Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97772) Miska0330


Miska0330
tag

Sziasztok!
Na a helyzet a következő. Jó hogy hívtam őket. Úgy néz ki harmadjára sem jönnek ki bekötni. Október 14 .-re kaptam volna időpontot. Most 3 hét múlva. Ez úgy néz ki folyamatosan növekszik. Elkérte az ügyintéző a számomat. Holnap fog hívni. Mondtam, hogy oké addig nem küldöm el az NMHH -nak. De ő sem akarta elhinni, hogy harmadjára sem jönnek ki. Tegnap direkt felhívtam őket hogy ma biztos, hogy kijönnek? Ügyintéző hölgy még kérdezte is, hogy miért kérdezem mert ki szoktak menni. Elmondtam neki szépen hogy eddig kétszer nem jöttek ki. Ma kettő órakor is hívtam őket, hogy kijönnek e. Ügyintéző mondta, hogy a munakalpon az van hogy minden rendben érkezni fognak.

Most fél 6 -kor hívtam megint az ügyfélszolgálatot. 42 perc várakozás után kapcsoltak és akkor mondta, hogy mi a helyzet. Látta hogy az van a munkalapra írva, hogy 15 perce írták bele, hogy valami egészségügyi okok miatt nem tudnak kijönni. Ügyintéző sem értette, hogy ez mit jelent.

Várom egy felsőbb vezető hívását aki el fogja mondani nekem, hogy mi ez az egész viccbe illő rendszer amit eddig háromszor megcsináltak velem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.