Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
válasz @mriya@ #196451 üzenetére
Sajnos nagyon megtetszett, főleg a fém színű számlapos.
Sok review dícséri (gondolom 1 perc használat után), néhány a pontosságát is, bár az meg nem igen releváns ennél az óránál. Néhány viszont azt írja, hogy vissza kellett küldözgetni, meg szétesett egykét hét után.
Az 50 dollár még talán beleférhetett volna a kipróbáljuk, és hátha bejön kategóriába, de szerencsére ez a szín már 85, van indokom továbblépni.Ui: fenébe, ebay-en olcsó a fém számlapos is.
[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
terra052
őstag
válasz alphaville #196440 üzenetére
Igazából nem, iletve nem a Seiko Watch Co vette meg az Orient WATCH co-t, hanem a Seiko Epson, vagyis (az Orient saját elmondása szerint) unokatesók lettek.
A piramis csúcsa közös, de más ág, szóval ezért maradt (relatíve) független az Orient.werkmania.hu
-
saiyajin
senior tag
Tudja esetleg valaki, hogy a Seiko SARB033/35 páros gyári fémszíja az összes szemmel mekkora csuklóra megy még fel?
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
saiyajin
senior tag
Seiyajapan szerint: Max wrist size: 18.5cm (7.3nch). Ez kb. stimmelhet akkor?
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
gipsztigris
addikt
válasz bucsher #196460 üzenetére
Japán órát jellemzően Japán csuklóra méreteznek! Nekem még nem volt olyan Citizen vagy Seiko fémszíjas órám ami ne lett volna egy picit passzos.
Bezzeg a Bulova! Na, abból két szemet élből ki kell pattintani, hogy csak lezser legyen és ne lógjon."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Csari93
aktív tag
Talán valakinek még egyszer hasznos lehet: ma találtam ebayen egy csókát, orosz mechanikus órákat árul, elég olcsón, némelyiket szervízelve (lehet, hogy mindet).
www.flickr.com/csari
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Erre az órára szeretnék nato szíjat venni. Melyik méret való rá, illetve honnan érdemes vásárolnom? Bebüdösödött sajnos a nyáron a bőr szíja.
-
pulutodurumo
őstag
válasz Eagl3 #196466 üzenetére
Ha megméred rögtön kiderül.
Attól függ milyet szeretnél. Kínából is lehet jót venni, a menő szíjas webshopok olcsó darabjai pedig olyanok mint az olcsó ebayes NATO-k. Nézz ki egy stílust, és mondjuk majd hogy honnan lehet jót venni.[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
fagyalllo
őstag
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
pulutodurumo
őstag
-
smokin
tag
Sziasztok!
Ehhez hasonló órát keresek,ha valaki tud hasonlót,ne tartsa magában.
i'm too old for this shit
-
nagyúr
válasz gipsztigris #196478 üzenetére
Mocskosul túl van árazva a Shinola.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
gipsztigris
addikt
válasz Polarstar #196479 üzenetére
Szerintem nem jobban mint egy Geckota kvarc, vagy egy akármilyen kisszériás tokozó által gyártott óra.
És ha még hozzátesszük, hogy a Made in USA mennyit dob az ottaniak szemében egy kívülről érkezett termékkel szemben akkor meg kifejezetten kedvező az ára.....szerintem.
Én akartam venni egy Brakeman 46mm-est, egy fél nap keresgélés után már látókörben volt 300 USD alatt is vadiúj, full setben. Csak keresni kell!
Na meg tegyük hozzá azt is, hogy a Shinola alapvetően amerikai piacra készül, és ott egy 7-800 dolláros óra lényegesen kevesebb megterhelést jelent mint a világnak ezen a felén.
Aki olyanra vágyik ami garantáltan nem jön szembe, csak minden szökőévben, annak jó lehetőség a "tucat" seikok és citizenek, rolexek, stb. világában.[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
titán
válasz gipsztigris #196480 üzenetére
A megterhelésnek és a túlárazásnak semmi köze egymáshoz.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-
titán
válasz Zoltán124 #196489 üzenetére
Biztos, hogy ilyen (bármilyen férfias) órát akarsz neki venni? Még egy gyerek, sokkal jobban örülne most ezer millió más dolognak. Persze ha már mindene megvan, akkor akár ez is mehet. Én inkább vennék neki egy olcsóbb órát és a maradékból még 3 xbox1/ps4/pc játékot/focilabdát/sakk-készletet (attól függően, hogy mit szeret).
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
knoxhu
senior tag
Szeretnék venni szíjakat, eddig csak külföldről rendeltem és nem pont ilyeneket.
1. Sötétkék 18mm, bőrhatású, kétrészes (ha nincs, akkor szövet)
2. Piros (vagy bordó) 18mm bőrhatású, kétrészes (ha nincs, akkor szövet)Tudnátok tippet adni bevált belföldi beszerzési forrásra? (ha az nincs akkor külföld is jó)
Köszi![ Szerkesztve ]
-
smokin
tag
válasz gipsztigris #196478 üzenetére
Rohadt jól néz ki,csak gondolom az ára az horror.
Szerintem ez lesz,csak apránként félre rakom az árát,ha asszony megtudja,hogy mennyiért veszek órát a kasszából akkor jujjuj.
linki'm too old for this shit
-
KelemenUhr
aktív tag
Esetleg budget, de még igényes megoldás, régóta agyalok rajta:
E-bay
Fehér színben is van!...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Veron
addikt
Én is megnézegettem a Geckokat és ez nagyon tetszetős. Eta 2824 és nem malomkerék.
[link]"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #196352 üzenetére
Egy szíj nem szíj, ahogy a legbölcsebb indiai bölcs mondotta egykoron. Úgyhogy végül is ezeket rendeltem be a Lorushoz:
csatos milánó (ezüst)
mágneses milánó (ezüst)
szürke "bőr"A bőr nem véletlenül van idézőjelben, mivel ha anyagában, stílusában és színében passzol majd az órához, és kolléganőm is rábólint, akkor merek belőle minőségit vásárolni a későbbiekben. Elviekben a szürke megy az ezüst házhoz, a sárgás cérna a sárga mutatókhoz, a sötétkék számlap pedig harmonizál vele. Meglátjuk.
A szintén itt ajánlott lyukacsos rally is tetszik, de már nem akartam ennyit vásárolni hozzá.
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest