Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#98351) MadMancs válasza TwentyFour (#98349) üzenetére


MadMancs
veterán

Szia.
Itteni tapasztalatok azt mondják helyileg nem lehet modem módba tenni. Viszont 1 fórumtárs jelezte hogy ha nem hagyod magad akkor ügyfélszolgálat meg tudja csinálni (csak még nekik is új).
Ha valóban csak DHCP re gondolsz, akkor azt nem tudom sajnos. ;)

[ Szerkesztve ]

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#98352) TwentyFour válasza MadMancs (#98351) üzenetére


TwentyFour
tag

Ez lett volna a következő kérdésem :) Lassan vennék egy uj saját routert, és szeretném ha a vodafoneos csodakészulék kizarolag modemként viselkedne. Kérdeztem a szerelőt is aki hozta és beuzemelte, de oszinten bevallotta, hogy aznap reggel látta eloszor ezt az uj szeriat, és ő is azt mondta hogy az ugyfelszolgalat is még csak baratkozik vele. Egyelore azt csinaltam, hogy a dhcp pool start és end ipjét beállitottam 192.168.0.10-re, és ezt az ip-t beallitottam (regebbi, ideiglenesen beallitott) sajat routerben fix ip-nek. Most ugy tunik hogy igy mukodik, igy az egyeb cuccok is kapnak IP-t a sajat router dhcp pooljából, és egyelore nem akadt össze semmi. Kb egy honap mulva majd veszek egy uj routert ami birja a gigabites netet, és akkor majd az ugyfelszolgalattal is fogok beszelni, hogy allitsák át modem módba.

[ Szerkesztve ]

(#98353) Marcsello31 válasza MadMancs (#98351) üzenetére


Marcsello31
őstag

Igen! én is több levél írás után jutottam el a siker érdekében, igaz el telt egy kis idő de meg csinálták és még mindig így van. :). modem mód meg amit akarunk. addig kel nekik írni, míg nem foglalkoznak vele :)

(#98354) Livius válasza vargalex (#98346) üzenetére


Livius
őstag

Embedded Linux Systems Built With Yocto .... 1. Source code must be provided.
Ez a rövid wiki oldal a Toradex SoM gyártó oldalán leírtak a témáról. Annak kell a GPL forrásokat közzétenni a usernek, aki a saját nevén kiadja a boxot, tehát a Vodának pl ebben az esetben, nem a beszállítónak akit megbíztak a tervezéssel. Az oldalon még segítségképben egy .sh script példa is van, ami csak GPL packageket gyűjt össze a buildből és egy archivált mappába gyűjti. És ahogy látom azt is közzé kellene tenni, amilyen scriptekkel és konfiggal buildelődik a rendszer, tehát a usernek szerintem tudni kéne reprodukálni a buildet.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

(#98355) anglergab válasza vargalex (#98347) üzenetére


anglergab
addikt

Ok, akkor tehát az a lényeg, hogy egy szubnetben legyen minden cím és ne legyen ütközés. Ha kevés a cím, akkor ez nem nehéz/nem probléma.

(#98356) LouiS22 válasza Livius (#98354) üzenetére


LouiS22
veterán

Tök egyszerű: írj nekik erről egy levelet. 30 napon belül reagálniuk kell rá valamilyen formában.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#98357) kutyman


kutyman
aktív tag

Sziasztok!
Tudja valaki mi a vezetékes telefon hangposta száma? A régi UPC-s 1717 volt.

(#98358) vargalex válasza Livius (#98354) üzenetére


vargalex
félisten

OK, legyen. Viszont azt nem értem, hogy ez miért a VTV boxnál verte ki a biztosítékot?
Mi van az UPC égisze (és most a Vodafone esetén is) alatt kiosztott modemekkel, HGW-kkel és set top boxokkal? Előbbiek biztos, hogy valami módosított linuxot futtatnak, de szerintem utóbbiak is.

Alex

(#98359) pit stop


pit stop
addikt

Meddig tart az akció, hogy az első három hónap olcsóbb új előfizetők részére?
Kerestem honlapon de nem találtam rá utalást :R

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#98360) cof válasza pit stop (#98359) üzenetére


cof
veterán

Ez kb. állandó.

A múltkor volt király akció, az első 2 hónap ingyen volt. [link]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#98361) Livius válasza vargalex (#98358) üzenetére


Livius
őstag

A régi Pace és Philips rögzítős nem igazán Linuxos lehetett. Az utána jött Cisco meg Horizon box-ot nem láttam milyen, de gondolom a Horizon is már valami Linuxos lehetett.

Azért jött nálam elő most a téma, mert én ezzel a témával közel fél éve találkoztam és most ugrott be erre, amúgy megdöbbentő, hogy mennyire lazán kezelik ezt szerintem az ilyen szórakoztató elektronikát gyártók a cuccaiknál. Kemény pénzeket lehetne ezeken kiperelni.

Az meg hogy egyelőre nem megvesszük, hanem csak havidíjért megkapjuk használatra az ilyen boxot, lehet hogy ez a kötelezettség nem kell nekik, persze ha az ÁSZF szerinti árat egyszer kikéne fizetni, mert mondjuk felbontottam az eszközt jogtalanul, utána már érdekes lenne, mert akkor már megkaptam tőlük a boxot pénzért. Valószínű egy ilyen esetnél lehetne csak velük vitatkozni, hogy akkor adják át az open-source GPL tartalom forrását is, ha már fizetni kellett.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

(#98362) tomp válasza Livius (#98361) üzenetére


tomp
félisten

Pace HD és Cisco DVR boxon annyit tudok, hogy OpenTV rendszer fut.
Ezt maga a UPC mondta nekem mikor a Cisco-ra kiadták a Dolby bugos fw-t.
Azaz a hibát a Cisco-nak kell javítania az alap fw-ben aztán tesztelni kell rajta az OpenTV platformot.

(#98363) peter303 válasza tomp (#98362) üzenetére


peter303
tag

Persze az is Linux alapu.

OpenTV OS is an open architecture for development teams. It brings together the Linux OS, NAGRA's core digital television components, and the latest Internet technologies, such as HTML5. Advanced PVR and home networking modules are provided as standard, as well as OTT broadband services.

(#98364) viktorhu válasza Livius (#98361) üzenetére


viktorhu
veterán

Az, hogy egy cégnél adott módon értelmezték / implementálták a licencet, nem jelenti azt, hogy az mind előírás is.

A vissza nem szolgáltatás miatti kötbér nem tesz automatikusan az eszköz tulajdonosává, ott a felhasználó szerződést szegett, és ezért fizetett, de ettől nem lesz automatikusan semmilyen joga pl. az eszközön lévő szoftverhez.

[ Szerkesztve ]

(#98365) vmarci21 válasza Livius (#98361) üzenetére


vmarci21
tag

És mi helyzet akkor, ha egy kész Linux disztribúció, már lefordított, egyben letölthető változatán futó alkalmazás a TV-s platform? Ez esetben a fejlesztett program az a Linuxon futó alkalmazás, és maga a Linux már csak egy külső függőség, aminek a forrás fájlait még csak látniuk sem kellett. Ami miatt ez talán nem állja a helyét önmagában, az az, hagy a dobozon alapból rajta van a Linux is, és a licenc a szoftver terjesztésére is vonatkozik már. De ez esetben sem lenne túl sok érdekes a nyílt forrású részekben, mert azok gyakorlatilag csak a Linux és a felhasznált libek lennének, magát a Vodafone TV lényegi részét adó dolgok valószínűleg egy ezeken futó alkalmazás lehet, ami adott esetben már lehet zárt forrású. (pont ahogy pl. az Android nyílt forrású, viszont a Play Services már nem, pedig olyan szinten egybenőtt a kettő, hogy kis túlzással Play Services nélkül nem is nagyon tudjuk használni az Androidot a mindennapokban. )

>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<

(#98366) vmarci21 válasza Livius (#98361) üzenetére


vmarci21
tag

Közben találtam egy ilyet egy Vodafone.com-os pdf-ben:

"Vodafone provides an option for obtaining the source code:
You may obtain any version of the source code that has been distributed by Vodafone for the cost of
reproduction of the physical copy by sending a request directly to:
Vodafone GmbH
Keyword: Open Source TV Center 1000
e-mail: FU-legal.opensource@vodafone.com
In your request please provide the name, model number seen at the box and software version, as
stated at the accessible Web interface under “About" of the device, for which you wish to obtain the
corresponding source code and your contact details in case of questions. We will send you the most
recent version of the source code, unless you specify a particular version number. In this case, we will
send the version specified by you."

>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<

(#98367) peter303 válasza Livius (#98361) üzenetére


peter303
tag

Ez mar kicsit tulmutatt rajtunk inkabb a HUP forumban lenne helye. Ott egybol elmondanak a pontos GPL szabalyokat es protokolokat a gyakorlatban (a tech multi utakat)

[ Szerkesztve ]

(#98369) cocka


cocka
veterán

Kedves szakértők!

Vagy nem is tudom hogy mondjam, mert ez a topic úgy pörög, mintha egyeseknek azért fizetnének, hogy ide irkáljanak. :D

A Horizon HD boxon meg a Vodafone boxon is csak ethernet port van ugye. A kérdés, hogy ha van egy 2. routerem, ami WDS bridgingen keresztül kapja az egyébként UPC-s netet, akkor ha ezt rákötöm, mint netes forrást valamelyik boxra, akkor lesz net rajta vagy válogatósak a drágák?

Nem mintha az a veszély fenyegetne, hogy bármely kettő boxot megkapom a közeljövőben, csak érdeklődök, hogy ne érjen meglepetés. WDS-sel ugye nem kell az egész lakást bekábelezni, csak a másodlagos router kell, azon meg hál istennek van 5 GHz.

(#98371) Livius válasza vmarci21 (#98366) üzenetére


Livius
őstag

Hm ezt itt találtad a német Voda oldalon? [link]

Ez elég jól néz ki, kérdés az, a magyar Voda mennyire pislogna mint hal a szatyorban mikor innen valaki igényelné hogy adják ki. Nekem sajnos nincs amúgy VTV-m nem is tervezem, de tök bulis lenne kikérni tőlük. Amúgy ha kiadnák a full GPL forrást, még a saját kis TV-zős appjuk zárt forrása nélkül is rengeteg mindent lehetne látni. Simán el tudom azt is képzelni, hogy az UI amit látunk az csak a köntös, és valami sima harmadik féltől származó libek meg beágyazható appok csinálják a stream lejátszást meg Dolby Digital hangot stb (ha már végre van).

Persze ebből az egészből még akár haszon is lehetne számunkra, ha kiadják a forrást, úgy ahogy a nagy könyvben meg van írva, tehát még a build alatti konfigurációt is lehetne látni, akkor akár el lehetne jutni addig is hogy belépjen a user UART-on vagy SSH-án. Aztán a végén még egy konfigfájl átírás kéne csak ahhoz, hogy akiket DVB-C-re átraktak visszakapják az igazi IP alapú VTV streamjüket. :C

[ Szerkesztve ]

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

(#98372) cocka válasza #72445440 (#98370) üzenetére


cocka
veterán

Az igazán izgalmas rész, hogy 150-es a net és tényleg én is hallottam, hogy a sebesség feleződik, ha WDS-ezel vagy repeaterezel stb... Na ehhez képest simán hozta a másodlagos router a 150-et továbbosztva etherneten. :D

stabil legyen a wifikapcsolat.

Most csak az 5 GHz-es sebességekről írok: szóró router: 1733 papíron, fogadó router: 1300. Szerintem egy darabig elég lesz, ha leosztom a bűvös 2.5-lel még akkor is 693 vs. 520 körül van.

10 méterrel arrébb kellhet majd a cucc, de ott is megvan még a 30 megabit, 2.4-gyel meg lehet hogy jobb a térerő, de a sebesség irtó kaka.

És a vodaokossághoz kell koax? Ja meg gondolom csak tévéboxot nem lehet cseréltetni ugye?

Fogyasztása gondolom jóval kisebb, mint a Pace HD-é, ugyanakkor ha lesz mellette egy router is, akkor már közel azonos lehet.

Ja ami meg a feltöltési sebességeket illeti. Érdemes lenne megfontolni a UPC-nek, hogy szinkron és aszinkron csomagokat adjon. Ezt bizonyos kisebb szolgáltatók biztosították. Szerintem lenne rá kereslet. Szinkron esetén publikus IP-vel ugyebár. Ha időnként szükség van arra, hogy pl. szervert üzemeltess vagy ha nagyobb, jellemzően videófájlokat akarsz feltölteni valahová, akkor nem kéne ilyen legfeljebb 40 megabites hulladékokkal dobálózniuk.

A letöltési sebességről meg annyit, hogy kb. torrenten kívül sehol nem tudtam még kimaxolni a 150 megabitet se, tehát nem tudom minek ide még több. Lehet a szerverek érzékelik a kisebb sebességet és direkt kb. a kétharmadával nyomják az adatot? Akinek 300-as vagy 500-as nete van, írja már le, hogy jellemzően milyen sebességekkel tölt pl. Google-ről vagy bármilyen más szerverről. Átlagban én 80-100 megabitet szoktam látni.

(#98373) vargalex válasza cocka (#98372) üzenetére


vargalex
félisten

A sebesség természetesen csak akkor feleződik, ha wifi-n osztod tovább a neted. Ekkor ugyanis a a routerben lévő wifi kliens és AP funkciót is betölt. Vezetéken tovább osztva ugy viselkedik, mint egy bármilyen wifi-s kliens, azaz a teljes sebesség elérhető.

Alex

(#98374) anglergab válasza vargalex (#98373) üzenetére


anglergab
addikt

Wifin se feleződik minden esetben (wifi leosztva wifin egy rádión). Pontosabban a felénél nem lehet több, azaz a max. sebesség feleződik (de ha nem kell akkora sebesség, nem derül ki). Illetve bonyolultabb, mivel half duplex az átvitel, azaz a felénél kisebb a max. sebesség a gyakorlatban, illetve az overhead is nagy: wifin a legnagyobb az eltérés az elméleti és a gyakorlati értékek között az összes kapcsolat típus közül, azaz a wifi a legkevésbé hatékony. Ennek az oka elsősorban a megosztott spektrum.

[ Szerkesztve ]

(#98375) vargalex válasza anglergab (#98374) üzenetére


vargalex
félisten

Így értettem a feleződést. Nyilván, az a maximum elérhető, ha wifi-n osztjuk tovább.

A half duplex miatti "felénél kisebb a max. sebesség a gyakorlaban" kijelentést nem tudom mire érted. Ha az adott linksebességen elérhető maximális sebességet, akkor tudok nagyon meglepő ellenpéldát is mutatni.

Alex

(#98376) anglergab válasza vargalex (#98375) üzenetére


anglergab
addikt

Half duplex: időosztásos az adás és a vétel. Azaz ezek ugyanabból az időből és frekvenciából gazdálkodnak. Azaz ha egy wifi egyben kliens és AP, és ki van maxolva a sebesség letöltési és feltöltési irányba is (ez elég ritka), akkor lényegében 4-felé osztozik a linksebesség.

(#98377) jocipapi55


jocipapi55
újonc

EMTA 3.1 1GB NO FixIP WIFI modemet kaptam a múlt héten és most szeretném átállítani modem üzemmódba, de nem találom, hogy hol kell...

Felhívtam a voda-t és közölték, hogy ennél a modemnél nem lehet Bridge üzemmódot állítani és nem is kell.
Valóban, a külön routerrel rendben megy a port kiosztás , ami a modemmel nem ment.
Csak azért írtam, hogy hátha segítek valakinek...

Üdv. Mindenki... :DD

(#98378) vargalex válasza anglergab (#98376) üzenetére


vargalex
félisten

Tudom, hogy mit jelent a half duplex. Azt nem értettem, hogy csak a wifi repeater módra értetted ezt, vagy normál AP módra is.

[ Szerkesztve ]

Alex

(#98379) vargalex válasza jocipapi55 (#98377) üzenetére


vargalex
félisten

Az egy mellébeszéd, hogy nem is kell... Attól még, hogy megoldható, dupla NAT-od lesz.
Másrészt állítólag volt, akinek már átállították, mert nem hagyta magát, szóval az sem igaz, hogy nem lehet.

[ Szerkesztve ]

Alex

(#98380) MadMancs válasza jocipapi55 (#98377) üzenetére


MadMancs
veterán

Felhívtam a voda-t és közölték, hogy ennél a modemnél nem lehet Bridge üzemmódot állítani és nem is kell.

Félrebeszélt, mert ők távolról át tudják állítani modem üzemmódba. Csak noszogatni kell őket, ahogy már volt is rá példa.
Azt meg hagy döntse már el user hogy kell e vagy sem, ne ők akarják. Pl saját router esetén (még ha meg is oldható máshogy) sokkal szerencsésebb a modem üzemmód.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#98381) Marcsello31 válasza MadMancs (#98380) üzenetére


Marcsello31
őstag

Ezt én sem értem, nekem is így van, annyi levél és noszogatás után megtették. Ha nem csinálják meg neki ott kel hagyni, az ipv6 nekem rohadtul nem jött be, amióta ipv4 van rendbem mennek a routerek meg a modem is, és tényleg távolról megcsinálták nekem annó. Mostmár tudok online játszani, fizetett játékokkal szervert létrehozni stb. ipv6 alatt ez nem volt kompatibilis.

(#98382) HexX válasza kutyman (#98357) üzenetére


HexX
csendes tag

Szia!

Az úgy van, hogy ugye a Vodafone négyjegyű központi száma 1270.
Na, megcseréled a két középső számjegyet és már meg is van a vezetékes hangposta elérhetősége.-> 1720
Én legalábbis így jegyeztem meg. :DDD

(#98383) inf3rno


inf3rno
nagyúr

No én közben tákoltam megint. Az Ubee-n kikapcsoltam a wifi-t a CB-n meg kikapcsoltam a DHCP-t, és átírtam az IP-jét, hogy ne ütközzön. Így a CB működik access point-ként, és tök jó a wifi is. Igaz állandóan villog, hogy nincs rádugva koax és elvileg duplán vannak NAT-olva a csomagok, amik wifin mennek, de egyelőre úgy tűnik nincs belőle gond. Akartam új routert venni, esetleg külön AP-ket is, de úgy néz ki, hogy az most nem lesz, ha ez így rendben van. A TC-t is megnéztem, az is működik AP-ként, de jóval gyengébb a wifije, mint a CB-nek, úgyhogy azt elengedtem. Bár lehetne növelni a wifi hatótávot vele, de ahol kell, ott most van net, vasbetont fúrni és vakolatot leverni meg most egyáltalán nem akarok.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#98384) Miska0330


Miska0330
tag

Sziasztok!

Ma negyedjére maradtam otthon. Negyedjére sem jöttek ki bekötni.
Most az az indok, hogy erőforrás hiány. Mondom ilyen nincs.

Mit tegyek?

(#98385) Marcsello31 válasza Miska0330 (#98384) üzenetére


Marcsello31
őstag

Látogasd meg őket vasvillával :DDD

(#98386) mad823


mad823
őstag

Sziasztok! Modem módba tettem a CB-t, mivel pattintottam mögé egy routert. A CB-n ezzel gyakorlatilag minden beállítás megszűnt, a router szépen muzsikál, de a port forwarding szerintem nem működik a routeren. Lehet, hogy modem módban IPv6-ban van a CB? Meg tudok erről valahogyan győződni? (A CB admin felületén nem látok ilyesmi infót.) Köszönöm!

(#98387) Intruder2k5 válasza mad823 (#98386) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Szia!

Nem lehet, modem módban sem IPv4, sem pedig IPv6 módban nincs a CB. A routered admin felületén a WAN status-nál látható IP cím megegyezik mondjuk az itt látott címmel? Ha igen, akkor a szolgáltató részéről minden rendben, a saját beállításaid közt kell keresd a hibát.

[ Szerkesztve ]

(#98388) mad823 válasza Intruder2k5 (#98387) üzenetére


mad823
őstag

Ok, köszönöm - ez stimmel -, akkor túrom a router beállításait!

(#98389) Intruder2k5 válasza mad823 (#98388) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Vagy a gépét, mert lehet szoftveres blokkolás is, de ez már nem ennek a topiknak a témája.

Otthoni hálózat és internet megosztás

[ Szerkesztve ]

(#98391) viktorhu válasza cocka (#98372) üzenetére


viktorhu
veterán

Nem ha wds-ezel vagy repeaterezel, hanem ha repeaterezel, akkor feleződik.

Egyszer vennie kell a wifi jelet, egyszer pedig tovább kell adnia, ebből a feleződés. Itt kábelen adod tovább, így nincs miért feleződnie.

A másik meg hogy nem a bejövő jel feleződik, hanem a wifi sávszélesség. Szóval ha át tud vinni wifin 300 megabitet, akkor a feleződéssel is marad elég a 150 megabites kapcsolat átviteléhez. Gigabites kapcsolattal hamarabb elérnéd a korlátokat, pl. hogy eleve wifin mondjuk 500 megabitet tudnál átvinni belőle a szobán belül, és az feleződne tovább - de nem wds-sel, hanem repeater módban.

(#98392) zolya1973


zolya1973
aktív tag

A régi boxon simán visszanéztem a m4et. Az új csoda boxon ez miért nem lehetséges? Este nem bírtam végignézni a vidi meccset mert mentem melóba. Gondoltam nem veszem fel mert eddig mindig volt visszanéző(a régi boxon) Hát az újon a m4 nem visszanézhető!!!!

(#98393) szabogabor10 válasza zolya1973 (#98392) üzenetére


szabogabor10
veterán

Volt már erről szó itt a topikban is. Spíler2 ugyanez. Szerzői jogi okok miatt.

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#98394) pogi1


pogi1
tag

Sőt a régi boxon be lehetett állítani hogy kijelőlj egy műsort és az időben odakapcsolt a mostani sajnos nem

(#98395) cocka válasza viktorhu (#98391) üzenetére


cocka
veterán

Igen nekem is ez rémlik, mer ugye a WDS-nek pont az a lényege, hogy kábelen osztod tovább. Akkor jól emlékeztem, hogy ez csak a repeaterre vonatkozik, csak tegnap nekem mást mondtak.

(#98396) pjen válasza szabogabor10 (#98393) üzenetére


pjen
félisten

Inkább anyagi okok miatt.A DIGI nél nem kell box és azt csinálsz amit akarsz.

(#98397) szabogabor10 válasza pjen (#98396) üzenetére


szabogabor10
veterán

Csakhogy a diginél nincs semmilyen interaktív funkció. Anyagi okok miatt.

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#98398) pjen válasza szabogabor10 (#98397) üzenetére


pjen
félisten

valóban nincs,de mi köze ehhez a szerzői jogoknak.vettem egy Amiko boxot,feltudok venni mindent akár kódolatlanul is.egyszeri beruházás.

(#98399) mate211


mate211
csendes tag

Sziasztok!

Tegnap rendeltem meg a vodafone tv+internet kombóját, 1000-es nettel, kis TV-vel. 5500/hó igen jó dealnek tűnik erre a csomagra.Ez eddigi szolgáltatóm a DIGI volt, de így jártak ha nem kötik be az 500-as netet :)

A kérdésem az, hogy a csomaghoz járó modem wifi képességeinél mire számíthatok? Nem is annyira hatótáv, mint a max sebesség érdekelne. Jelenleg egy TP-link Archer c6-os router hajtja a DIGI 100-as netet. Az elképzelhető, hogy a C6 leveri majd a modemet teljesítményben?

Előre is köszi!

(#98400) Norex1


Norex1
csendes tag

Sziasztok! Mit lehet tudni arról , hogy a Vodafone mediaboxra mikor lesz HBO Go alkalmazás? Lesz- e egyáltalán?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.