Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58049) GU-81M


GU-81M
tag

Sziasztok!
A következő lenne a helyzet: rendeltem december 14-én egy tabletet angol raktárból bankkártyás fizetéssel (MasterCard). Volt egy rossz érzésem a rendelés előtt, de végül nem hallgattam rá és megrendeltem, nem kellett volna... Másnap láttam, hogy az eladó megváltoztatta a termék helyét Kínára, így írtam is neki egyből, hogy ugye az enyémet még Angliából postázza. Válasz nem érkezett tőle személyesen, csak egy automatikus email, miszerint out of office 31/10/2016-ig!!!, hanem egy levél az ebaytől, hogy törölték a rendelésem, a refund pedig folyamatban. Gondoltam, hogy rendben, végül is visszakapom a pénzem, ott fogok tartani, ahol előtte voltam. Most este viszont jött egy email az ebaytől, miszerint sikertelen volt a refund és vegyem fel a kapcsolatot az eladóval:
"We're sorry to say that we couldn't cancel your order because the refund to your PayPal account failed. Please contact the seller."

Írtam neki, hogy küldje vissza a pénzt, de nem tudom, hogy mit kellene tennem ezen kívül? Közben lett pár negatív és pár pozitív értékelése is, jellemzően akik nem kapták meg uk raktárról azok adtak neki negatívot... Kicsit parázok, hogy bebukom a pénzt....

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.