Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trencsaa
újonc
Sziasztok, mivel elég régen olvasgatom a forumot, -és látva a sok tapasztalt kollégát- had kérdezzek egy olyat, hogy Tissot óra szijakat, kiegészítőket hol tudnék beszerezni szerintetek? Magyarorszagon van olyan kereskedés, ahonnan tudok rendelni? igazság szerint egy T-touch titaniumra kellene kaucsuk szíj (vagy egy-két pótszem), illetve egy V8-hoz szeretnék nézni szintén kaucsuk szíjat. Ha nincs, nem tragédia, már kinéztem egy Hirsch-et, de egyszer régen találtam egy oldalt, amit nem lelek napok óta...
előre is köszönöm a segítséget.
A korábbi vintage vonalhoz pedig had csatlakozzam a mai napi szereléssel (bár a kép nem mai):
-
trencsaa
újonc
válasz csabulaxi #91880 üzenetére
Sajnos semmi infóm nincs róla, mert nem találok egyetlen képet sem a neten erről az óráról... de legalább nincs sorozatszám a hátlapon sem. Levenni pedig szerszám hiányában nem tudom, így is volt egy amatőr versenyző, akinek sikerült megkarcolnia... majd egy szervíz alkalmával kiderűl.
képet viszont tudok csinálni
@rtivi magam is így látom főleg ezzel az inggel.
[ Szerkesztve ]
-
trencsaa
újonc
válasz Real_Necro #98259 üzenetére
Minek neked 3 óra?
Mindíg is tudtam, hogy jó leányt választottam... nálunk csak Radokból van 24...
gyerekként hallottam egy karácsonyi vásárban egytagot, aki azt kiabálta, hogy: "az a pénz, amit nem költünk el, az olyan, mintha nem is lenne"
egyébként a sorrend nem csak a ház/autó/család/gyerek/akarmi ELŐTT fontos, hanem utána is ( tapasztalatbol mondom, mert mondhatjuk, hogy nekem már ebbol sokminden megadatott) mindíg van valami... csakhogy, -es itt egyet kell értenem Csigaval- nem lehet allandoan várni valamire, mert amire oda jutsz, hogy meglesz, akkor mar nem fogod tudni használni/élvezni (megvan a kabriós vénember képe?). Órát -és meg sokminden mást, amire vágyunk- hirtelen felindulásból, szerelembol veszünk, anélkül, hogy "megbeszélnénk". Ha átgondoljuk, akkor már el van az egész tolva...
[ Szerkesztve ]
-
trencsaa
újonc
-
trencsaa
újonc
válasz Babarnew #131652 üzenetére
Termeszetesen megvan, sosem adok el semmit... örül is a család... legalább tudják, hogy óradoboznak mindíg örülök!
Sajnos csak ritkán van kézen, mert annyi kezem nincs egy hónapban, mint órám, de köszöni, jó egészségnek örvend! Azóta került a szíjba egy plusz szem, mert nekem kicsit rövid volt és a búvárhosszabbítóval meg nem akartam használni. Én pedig köszönöm, hogy jól tartottad nekem. -viszonylag kevés órámat nézik meg napközben, de erre mindíg forognak a fejek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest