Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Új vagyok még, most kezdtem el ebay-en vásárolgatni. Meg is jött szépen az első termékem, de nem találom, hogy hol tudnám az eladót értékelni Tudnátok ebben segíteni? Kerestem az összefoglalóban és a fórum keresőjével is, de nem igazán találtam erre vonatkozó írást. Gondolom a nagy kék ablakban "Leave Feedback" nem az...
[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
válasz MaxxDamage #62689 üzenetére
Hoppsz... Köszönöm szépen
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
A leállás miatt úgy látszik elveszett pár hozzászólás, köztük az enyém is, ezért leírnám még egyszer:
7.-én lesz egy hónapja, hogy rendeltem valamit, még nem érkezett meg, viszont már a tracking number-t sem tudom hol lekérdezni. A rendelés utáni két hétben még nyomon követhető volt a trackitonline-on, de utána már azon sem. Ugyanilyen postázással feladott rendelések rendre 2. - 3. hét között megjöttek, a kérdésem az lenne, hogy miért nem tudom már nyomon követni sehol sem? Várjak még 2 hetet hátha megjön?
-
thomasvold
őstag
Szia!
Nos az eladó felvette velem a kapcsolatot és azt írta vissza, hogy várjak még 5-7 napot, ha akkor sem érkezik meg, akkor vagy küld egy másikat vagy pedig visszatéríti az árát.
Szerinted melyik érné meg jobban? Kérjem az árát és rendeljek máshonnan, ha nem jön meg?
Köszönöm
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Volt egy csomagom, amit nem kaptam meg időben, ma van az utolsó napja. Szóltam az eladónak és ő szépen vissza is fizette paypalra az összeget, már meg is kaptam. Viszont azt mondja, hogy ha esetleg megkapnám a csomagot, akkor fizessem neki vissza a pénzt. Nem nagy összegről van szó, 1200 ft, mivel ez az első ilyen esetem és ha véletlenül mégis megjönne a csomag, akkor illendő visszafizetni ezt a pénzt? Bár lehet ez csak egy költői kérdés részemről...
Persze arra is megkért, hogy ne adjak neki negatív értékelést és az időpontra is adjak neki pozitívat, márhogy időben megkaptam...
[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
Ne gonoszkodj...
A költői rész arra vonatkozott, hogy igen, illik visszafizetni, de azért megkérdezem, hogy ki hogyan szokta, mert velem ilyen még nem fordult elő.Na ez így hirtelen magas, ha esetleg megjönne, (de nem fog) akkor majd kérdezek ismét, ha nem gond, hogy hogyan megy ez a visszafizetés.
Elég sok dolgot rendeltem már, épp ma jött meg egy és a megadott időintervallum legelső napján, tehát igen gyorsan. Minden más csomag is rendre megérkezett bőven időben. Egyedül ez nem, de már lassan másfél hónapja, hogy rendeltem.
(#63212) havri1 Én még csak most csöppentem bele ebbe a világba és erre már be is esett egy ilyen eset
[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Az történt, hogy a rendelésem a 40. napon megérkezett, viszont az eladótól már kaptam refund-ot. Hogyan tudnám neki a legegyszerűbben visszafizetni a pénzt? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest