Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48637) Skyhigh


Skyhigh
senior tag

UPC házatáján komoly gondok vannak,
Levelezgetek velük a HorizonBox miatt, mármint hogy milyen alternatívát tudnak ajánlani, ha nekem 2 felvételt kell egyszerre rögzíteni lehetőleg egy box áron, ugyanis még 1-1,5 évig hűségben vagyok.
Ugye jelezték, hogy az új Box "limitáltsága" az nem szerződésszegés a részükről, plusz felhívták a figyelmemet hogy nem is vagyok hűségben.
Ezen kissé ledöbbentem, mert Augusztus- szeptember környékén kötötték be magukat hozzám (Trio M) és akkor tényleg nem vállaltam hűséget, majd kb 1 hónappal később amikor úgy döntöttem hogy maradhatnak és rendeltem egy plusz mediacardot és kissé sokalltam az árukat és ekkor felajánlották, hogy ha kötök 2 év hűséget mindenre (a Trio M csomagra) akkor olcsóbb lesz és az is lett.
Mivel a UPC kb egy hete a válaszukban jelezte, hogy nem vagyok hűségben és bmikor lemondhatom a BOX-omat ha majd Horizonra cserélik, csak visszaírtam nekik, hogy nincs igazuk, mert én 2017 szept-ig kb hűségben vagyok és igenis adjanak alternatívát a Horizon box-ra.

Most visszaküldte az ügyfélszolgálat a legelső első szerződésemet, hogy nézem csak meg, hogy nincs benne hűség.
Ezt most hivatalos levélnek vettem így most a UPC szerint nem vagyok hűségben és ~10000Ft-ot fizetek Trio M + felvétel Cisco + HD-ért illetve +1 extra Mediacard +HD-ért...

Gyorsan megnéztem mit lehet a neten kalkulálni 2 évvel 11550-re jön ki (4. hónaptól ha nincs saját HDD-d a horizonhoz), hűség nélkül meg ~14000-re...

Én ennek mondjuk csak örülök, de elszomorít, hogy ennyire jó a rendszerük....

A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.