Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chuck79
csendes tag
Értem, köszönöm a megnyugtató válaszokat. Gondoltam hogy 10 dodónál nem szórakoznak ilyesmivel, de azért kíváncsi voltam.
-
catroot
veterán
Sziasztok!
Múlt heten rendeltem egy német eladótól, aki a saját nyelvén kommunikál.
Amikor feladta a csomagom, jelezte, hogyha megvan a termék, szóljak már neki vissza.
Tudna nekem segíteni abban, hogy mit érdemes németül írnom?
(Rendben megjött a csomag. Rendben van minden)
A Google fordító lehet hülyeséget adna ki.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
radi8tor
MODERÁTOR
Uhh ez bántja a szemem. Akkor inkább ezt a topikot ajánld az embereknek: ez a mondat németül.
De szvsz értékelni elég ha megérkezik a csomag, az pedig simán mehet angolul is.
gulac12:
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
rőlyy
csendes tag
Nem találok se a kosárnál,se az adott terméknél,de máshol sem ilyet. Már néztem a mobilos és a classic site-ot is de semmi. Kis segitseg hogy,ebay.com/...?. Ha nem törlöm es igy marad,problema az? Mar irtam az eladonak is hogy csak egyet kérek...választ még nem kaptam. Szép estét!
Ha irok,tisztelj meg a válasszal! forditott esetben én is megtisztellek!
-
catroot
veterán
Köszöntem mindenkinek!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
cbmfan
őstag
ezt az üzenetet kaptam embertől counteroffer után:
"Happy to accept your counter offer just not able to pay till Friday next week. Would that be ok?"
jól értelmezem, hogy jövő hét pénteken akar fizetni?
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
atyca
senior tag
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Ha előre megbeszéled a szállítási költséget azzal aki alapból nem adott meg Mo-i szállítást és ki akarod fizetni, a Pay now (fizetés) esetén nem fogod tudni elsőre kifizetni, ad egy "hiba" kiírást és ott lesz egy link számlakérésre Request total, vagy német oldalonRechnung mit dem Gesamtbetrag, a rendszer automatikusan elküldi ezt a kérést az eladónak, elkészíti a számlát (vételár és a megegyezett száll.kltsg.), kapsz erről egy e-mailt benne a fizetési linkkel. Onnan a szokásos módon fizeted
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Sajnos nem tudok a pénzemhez jutni, a mai nap az utolsó, de nem látok más módot mint ami eddig is volt....
Bárhova kattintok, nem látom miként tudnám a pénzemet vissza kapni, többet PayPal-on keresztűl úgy sem fizetek, hogy "Bankkártyával" csak PayPal -al beregelt kártyával max. (nincs nyoma a rendszerben! Ez hogyan lehet?)Ez van.:
Itt a bankkártyás fizetés is (banknál van nyoma neki , de PayPal rendszerbe semmi)
Segítséget előre köszönöm! (így még nem jártam)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz MaxxDamage #62124 üzenetére
eBay-en a Resolution Center-ben kellene megoldani szerintem. Elindítod az ügyet, hogy törölték és nem adta fel az eladó. Bár lehet feladta amúgy is.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
törölt tag
Sziasztok!
Ami külföldről jön csomag az minden esetben a magyar postához megy? Osztrákoktól kapnék egy csomagot, de még nem jött meg. Ha az osztrák posta oldalán beütöm azt a számsort ami az állítólagos számlajegyen van azt írja, hogy a csomag budapesten van. A postán megnézték a rendszerbe a nevem alapján és semmi info nincs a csomagról. Továbbá az is fura, hogy 8 euró volt a posta költség, de én egy 15 eurós számláról kaptam beszekennelt képet.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz DJ. Ru$y #62125 üzenetére
Igen, próbáltam, nincs mit indítani (sajnos) az eszközt kiválasztom eBay-en belül és átküld a PayPal Resolution Centre-be (ott meg nincs semmi nyoma a fizetésnek...) tehát a végeredmény a semmi (sem Dispute , se semmi) nem tudok tenni semmit korábban azt mondtátok, hogy várjam meg az utolsó napot és fogom tudni csinálni a vissza fizetést. az eladó természetesen egy üzenetemre sem válaszolt.
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Topikgazda
válasz MaxxDamage #62127 üzenetére
Augusztus 2.-a után indíthatod a case-t, erre van 30 napod, szeptember 2-ig, ma jár le a száll.idő utolsó napja ezért nem engedi, holnap már lehet.
A képed alapján[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz #65537792 #62126 üzenetére
A külföldi postán feladott dolgok a magyar posta által kerülnek kézbesítésre.
A küldeményeket nem név szerint tartják nyilván -adatvédelmi törvényi előírás, így nem igazán nézhettek utána.
A küldeménnyel több dolgot is csinálnak, az Bp-n van az miként van írva.
Mikor adták fel? Minimum 4-5 munkanap normál esetben a kézbesítés -
-
MaxxDamage
félisten
Akkor holnap próbálkozom!
Amennyiben nem járnék sikerrel, jelzem azt felétek.L
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #65537792 #62134 üzenetére
Új fejlemény. Ha megnézed van ott egy olyan, hogy eurodis. Rá kerestem és ez egy logisztikai cég. Csak úgy heccből beírtam a tracking numbert (010052000010863103601155). És láss csodát ott van/volt náluk.
http://eurodis.com/track-trace?010052000010863103601155 [link]Írtam nekik. Remélem válaszólnak és kiderül mi van.
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
válasz radi8tor #62116 üzenetére
az válaszoltam, hogy ne vicceljen, próbálkozzon újra ha lesz pénze.
más: másfél kiló súlyú, 50$ értékű cuccnál kaptam egy 5$-os (elfelejtettem megadni minimumot...) offert "Fre sipinng" kommenttel amcsitól. valahogy kihagytam ezt az igen kedvező ajánlatot
-
cbmfan
őstag
mi akar lenni az eCheck? ember azzal fizetett, ez jött paypaltól:
"You received an eCheck payment. Like a regular paper check, an eCheck may take 3-5 days to clear. That's why you'll see the transaction status set as "Pending". Your buyer has sent the payment, but if you're shipping a physical item, we suggest you wait to send it out until the eCheck clears. We'll email you as soon as the money is in your PayPal account.
We estimate the eCheck will clear between 05/08/2016 - 09/08/2016."
akkor most várhatok pénzemre, amit vagy megkapok vagy nem?
-
Topikgazda
válasz #65537792 #62134 üzenetére
Az ami az Eurodisnél, hibás címzés a probléma, bár a Magyar Posta érdekes ebből a szempontból, mert a szám egy normál nemzetközi postai azonosító és az összes komolyabb követő látja, nyilván nem dolgozunk össze a labancokkal.
De a kérdés az, hogy akkor most ki is kézbesítette volna?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A csávó az osztrák postán adta fel. Gondolom ez az eurodis egy nemzetközi szállítmányozási cég ami országok között viszi az összegyűlt postán feladott dolgokat.
Szerinted mi lenne a helyes megoldás? Az eurodisnek már írtam a contact részen, Subject* shipment request (consegnee) menüpont alatt. Még várom a válaszukat.
Esetleg a Magyar postának szólni erről? Hát ha ők kontaktban állnak ezzel a céggel.
Azt osztrák csávó is el kezd utána járni a dolgoknak. Majd be megy a postára. Meg mondtam neki, hogy lehet, hogy neki is írni kéne ennek az eurodisnek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez egy automatikus üzenet vagy ezt írták? Ezt már nem igazán értem.
Dear Sir or Madam,
Thank you for your enquiry on www.eurodis.com.
For requests regarding your shipment, we kindly ask you to get in contact with the shipper respectively with the dispatch partner of your shipment.
For all other requests you will be contacted.
Kind regards,
EURODIS
-
kk831228
addikt
Sziasztok!!
Egy kis segítséget szeretnék kérni eladással kapcsolatban...
Soha nem adtam még el semmit ezért is szeretnék érdeklődni hogy egyáltalán érdemes-e vele bajlódni...
Kis dologról lenne szó, levél kategóriába belefér...
Na most elkezdtem csak próbából kitölteni az űrlapot, elérkeztem a "shipping-hez" ott elakadtam... Csak U. S. mail lehetőségek vannak...
Hogy műkszik egyáltalán ez a postázás EU - n belül és kívül??
Nagyon sok lehetőség meg menüpont van, látom hogy nem olyan egyszerű...
Köszönöm, Üdv!!!
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest