Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31451) t72killer válasza #86564352 (#31387) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Nem mehet nyálösszecsorgatós buliba = bezárás? Azért szedjünk már össze némi realitásérzéket a dolgok fokozataiban. Ha géppisztolyos katona áll a házad előtt és p.fánbsz ha nem kenyérért mentél le, az bezárás. Ha parkban sétálgatásért 200EUR-ra büntet a rendőr, az bezárás. Ha nem mehetsz el az Obi-ba egy új égőért, az bezárás.

#31386: ha valaki nem töltötte az előző 2 hetet full karanténban, akkor x=0.01 - 10+x% esélye van, hogy fertőző. Ettől kezdve full felelőtlenség BÁRMILYEN FELESLEGES tevékenységet folytatni, ahol magas a valószínűsége a fertőzés átadásának: nem adsz nyelves puszit a kemóról érkezett 85éves rokonnak, nem beerpongolsz hóttrészegen, stb.

#31388: az amcsi filmesek hamarabb fogják behozni :(

#31391: igen, ahhoz képest, hogy földrajzilag ők voltak a legközelebb az olasz nagygóchoz, sőt tudtommal abból tömegek járnak át dolgozni, viszonylag normálisan megúszták. Francia szintű kijárási tilalom se volt - aminek semmi értelme, erdőben a mókusoktól nem kapja el az ember a koronavírust :R.

#31397+#31399: tőlem messzebb nem sokan állnak az oltásellenességtől, de azért ez már sztem is meredek... Az első 2-3évben tuti nem adatok be a(z egyébként minden sz.rra beoltott) családnak ilyet, érjen csak be szépen egy tényleg mellékhatás nélküli, alkalmasint tartósan hatékony oltóanyag. Volt róla szó, hogy 2-3 év alatt totál átalakíthatja a mutáció. Az is simán lehet, hogy a 2-3év múlva terjedő törzs már veszélytelen lesz, de ha átmegy az emberen, akkor immunis lesz az elődökre is. Szval hóttziher, h nem fogok oltásért rohanni a 0. körben, akkor se, ha pár évvel később egy minőséggibb oltóanyagért komolyabb összeget kell majd fizetni.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#31452) Parci válasza Kékes525 (#31441) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nem erre gondoltam, hanem, hogy a covid-19 előtti években hány fajta nátha- és ilyen-olyan koronavírussal találkozunk egyébként. vannak olyan teóriák, hogy ezek adhatnak némi kereszt-immunitást.

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#31453) fatal` válasza Parci (#31452) üzenetére


fatal`
titán

Csak ugye ezt senki nem tudja, mert nem tesztelteti magát, amikor simán náthás. De az esetek nagy részében, ha jól tudom a náthát a rhino okozza.

(#31454) Parci válasza fatal` (#31453) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

meg adenovírusok stb., épp ezért lettem volna kíváncsi erre

amióta gyerekek vannak, minden ovis szar végigment rajtunk is kb., szóval én pártolom ezt a kereszt-immunitás teóriát :DDD

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#31455) fatal` válasza Parci (#31454) üzenetére


fatal`
titán

Én nem biztos, hogy szívesen lottóznék ezzel. :DDD

Pl. nekem fogalmam sincs tavaly milyen influenza járvány volt, de még életemben nem voltam ennyire szarul (orvosnál nem voltam, csak valószínűsítem, hogy influenza volt), 1 napig felkelni nem tudtam az ágyból, csak mosdóba. Aztán igazából 2 nap alatt elmúlt. És mástól is hallottam, hogy jobban kiütötte a szokásosnál.

(#31456) Parci válasza fatal` (#31455) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nem lottózás kérdése, én még mindig úgy számolok, hogy el fogjuk kapni ezt a szart, ősszel beindul az isiovi, pikk-pakk köhögés lesz.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#31457) syberia


syberia
veterán

Zárnak az iskolák és az óvodák Felső-Ausztriában

Amatőrök! Sokkal egyszerűbb lenne létrehozni egy operett törzset, és azt mondani amit a Nép hallani szeretne. Mert így csak a vendéglátósok lesznek idegesek. :B

https://howbad.info/

(#31458) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

French man, 62, suffers a four-hour erection after the coronavirus triggered blood clots in his penis

#31457: Mo.-gon meg alapból nyári szünet van.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#31459) Kékes525 válasza Parci (#31452) üzenetére


Kékes525
félisten

Nem tartom valószínűnek. A globalizáció ellenére ezek az enyhe megfázásos tüneteket okozó koronavírusok miért csak nálunk, vagy néhány más országban okoznak védettséget? Ezek elég régóta léteznek, és mivel csak enyhe tüneteket okoznak nagyon könnyen tudnak terjedni (a vírusgazdákat nem korlátozza a mozgásukban). Biztos, hogy a világon mindenütt nagy számban előfordulhatnak. A másik ellenérvem a kereszt-immunitás védelemnek a COVID-19 betegséggel szemben: az idősek nagy fokú érzékenysége, fogékonysága az új tipusú koronavírussal. Ők aztán ki voltak téve a más koronavírusokkal való fertőzöttségnek, mégis érzékenyek az új koronavírussal szemben.

Másrészt genetikai okai is lehetnek ennek védelemnek (pl.: kicsit más konformációjú ACE2 receptor).

Szociológiai okok, más üdvözlési szokások például Japánban, a lakosság elöregedése, fizikai állapota, éghajlat, D vitamin színt, stb., stb.,

Magyarországon elegendő magyarázatnak tűnik az intézkedések időben való megtétele. Néhány fertőzés után azonnal intézkedtek. Persze voltak hezitálások, ellentmondások a politikusok megnyilvánulásaiban, de ez időben nem nyújtotta el a lezárásokat. A kórház kiürítések is használtak ebből a szempontból, persze más kérdés az, hogy egészen másképp kellett volna végrehajtani, másrészt a megfelelő védőeszközök és megfelelő logisztikával, szervezéssel elkerülhető lett volna.

Nem lepődnék meg, ha nem csak egy oka lenne ennek a védettségnek....

Egy érdekes cikk ebben a témában:
[Are we underestimating how many people are resistant to Covid-19?]

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#31460) radi8tor válasza Parci (#31456) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Persze simán. Nem élhetsz vegyvédelmi ruhában egész évben.
Viszont ha nem rettegsz tőle akkor az immunrendszer jobb állapotban várja majd.

⭐ Stella

(#31461) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

"Olaszországban harminc illegális bevándorlóról bizonyosodott be, hogy koronavírus-fertőzött. A kórt egy szicíliai karanténhajón mutatták ki, amelyen mintegy kétszáz ember tartózkodik."[link]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#31462) pjen válasza Ezekiell (#31427) üzenetére


pjen
félisten

Ebben igazad van.Volt a lapos föld és a föld központú világ kép,volt boszorkány üldözés,egy időben az atom oszthatatlan volt,idősebb anyagot találtak az ösrobbanásnál holott akkor keletkezett mindenlMost megint lapos föld kezd terjedni és hasonlók.Hol is vannak a tudományosan megalapozott tények.Miért is van két fiatal életveszélyes állapotban lélegeztetőn?

(#31463) Ezekiell válasza pjen (#31462) üzenetére


Ezekiell
veterán

Miért is van két fiatal életveszélyes állapotban lélegeztetőn?
Mert a Covid19 egy komoly dolog...

(#31460) radi8tor maszkhordás, alapvető higiénia betartása + egészséges(!!) távolságtartás != rettegés. Az autóban se azért kötöd be az övet, mert rettegsz a baleseti haláltól gondolom...

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

(#31464) Kékes525 válasza pjen (#31462) üzenetére


Kékes525
félisten

"Hol is vannak a tudományosan megalapozott tények"

Tipikus tudomány ellenes érv. "Hol is vannak a tudományosan megalapozott tények?" Nézz körül és láss, ne csak nézz ([Illés - Láss ne Csak Nézz]). Éppen most is használod. Minden, ami körülötted van, az a tudománynak köszönhető. Másrészt a tudományt is emberek művelik. Az ember pedig tévedhet. Attól azonban van és hatékonyan, jól és gyorsan müködik.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#31465) radi8tor válasza Ezekiell (#31463) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Olvasd már el mire válaszoltam.
Aztán próbáld meg az általad felkiáltójeles dolgokat egy 4 éves fejébe verni. Sok sikert! :D

⭐ Stella

(#31466) radi8tor válasza pjen (#31462) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Az a tudományos érv így 6 hónap után hogy ez egy nagyon fifikás vírus. Sosem volt még ilyen a Föld kerekén.

Ez a hozzászólás nyomokban szarkazmust tartalmazhat.

⭐ Stella

(#31467) Ezekiell válasza radi8tor (#31465) üzenetére


Ezekiell
veterán

Nem hiszem, hogy a 4 évesek miatt terjed ez a szar, ahol terjed... Inkább a meglett felnőttek fejébe kellene beleverni.

De ha a rettegést a válaszodban a gyerekekre értetted csak, akkor ok, bocs. Akkor abban teljesen igazad van, hogy a gyerek ne rettegjen. (De ebben a topicban "szép" hagyománya van a rettegőzésnek ugye...)

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

(#31468) pjen válasza Ezekiell (#31463) üzenetére


pjen
félisten

És hol is vannak akkor a tudományos tények.Fiatalokra nem veszélyes és hasonlók.Mindenki találgat.Nem vitatom,hogy veszélyes,de hogy a tények naponta váltűznak.Akkor azok mégsem tudományosak.

(#31469) Ezekiell válasza pjen (#31468) üzenetére


Ezekiell
veterán

Anekdotikus érveléssel kezdesz (van 2 fiatal aki súlyos állapotban van - 2, nem 1millió2, 2 az statisztikailag értelmezhetetlenül kicsi szám, semmi jellemzője nem vonható le a vírusnak 2 betegből), majd csúsztatsz egy komolyat ("Fiatalokra nem veszélyes" - soha senki nem mondott ilyet, KEVÉSBÉ veszélyes csak).

Ne haragudj, de ez így nem vehető komolyan.

[ Szerkesztve ]

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

(#31470) t72killer válasza pjen (#31468) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Értelmes ember sehol nem mondta azt, hogy a fiatalokra egyáltalán nem veszélyes, ahogy azt semi, hogy mindkipusztulnak tőle. Amit konkrétan tudunk: fiatalok között igen alacsony a halálozás aránya - ami mondjuk nem vigasztal, ha hozzád közelállót visz el. Mindezek mellett, ha 10 fiatal haverod elkapja, "hóttziher", hogy nem fog 5öt elvinni közülük - hacsak nem inverz lottótelitalálatos peches társaság vagytok.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#31471) Kékes525 válasza pjen (#31468) üzenetére


Kékes525
félisten

"És hol is vannak akkor a tudományos tények"

Az új tipusú koronavírus szerkezete, felépítése teljesen ismert. Néhány évvel ezelőtt ehhez évek kellettek volna, most 1 hónap is elég volt.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#31472) perempe


perempe
addikt

(#31473) Stanlee


Stanlee
őstag

Nem emlekszem ra, hogy emlitette volna valaki, ezert beteszem: Pfizer and BioNTech Announce Early Positive Data from an Ongoing Phase 1/2 Study of mRNA-based Vaccine Candidate Against SARS-CoV-2

A phase 2b/3 tesztek julius vegen kezdodnek meg kb. 30000 (harmincezer) resztvevovel, USA-ban, ha megadjak ra az engedelyt - jelen helyzetben nem latom, miert ne kapnak meg? Ugyenz az oltas Nemetorszagban is phase 2-ben van, igaz itt a phase2/3 nem lesz megadva nekik mostanaban.

Az Oxford kutatasarol is alig lehet hallani, ok junius vegen kezdtek meg Braziliaban a phase3 tesztelest, igaz csak 5000 onkentessel.

“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

(#31474) Parci válasza radi8tor (#31460) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

1. nem élek vegyvédelmi ruhában
2. nem rettegek
3. nem értem, hogy miért adódnak ilyenek a számba :)

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#31475) Parci válasza pjen (#31468) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

szerintem te összekevered a tudományos tényeket a médiában olvasott, tudományosnak mondott dolgokkal. tudományos tények azok, amik átmentek az összes szűrőn, lejöttek komolyabb szaklapokban, van róluk tudományos cikk és be is bizonyították.

az, hogy az index azt írja, hogy "tudósok szerint", nem ez. az egy lefordított, nem szakértő által értelmezett, idézett vélemény.

és a tudomány nem tud egyik napról a másikra bizonyítani dolgokat, bármilyen türelmetlenek is most az emberek.

na de ebből azt kihámozni, hogy "ezek a tudósok nem tudnak semmit" teljesen rossz logika, téves.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#31476) pjen válasza Parci (#31475) üzenetére


pjen
félisten

Ha arra jársz sorold már fel azokat a tudományos tényeket amik átmentek az összes szűrőn.

(#31477) pjen válasza Ezekiell (#31469) üzenetére


pjen
félisten

Nem is kellene sokat vissza olvasnod,hogy megtaláld a HSZ.eket amik arról szólnak:Ha a nyuggerek otthon maradnának,a fiatalok járhatnának melózni,minden vissza térne a rendes kerékvágásba.Hányszor írtam,ha a fiatal nem is lesz beteg a fertőzést haza viszi.Most már a fiatalok is betegek lesznek,sőt a here rákosak és a depressziósak is.O.K.,hogy sokat tudunk csak nem biztos,hogy jól tudjuk.

(#31478) Kékes525 válasza pjen (#31476) üzenetére


Kékes525
félisten

Az imént megtettem, olvasd el.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#31479) Ezekiell válasza pjen (#31477) üzenetére


Ezekiell
veterán

És azok a kommentek marhaságok is voltak, ahogy többen már akkor is írtuk.

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

(#31480) pjen válasza Kékes525 (#31471) üzenetére


pjen
félisten

Az rendben,de a fertőző képessége,a fertőzés hatása még mindíg ködbe vész.A tünetekből vezessük vissza a hatást.

(#31479) Ezekiell:akkor honnan Tudod,hogy ezek a kommentek nem marhaságok.Nem csak a kommentek véleménye volt ez.Egyébként ez egy fórum,mindenki mindenhonnan össze szed ismereteket és terjeszti.Az például,hogy valami megjelenik egy orvosi hetilapban nem bizonyít semmit

[ Szerkesztve ]

(#31481) radi8tor válasza Parci (#31474) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

1. nem értem miért általános hogy kiforgatják a szavaimat ebben a topikban.

⭐ Stella

(#31482) radi8tor válasza t72killer (#31470) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

De Svájcban konkrétan ezt mondták, mikor megnyitották az ovikat.
(a nevelőkre kell maszk, gyerekekre nem - ergo a gyerekek családok között nem terjesztik)

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#31483) Ezekiell válasza radi8tor (#31482) üzenetére


Ezekiell
veterán

Terjesztés! =veszelyesseg...

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

(#31484) Parci válasza pjen (#31480) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

valóban nem bizonyít semmit. bizonyított dolog kevés van, alig van, azokhoz több idő kell.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#31485) Rive válasza pjen (#31468) üzenetére


Rive
veterán

És hol is vannak akkor a tudományos tények.

Q*vasok olyan dolog bekerült már a topikba (meglepően sok igazából iő előtt), ami tudományos konszenzus már. De amikor egy rakat topikoló abban éli ki magát, hogy mindet kétségbevon (lásd: 'Mindenki találgat'), vagy még rosszabb eset: megélhetési influenszereket és vitaminnepereket állít szembe a tudományos eredményekkel akkor most mégis mi alapon várod el, hogy bárki energiát feccöljön a felvilágosításodba :F
Hogy aztán megint 'mindenki csak találgat' jöjjön?

Mindennek, amit eddig a topikba írtam, megvan/volt a maga tudományos alapja az adott kontextuson belül. Oszt' mire volt ez nekem jó? Miért kellene akár nekem, akár másnak ezt folytatnom vég nélkül, csak azért, hogy aztán megint jöjjön egy heti doktorgörény, heti trump, heti 'kényelmetlen a maszk, csípapisi', heti ismeretlen őrült 'virológus' #csakegynátha jeligére?

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#31486) radi8tor válasza Ezekiell (#31483) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Franc érti ezt a logikát.
Egyszer azt mondod nem akarod elkapni, aztán meg hogy nem veszélyes terjeszteni. :D

⭐ Stella

(#31487) Ezekiell válasza radi8tor (#31486) üzenetére


Ezekiell
veterán

És akkor még a te szavaid vannak állandóan kiforgatva... :U

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

(#31489) radi8tor válasza Ezekiell (#31487) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ugyan engedtessék meg nekem ha leírsz 2 szót egymás mellé és az hülyeség akkor reagáljak rá. Köszönöm!

⭐ Stella

(#31490) Kékes525 válasza pjen (#31480) üzenetére


Kékes525
félisten

"És hol is vannak akkor a tudományos tények" Ha rendben van, akkor miért írsz ilyeneket?

"Az rendben,de a fertőző képessége,a fertőzés hatása még mindíg ködbe vész."

A tudomány nem mindenható és nem csettintésre müködik. Mint mindenhez, neki is idő kell.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#31491) Ezekiell válasza radi8tor (#31489) üzenetére


Ezekiell
veterán

Terjesztés: mennyire tudja terjeszteni valaki. Lásd ovis hasmenős vírus. Kurva gyorsan terjed, de relatív veszélytelen, nincs maradandó bajod tőle.

Veszélyesség: mennyire veszélyes egy vírus. Lásd ebola: kurva veszélyes, nagy halálozási arány, de marha kényes és nehezen terjed.

Nyugodtan reagálhatsz, de legalább ne butaságokat már. Amennyire mindenki kiképezte magát itt pár hónap alatt, az alapfogalmakat tudjuk már.

[ Szerkesztve ]

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

(#31492) Alex91


Alex91
félisten

[link] , na ez egy jo dontes...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#31493) pjen válasza Kékes525 (#31490) üzenetére


pjen
félisten

Azértírok ilyeneket mert pont a lényegről nem tudunk semmit.Csak egy példa fogsz egy élő sejtet.Elektró mikroszkóp és egyéb eljárásokkal megvizsgálod,hogy miből áll.Csinálsz egy táblázatot,minden összetevőt pontosan kimérsz, egy helyre teszed őket.Minden ok,csak nem él.Tudom elpusztítani könnyebb,csak közben a hordozóis elpusztul.

(#31494) Ezekiell válasza Alex91 (#31492) üzenetére


Ezekiell
veterán

De az amcsik attól még jöhetnek... Vicc.

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

(#31495) pjen válasza Rive (#31485) üzenetére


pjen
félisten

Előtte is kurva sok minden bekerült a topikba ami tudományosan konszenzus VOLT.Aztán kikerült.Én nem vagyok semminek az ellensége,de egy párnapja köztudadtba került új "eredményt" még nem kéne mint igazságot terjeszteni.

(#31496) Floyd80


Floyd80
addikt

Ha még nem volt: About 300 teens were exposed to Covid-19 at a "pong fest" party in Lakeway, Texas, on June 20, local officials say.

https://edition.cnn.com/2020/07/01/us/texas-teens-party-coronavirus/index.html

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#31497) Rive válasza pjen (#31495) üzenetére


Rive
veterán

OK, mivel láthatóan már rég elöntötted, hogy 'mindenki csak találgat' és ebből továbbra is max. csak látszatra vagy hajlandó engedni, akkor akkor ennek megfelelően kezelem a fentebbi kérdésedet a tudományosan már igazolt, ismert dolgokról.

Magyarán, lesz@rom :K

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#31499) Kékes525 válasza pjen (#31493) üzenetére


Kékes525
félisten

Amit tudunk néhány pontban felsorolva:

1. Cseppfertőzéssel terjed.

2. A szociális távolságtartás nagyon fontos megelőzési eszköz.

3. Kritikus helyeken (potenciálisan fertőző gócpontokban) maszk viselés szintén a megelőzésében fontos.

4. Zárt térben veszélyesebb, mint a szabadban.

5. Általános higiénia betartása szintén fontos védekezési eszköz.

6. Ígéretes vakcina jelöltek vannak.

7. Ígéretes gyógyszer jelöltek vannak.

8. Zömmel idősek és/vagy bizonyos alapbetegségekben szenvedők betegednek meg.

9. Felépítése, szerkezete teljesen ismert.

10. A betegség tünetei jól ismertek, a legtöbb ismert esetekben ezek fordulnak elő.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Mindez néhány hónap alatt. Erre azt mondani, hogy semmi, az enyhén szólva is erős túlzás.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#31500) Kékes525


Kékes525
félisten

Ismét kezd Magyarországon emelkedni a fertőzés!

Forrás: [Koronavírusról biofizikus szemmel 2020. július 1-én]

Vegyétek komolyan! Minden járvány, amely valaha volt a földön, nagyon kevés számú terjesztőből indult ki.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.