Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31937) Ezekiell válasza pjen (#31931) üzenetére


Ezekiell
veterán

Igen, gazdaságilag durva válság volt és lesz is még. De éhenhalást vízionálni azért erős túlzás. Mi hiszti volt itt, amikor a járvány lehetséges súlyos egészségügyi következményeiről volt szó, rettegőzés meg feleőtlen pánikkeltés meg mittomén, minden ment - de ez persze teljesen rendben van. Kettős mérce él és virul szépen, örömmel látom.

(#31932) radi8tor évente kb 1600an lesznek öngyilkosok Magyarországon... De ezt fentebb kitárgyaltátok, és ja - 2 év múlva meg lehet nézni (vagy amint lesz rá normális adat), addig csak riogatás.

(#31933) Nimrod remek cikk - csak éppen tele csúsztatással. Összesett egy idős férfi éhség miatt - hol is kapcsolódik ez a koronavírushoz? Semmit nem mond a cikk erről. Van két tény (összeesett; van koronvaírus miatti gazdasági válság), de a kettő között van-e kauzalitás? Ez így semmi, 0.
A kislány pedig, akit linkeltek mint előző összeesést, az anyja bevallása szerint "órák óta nem evett". Akkor az iskolai ünnepségeken összeeső kisdiákok is a koronavírus miatt vannak?

Ezek a források így elég komolytalanok, ne is haragudj.

[ Szerkesztve ]

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.