Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
válasz DonThomasino #103949 üzenetére
Egyrészt minek megy állandóan, másrészt sok esetben a stopper rész nem kövezett, minek, hisz arra hivatott, hogy néha-néha stoppereljünk egyet, de így ki fog kopni a "csapágyazása". Tök felesleges koptatni, nem erre van tervezve.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
bence0929
tag
A skywatches komolyan írja, hogy az EU-ba nem küldd Seiko Prospex-eket, vagyis Sumo- sem
-
ronin s8
senior tag
válasz 5-ös kezelő #103916 üzenetére
"- Katona! Honnan tuggya, hogy atomcsapás történt?
- Jelentem, szemembe folyik a sisak!""Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
csabulaxi
senior tag
Ez másik oldal, de ez a Seiko is egészen jó.
Ahogy nézem ez a Monster mutatója, tehát a lume is faszányos, rakott indexek, hardlex üveg jó mélyen, igaz csak 100m, gondolom nincs koronazár, de szerintem így is okés.
Üveg hátlap, 44 mm, 4R36 szerkezet, 112 dodo
kép a link[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
fagyalllo
őstag
-
csabulaxi
senior tag
válasz fagyalllo #103959 üzenetére
Szép a kék is, de én parézom a pvd kopástól.
Melyik szerkezet van benne, a sky-on azt írják 7s36, a másik a jomashop 4r36-ot ír.Jól számolok, ha az ár 113 dollár * 280 Ft= 31,640 ingyenes szállítás (talán hu-ra is) + áfa, de legyen +30% a végösszeg 41,132 Ft. ?
Az biztos, hogy jobb az ár a sarcok nélkül.A lume olyan mint a monsteré?
Na megtaláltam a sky-on is a srp599-et, na ott 199 dollár!
tehát 73%-al drágább ott mint a joma-n.
és arra is más szerkezetet ír.[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
fagyalllo
őstag
válasz csabulaxi #103963 üzenetére
A bevonat tényleg vigyázós, szerintem egyszerűen csak festett.
4R36 szerkezet van benne, koronazár nincs.
Lume kép: [link]
Nem volt egyenletes a megvilágítás,a mutatók kb. SKX szint, az indexek valamivel halványabbak, de hasonlóan tartós.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
squir
aktív tag
Ha már órában szaunába...
Én ezt a ketyegőt nézegetem egy ideje. Ugyan quartz (de abból is RONDA 715 aranyozott 5 köves svájci verzió, 60 hó elem-élettartammal), viszont parádésan néz ki (mintha az IWC Ingenieur tokját Gerald Genta kezébe nyomták volna, hogy rajzolgasson kicsit) és elég látványosak róla a promóvideók is! -
csabulaxi
senior tag
válasz fagyalllo #103966 üzenetére
közben írtam lejjebb, ezt
Na megtaláltam a sky-on is a srp599-et, na ott 199 dollár!
tehát 73%-al drágább ott mint a joma-n.
és arra is más szerkezetet ír.sky [link]
joma [link]
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
-
szbalogh
addikt
Sziasztok!
Újságárusnál láttam ezt a legendás katonai karórák sorozatot és kedvet kaptam a karóra viseléshez.
Van egy vacak órám, ballagásra kaptam de nincsenek jelek a számlapon
A stílus nagyjából:
ilyen
vagy ilyen
avgy itt az utolsó az alsó sorban
De lenne pár eltérés. Ne legyen olyan széles a háza. 3cm átmérő és vékony az egész, elég nyeszlett karom van.
Olyan katonai féle nejlon szíjat szeretnék hozzá tehát stílusban menjen az óra anyagához.
Kvarc óra, olcsó. A kínaiak közül keresem azt, amelyik használható kategória.Köszönöm szépen!
Nick: HE_Storm
-
-
gprspeter
senior tag
válasz vadászcsiga #103947 üzenetére
A nadrágon fotózással?
-
csƵ
addikt
válasz szbalogh #103972 üzenetére
Seiko SNK809 típus ilyesmi.
Nem tudom, mit jelent az olcsó, meg ez automata is. Van többféle szín.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
szbalogh
addikt
válasz Mercutio_ #103981 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
Ez egy jó oldal, lehet nézelődni.
Lehet, hogy egy ilyet bevállalok.Nick: HE_Storm
-
elite.cs11
senior tag
Amikor rákattantam az órákra észrevettem, hogy az egyik előadómnak elég jónak tűnő órája van, de sajnos nem láttam rendesen, mert mindig rálógott az ingujja, és több előadást nem fog tartani
Majd hátha sikerül a folyosón elkapnom[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Skacok!
Megjött a parnis, de a gyári szíj elég béna, van esetleg valakinek egy új 22mm-es nylon/nato/zulu-szerű szíja?
Ha nem akad marad az ebay persze, csak jó lenne már ha ketyegne ami a csuklómon vanEsetleg valaki a belvárosban, aki átmenetileg feldobná rá az MDV-106 gyári kaucsug szíját?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
squir
aktív tag
válasz szundybence #103997 üzenetére
Nem-nem!
-
csabulaxi
senior tag
Ugye más sem tudja rendesen használni a Jófogást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest