Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrew01
tag
válasz Csari93 #271397 üzenetére
'beads of rice'-ra van aliexpressen több találat is.. ha az értékelésekben dicsérik az adott terméket, akkor kis eséllyel nyúl mellé az ember, ráadásul vannak olykor vásárlói fotók is a tapasztalatok mellett.
Spinnaker szerintem is jó úton van, felültek ők is a színes vasútra, ugyanakkor a drágulás útjára is, de miért ne tennék, pláne ha igyekeznek is némi egyediséget/kreativitást vinni a dizájnba.
Abban is jók, ha rájuk lesek, akkor 5 perc múlva már jönnek szembe a facebook reklámaik . Már csak a kompaktabb-irányba kéne elmozdulniuk és akkor el is gondolkodnék lehet a vételen.
Az első két óra igen tetszett régen, csak nagynak ítéltem a 44 és 43-es átmérőjükkel. A dőlt betűs logot visszahozhatnák, meg a bátor 'kis másodpercet egy búvárórára' témát.
A harmadik szimplán tetszik, a negyedik szintúgy, csak elkapkodták, mielőtt eldönthette az ember, hogy kell-e ilyen a kezére vagy sem -
-Ben-
veterán
-
dzsi23
addikt
válasz Csari93 #253760 üzenetére
"a középső képen világítás nélkül is elüt a mutatók színe a számokétől"
Csalóka a kép: megtévesztő, hogy a mutató szélén megcsillan a fény, de ugyanaz a szín.
Világításban viszont van egy kis eltérés fényerőben, biztos több anyagot kaptak a mutatók. Tudom, hogy nem mentség, de azért ez az órák többségénél így van.
"Az utolsó képen lévő óra tokja szerintem ugyanaz mint bármelyik alis 100$-os óráé, egységnyi óratok."
Ezt sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudom, amíg nem fogtam mindkettőt a kezemben, formára nyilván van hasonló, de ennyi erővel ugyanezt állíthatnának egy bronz IWC Spitfire tokjáról is.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Csari93 #253736 üzenetére
Azzal a TMI (azaz Seiko VD57) szerkezettel én is gyakran találkoztam Lorus és Pulsar órákban, természetesen azokban is ritkán találta el az indexeket, dehát na, nem ez a Seiko csúcsa, kb. a legolcsóbb kronó szerkezetük, nem véletlenül nem rakja a Seiko a saját nevükkel ellátott modellekbe. Van automata órája is az AVI-8-nek is, és meca-kvarc is, azoknál ez a probléma máris megoldódott, és azóta volt pár évük más téren is fejlődni (nem mondom, hogy meg is tették, csak jóindulattal feltételezem).
A kiálló üveg miatt szerintem nem lesz gagyibb, sok óránál előfordul; szó szerint kiemelkedő példa erre a Bulova Lunar Pilot:Meca-kvarc:
Automata:
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz Csari93 #253648 üzenetére
A hivatalos oldalon a 99-nél is ott a foszforeszkáló index 3 óránál. Szerintem az lehet a magyarázat, hogy sok bolt nem is figyelt erre és továbbra is a régi modell képét használja.
Ezeken a régi Lumibrite lehet, korábban valamilyen teknőcöt összehasonlítottam a Marinemasterrel és egyértelműen hamarabb halványult a fénye.
Alu lünettáról annyit tudok mondani, hogy a megkímélt, de már 37. évébe lépett 7C43 búváromé nagyon jól bírja, nem fakult, nem kopik.[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Csari93 #253504 üzenetére
Nem tudom, nekem van fekete kínai 5600-hoz, szerintem jó. Puhább is mint az eredeti casio.
Esetleg veszel hozzá adaptert, és akkor rakhatsz rá natot.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
hallador
addikt
válasz Csari93 #247611 üzenetére
Pedig sztem a Citizenek elég jók. Eco-Drive solarban szerintem elég jók. Övék az egyik legnagyobb szerkezet gyár, Quartz-n pedig világ elsők. Egy halom olyan dologgal amiben megelőzték a korukat.
Aztán az olcsó de elég hatékony és sok esetben alulértékelt búvár órákban is világelsők. Akár Solarban akár automatában.
A casio mellett a másik kedvenc Japán óragyártó nálam.[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
e.vid
senior tag
válasz Csari93 #236053 üzenetére
Az lehet a probléma, hogy nem szűrtök rá az emag által forgalmazott órákra. Az emag egy piactér több kereskedővel, így többször megtalálható lehet ugyan az a termék más áron is.
rozsgyi által linkelt Citizen sem emag termék...
Ezek az emag által forgalmazott órák amikre érvényesíthető a -30% [link]
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
-
zoarden
tag
válasz Csari93 #227209 üzenetére
mind az ötös field (jól fotózol!) mind az amfíbia szerethető, de nem ugyanazért sztem ;-)
Én is kb. ugyanoda jutottam, hogy árban feljebb kell(ene) keresgélni hogy az egy-órában-teljesüljön minden vágy megvalósulhasson (vagy az illúziója...)ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
dzsi23
addikt
-
Veron
addikt
válasz Csari93 #225744 üzenetére
43,5 mm az L2L táv, kisebbnek tűnik, mint a Tudor BB36. Optikailag az sem segít rajta, hogy a "kiemelkedő zafír" (hi-dome) miatt felülről látszik a felső, kisebb átmérő köríve. A fehér ebből a szempontból a legjobb választás a három verzióból, optikailag az a legnagyobb talán.
más: kellene egy 34-36 mm-es, 50ezer Ft alatti, elegánsabb darab dátum nélkül. Szerkezet, szín, beszerzési forrás mindegy, állapotban az új jön szóba. Festina 1948 extra pl. jól néz ki, Ti mit ajánlotok?
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
válasz Csari93 #225682 üzenetére
Biztosan nem, azt mondta Eddig nem lesz több 40es, mert nem nagyon fogy. Amúgy milyen új szíjra gondolsz? A rivet bracelet már kb. egy evés, az az aktuális, mert az előző quick release nagyon bumszli volt.
Nekem a 36os nem kicsi, de a csuklóm is vékony. (16 cm) Ez klasszikus méret, nekem teljesen megfelel. [kép][ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
dzsi23
addikt
válasz Csari93 #221596 üzenetére
B&D? A szíj igencsak tetszetős lett, de melyik órára megy?
Szerk.: "Klasszikus lyukas paratrooper" nincs; a klasszikus nem lyukas. A lyukas paratrooper pedig nem adjustable néven fut, hanem Elastic Single Pass.
Ez az adjustable, de ez nem paratrooper, és nem is nyúlik.[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Csari93 #220928 üzenetére
Érdemes rá tenni gallytörő rácsot védi is és jól is néz ki, a tokot nálam nem bántotta . Illetve kijelző védő fóliát is. Sok karctól megkíméli az üveget .
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
fagyalllo
őstag
válasz Csari93 #220928 üzenetére
Nem plexi, hanem üveg van benne és elég mélyen, nehezen sérül. Szerintem jól mutat a drót, a műanyag burkolat meg amúgy is arra való, hogy megvédje az órát az elemektől, pár harci sérülés jól áll neki, mint LC70-nek karcolás-horpadás.
Ruszki témában a kedvencem, 1 percnél az elektródára nincsenek szavak: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Rastaman17
csendes tag
válasz Csari93 #219999 üzenetére
Köszi! Nehéz úgy fotózni, hogy látszódjon az idő rajta, de élőben leolvasni sokkal egyszerűbb (plusz be lehet állítani, hogy ha felemeled a karod, ahogy ránéznél az órára, akkor bekapcsolja a világítást). Nyilván egy nem negatív kijelzőst könnyebben le lehet olvasni, de engem pont ez a kontraszt (fehér szíj, fekete kijelző) fogott meg benne. Shopping in Japan oldalról rendeltem, ott láttam legolcsóbban (191$ szállítással együtt, +vám, áfa+a dhl 6000Ft-os járuléka, vagy mi..). Szóval egészen sok lett a végére (szerintem), de alig lehet kapni, talán összesen 3 japán eladónál láttam, ennél csak drágábban. Meg nem is mostani modell, úgyhogy mindenképp meg akartam szerezni. Amúgy nagyon bejön, mióta megjött, csak ezt hordom, és egy csomóan dícsérik
-
g0n21
senior tag
válasz Csari93 #219500 üzenetére
Nincs miért kijavítani, tényleg sokszor hangzik el, és igen jelentős szerepe van ebben annak amit fagyalllo mond.
A Certina lehet, hogy képen nem adja vissza, de egy nagyon jó megmunkálású, és számomra nagyon jó hangulató búvár. Hogy 220-ért (a DS action diverre mondom a 260-at) mást is lehet venni, az is igaz, rengeteg mindent. Lesz, akinek ez tetszik, lesz, akinek más.Azért hangzik el sokszor, hogy többnek tűnik, mint amennyi, mert ha összenézed mondjuk egy 3-5-700 ezres Longines-nal, vagy TH-val, akkor nem látsz köztük olyan szignifikáns különbséget, mint amennyit sok esetben az ár indokolna. A különbséget látod megmunkálásban, felületkezelésben, a részletekben. De pont itt jön az képbe, hogy az órák nem lineárisan drágulnak a minőség javulásával, hanem exponenciálisan. tehát egy kétmilliós óra nem biztos, hogy 10szer jobb, vagy 10szer jobban meg van csinálva, mint egy 200ezres, hanem azok a pluszok, meg az a plusz figyelem, és plusz megmunkálás, stb, ami azokhoz jár, az nem lineáris drágulást eredményez.
De mondjuk egy Seiko5 sports-ra nem lehet azt mondani, hogy drágábbnak tűnik, mert nem tűnik drágábbnak, mint 100e ft.
És itt jön a másik része a mondatodnak, hogy vannak órák ennél (1-2-300-nál) kevesebbért is. Vannak. Vannak amik kiemelkedőek -szerintünk - pl. Orientek egy-két modellje, vagy olyan, ami oké, pl seiko 5 sports.
De őszintén szólva, új órát, 100e alatt, (ami nem olyan, mint a Bering, Skagen, stb,) hanem tényleg óragyártó, és jó óra, nem nagyon tudok mondani néhány Orienten, meg Casion kívül. És most tiszta forrásból beszerzett, új 100e ft alatti órákról beszélek, nem pedig dfi-ről áfa nélkül éppen átcsúszott szerencsecsomagokról.
Vannak ár/érték arányban jó 100e alatti órák, pl SKX- de itt máris nem a magyar bolti árat néztük -, vagy NY0040, de ezeken egyértelműen érezni, hogy melyik részén lett elspórolva. Ami nem egyáltalán nem baj, de itt most pont ilyenekről beszélgetünk.fagyalllo - a vintagebe hajló órák árazását nem érdems ide nézni. Az már kult, ami sose reális. A napokban vettem egy fehérszámlapos 7a28-7020-at 250.000-ért. Mert akartam azt a Bondos Seikot, és nincs sehol szép állapotban. Maga az óra, mint óra, 50.000 forintot ér maximum. Minden más csak a vintage kvarc-kronó kult és a James Bond kult.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
rbalint88
addikt
válasz Csari93 #219500 üzenetére
visszaeső Certina tulajdonosként nézegettem másfél éve a DS Actiont és az nekem csalódás volt a régiek után. A Seiko búvárjai adott kategóriában sokkal minőségibbnek érződtek, így végül az lett, nem bántam meg.
De azért van két Certina is itthon, csak azok 10+ évesek
-
-
Fall-N
veterán
válasz Csari93 #218191 üzenetére
Én sem ajánlanám. Meg azt sem szabad elfelejteni, hogy sokszor nem kap elegendő kenést a gyári összeszerelés során, így sokszor kell egy 0-ás szervíz neki. Nem hiszem, hogy ezzel szeretne vesződni és a pontosság sem lesz soha olyan, mint egy kvarcnak.
Ettől függetlenül akinek bejön a vonal az nyugodtan vegyen, nekem is fent van a kívánság listámon egy Wostok.
Az Orienttel sem lehet nagyon mellé fogni, így ha bejön neki vegye meg nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Csari93 #217704 üzenetére
Ez csak a hölgyek ízlésén múlik. Általában őket nem érdekli, hogy márkás legyen. Szóval előbb vennének egy májkölkorsz órát, mint egy női Seikot vagy Casiot. Nálam asszony a Milanese szíjat szereti és a minimalista óra kinézetet. Színre neki az arany jön be. Szereti a színes számlapot is. De ahány nő, annyi ízlés. Érdemesebb mutatni pár képet neki és majd ő megmondja mi jön be neki.
-
törölt tag
válasz Csari93 #217380 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a szerényebb anyagi helyzetű órakedvelők ( köztük jómagam is) nem is olyan rég még magukénak tudhattak egy 200 m-ig vízálló automata Seiko búvárórát viszonylag kedvező áron. Ma ez már nem így van szerintem. Természetesen aki jobban el volt eresztve az is vehetett SKX-et.
De szerintem pontosan értetted a hozzászólásom lényegét... -
dzsi23
addikt
válasz Csari93 #217054 üzenetére
Én is soknak tartom, még akkor is, ha csak bizonyos pozíciókban produkálja. Ekkora pozíciós eltérés nem normális szerintem. Vagy ha mégis normális, akkor még egy ok, hogy ne vegyek 7S werkes órát (ha a kézi húzás hiánya nem riasztott volna el eddig is).
(#217055) consono:
170862 Még pár kép, ha esetleg lemaradtál volna róla: [1] [2] [3] [4] [5] [6] -
-
csabulaxi
senior tag
-
SOAD19
addikt
válasz Csari93 #216727 üzenetére
Abból indultam ki, hogy írta, hogy heti kétszer is be kell állítani az órát, azaz hetente legalább két napot hordva van az óra. A járástartalék legalább 1,5 nap (ha optimista vagyok, és úgy veszem, hogy teljesen felhúzza, azon a két napon, mikor hordja). Úgy gondoltam, hogy talán a napi 1 perc rázogatás elegendő lehet (a járástartalékon felül), hogy kitartson még 2-3 napig, mire újra bevetésre kerül a sor. Bár, biztos nincs ilyen szigorú viselési rendszere, hanem hangulat függő, hogy adott nap melyik óra lesz a soros. Azaz az egyetlen megoldás - az eladások kívül - egy óraforgató beszerzése. Ha a pár naponta történő beállítás macera neki, akkor a koronáról való felhúzása is az lenne.
Én nem adnám el a helyében, mivel szereti, és ahogy kivettem, azért pár naponta viseli is. Ha egyáltalán nem, vagy csak pár havonta kerülne fel a csuklójára, akkor megérteném, hogy eladja, de így nem tartanám jó döntésnek, mert vélhetően meg fogja bánni.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Csari93 #216547 üzenetére
Ezért kérdeztem, hogy tisztában van-e a különbségekkel. Mert ha igen, akkor miért ne lehetne automata... bár egyelőre igencsak felületesnek érzem a tudását, de kis utánaolvasással könnyen orvosolható.
Én sem tudom soha, hogy kvarcot szeretnék vagy automatát. Bár ha 100k felett vennék, az most valszeg egy automata lenne. Kisebb eséllyel egy műholdas kvarc, ami elvileg nagyobb valószínűséggel és gyorsabban talál jelet, mint egy rádiós.
(#216540) corne:
Ja, Seiko 5-nél vigyáznék, hogy kézzel (koronáról) is húzható legyen. Vostok-Europe mind olyan. -
dzsi23
addikt
válasz Csari93 #216441 üzenetére
Egy olcsó kínai óránál jobban bírja, kb. a Bulovám szintjét hozza, de sajnos egyik sem túl erős ebben. Az indexek hamar eltűnnek, de a mutatók is csak nagyon halványan pislákolnak 2 óra elteltével, amikor a rádiós Citizenem és a Seiko kronóm még simán olvasható full sötétben. Ez van, nem vártam többet, a korábbi Vostokom (K34 GMT) is hasonló teljesítményt nyújtott, és az még kicsit drágább is volt.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Csari93 #216441 üzenetére
Nem vettem hozzá fémszíjat, szal nem tudom, milyen minőségű. Vásárolható meranomon univerzális Vostok szíj, és hozzá különböző végszemek, gondolom, óra linkjén is ugyanazt a szíjat lehet hozzácsapni 22$-ért egy megfelelő végszemmel.
Talán egy tapasztaltabb oroszosnak volt már dolga vele.
futizoli esetleg?A lume tesztje folyamatban van, nemsokára beszámolok róla.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz Csari93 #216039 üzenetére
Ha jó az összhatás, akkor rendben van - sok ilyet látni az utcán. Ráadásul egy nő értékéhez meg inkább hozzátesz, hogy a megfelelően kiválasztott férfi óra is jól áll rajta, amitől még inkább nőiesebb lesz.
De ha már témánál vágyunk, akkor engem az instán/faszbukon nyomuló női divatórák zavarnak, amikor csajok kezén látom. Hiába érvelek, hogy egy megfelelően kiválasztott minőségi óra esetén szinte végtelen lehetősége lenne a ruhájához igazítani, mintha csak a falnak beszélnék (szíj a mutató színéhez, szíj a számlap színéhez, szíj a tok színéhez, csíkos/mintás szíj ezek kombinációjából, emellett a szíj anyagának megváltoztatásával így kb. minimum 5-10 féle kombináció adott). De nem, az instán ott az aranyszínű DW, és rohannak megvenni...
"nincs rá lezsóidő"
-
nagyúr
válasz Csari93 #216039 üzenetére
Röviden: a csajokat sem a pasik, sem a nők nem szólják meg, ha "férfiaknak készült" órát hordanak. És ezt nem kell túlspilázni. Ennnyi. Van akinek nem kell a tündibündi női csicsa.
Ami azt illeti sok női óra a nőkből is hányingert vált ki. Nem csak a férfifuxok.
A Smiths Everest jó választás!
Ha esetleg még sem jó, nézd meg a Westend watch-okat.
A szíjról meg majd a hölgy döntsön.
De fémmel vedd, ha lehet, mert passzol hozzá, ámbár természetesen cserélhető.
Azért a meggypiros krokodil igencsak süti lenne vele.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
dzsi23
addikt
válasz Csari93 #214877 üzenetére
"űrből leolvasható"
A béna NASA meg felküldte a Holdra, pedig onnan is le tudták volna olvasni.
Az egyetlen, ami nem tetszik benne, hogy nagyon kiáll az üveg a tokból (lásd kép). Na meg persze a méret... Omega Moonwatch méretben már tuti megvettem volna.(#214876) csabulaxi:
Ebbe én sem tudok belekötni. Már-már unalmasan tökéletes. Viszont nem tudom, mit nyújt egy alap ETA-val 2500 dollárért.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Csari93 #214667 üzenetére
Ez jogos... sajnos a 28 mm vastagsága miatt nagyon nehéz rá jó, minőséges NATO szíjat találni... olcsó volt, addig tartott is Phenomenato készíthetne nekem 1et a fémcsat az még nem tört el
(#214668) Lev Abalkin:
ahogy mondod, csak meríti az elemet és kopnak az alkatrészek[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
Mercutio_
félisten
válasz Csari93 #214455 üzenetére
futizolit bevonni az ötletelésbe, hátha összerakna "fejben" 1-2 topicóra konfigot
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Sungoo
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz Csari93 #214326 üzenetére
Csak a felét másoltam.
(#214328) Lev Abalkin:
Én is belebotlottam már a jomashopon a Brooklyn órákba, el is gondolkodtam egy PVD-s, kvarc Submariner homage-on, de végül úgy döntöttem, hogy átengedem másnak a felfedezés örömét. -
dzsi23
addikt
válasz Csari93 #214322 üzenetére
"Legalább 60 km/h sebességnek kell lenni..."
Erre ugye a példa is rácáfol egy hozzászólással a tied felett.
"Ha a mért távolság 0,5 kilométer és a stopper másodpercmutatója a „90” értéken áll, akkor:
„90” (tachymeter skála értéke) x (kilométer vagy mérföld) = 45 kilométer/óra vagy mérföld/óra"
Vagyis kisebb sebességet is lehet mérni, csak kisebb távon.[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz Csari93 #214322 üzenetére
Vagy húsz (2003) éve -még sehol GPS- így mértem meg a Fiat Brava-m (1,6) végsebességét.
Autópálya, nyélgáz, kilométerkő, megnyom a stopper, majd a következő kilométerkőnél újra megnyom a stopper.
és íme, 184 km/h[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
-
dzsi23
addikt
válasz Csari93 #213887 üzenetére
A leírásban is egyik helyen 300m, másik helyen 30m szerepel. Nem egy tipikus pancsolós óra, szal ha a 10 bart bírja, az már bőven elég, csak akkor ne írjanak a hátlapra többet. De végül is van menetes hátlap, koronazár, szal akár még igaz is lehet, ha normális tömítés van benne.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Csari93 #213295 üzenetére
Kék számlapos? Azt nem ismerem. Fekete v fehér számlapos van, és zafír csak a sima dátumosban van, ha jól tudom - day-date kerülendő. Gyári képnél csak rosszabbat tudok küldeni, 16cm-es csuklótól felfelé jó a mérete /40mm tok, rövid tokfülek/. Élethű, amit a gyári oldal készít, nincs benne sumákság. SuoFei kereskedőt ajánlom, mert ha másnál nagyon akciósan vásárolsz, belefuthatsz régi csövekbe gyengébb fénnyel. Nekem a 12-es vari jött be leginkább /acél, zöld csövek sugár irányban/.
Nimda : Nekem átcsúszott mindkettő, szerencsém volt. Egyébként +27% meg a kezelési költség meg még három hét. Legalább két éve van meg az első, talán három - nem akart szétesni eddig. Zafírt is bemértem, tényleg az. Nyomáspróba elmaradt, nem viszem vízbe.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Motoros topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest