Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9014) hesszan válasza Intruder2k5 (#9008) üzenetére


hesszan
aktív tag

Nem vitaindítónak szánom csak leírom a gondolatomat:

Nem kell lépniük. a piac XX százaléka az övék. sok helyen monopol helyzetben (adsl sztem nem ellenfél). (nálam is csak upc vagy adls, nincs digi vagy opTika)
A telefon adó (perc/sms adó duplázás nekik is fáj) hallottam valami közmű adóról (?) vezeték adó?. Szóval nem biztos hogy olyan piaci körülmények vannak, amikor a csak úgy habokra kell kergetniük a sebességet, csak azért mert a másik kettő más techológiával más sebességre képes. [és a 120 mbittel nincsenek lemaradva asszem, csak a fel iránnyal]
Szerintem nincs olyan nyomás a piacon ami ingyenes emelést eredményezne. Gondolom ennek vannak infrastrukturális költségesei Persze kezdhetik ők a "harcot" és mehetnek előre példát mutatni. Én is rölnék neki.

Ahol konkurencia van ott sztem aki akart már lelépett az upctól. Lehet váltanék én is el, bár tudja a fene.
Szerintem az emberek többségének a letöltés számít a fel kevésbé. Magamból kiindulva a 20/10es csomag nem jobb nekem mint a 25/1,5. Persze jobb lenne ha 10 lenne felfelé, de most nem számít. [van 5tb "előnyöm" így is, ha értitek mire gondolok] A le viszont már jobban számít. 10-15 gb linux disztrót már érezhető különbséggel tölt le.
Bár anno a 15/1,5 is jó volt. ebből lett 25 ami jobb. De kb hetente 1x profitálok belőle. (ritkán "várok" rá, általában majd lejön majd kell, nem azonnal használom)

Ráadásul nekem a pénz sem mind1. Nálam +1100ftot nem ér meg az 50/5 2x/3,33x gyorsabb net lenne pedig! Nem ezen a havi ezresen múlik a családi költségvetés, de nincs rá indok mégsem.

Sungdurung

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.