ja és a tételt a rendelés után nem sokkal már törölték is ebayről.[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy 64 GB-os memóriakártyát a fórumon ajánlott eladótól.
Megkaptam a kártyát, a külsején 64 GB szerepel, de a csak 27,63 GB látható-használható belőle.
Tehát hamis kártyáról van szó. Ilyenkor mit javasoltok, mit csináljak?
Köszönettel.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest