Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz fagyalllo #103050 üzenetére
Az csak a kezdet volt, azota utana olvastam a témának es ami meg fontosabb sokat beszélgetek olyan emberekkel akik nalam sokkal jobban értenek ehhez es tanulok folyamatosan.
Na meg az embernek valahova le kell tenni a voksát. Ettől függetlenül hellyel közzel szeretem a japán dizájnt[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
Írtam korábban, hogy szert tettem egy régi vágyamra egy Bulova Claremontra (Precisionist) . Bármennyire is tetszik, szép és különleges az üvege, én valahogy nem bírok megbaratkozni a barna színnel, nem passzol hozzám. Gondoltam szólok itt először, hátha valakinek pont erre fáj a foga.
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz bump3r111 #103010 üzenetére
Szia,
nem vagyok hozzáértő, csak a pálya széléről okoskodnék
Én azt mondom, hogy automata óra akkor jó választás, ha egyetlen órának veszed, és hordod is. Hamár kiadsz 150-200 pénzt egy órára, nehogymár a szekrényben porosodjon. Mivel írod, hogy diplomaosztóra lesz, feltételezem, hogy utána nem a kohóban fogsz ércet lapátolni, ergo egy komoly (fém tokos, esetleg fém szíjas, zafír üveges) órának kutya baja sem lesz a napi használattól. Több generációs órának, gyerekre hagyományozásnak én is svájcit vennék (illetve vettem, remélem a fiam örülni fog neki 15 év múlva...). Azt tudnod kell (gondolom tudod is), hogy ezekre az órákra azért költeni kell ahhoz, hogy majd 20-30 év múltán, a gyerkőcöd csuklóján is elketyegjen. 5-6 évente rá kell szánni 20-25-30 pénzt egy nagyszervizre, tehát mire továbbadod, majdnem ráköltöd az árát.
Nem vagyok naprakész az árakban, de 150-200 pénzért már tutira lehet kapni automata svájcit, akár az ismertebb, akár a kevésbé ismert, de korrekt minőséget produkáló márkákból válogatsz.Holnap majd jól beletépünk...
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #103051 üzenetére
Magyarázat nélkül egy ilyen kijelentés csak egyszerű trollkodás.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #103056 üzenetére
Fain
-
fagyalllo
őstag
Egy fekete medve aludt a nappaliban és apámmal vasvillával felfegyverkezve próbáltuk kizavarni. Kifejezetten jó volt felkelni
-
condy
senior tag
Én hetek óta eszek álmomban. (Felszedtem jó néhány kilót, és a diéta okán csak álmomban tudok jót enni.)
Inkább álmodnék a hőn áhított SMP-vel, akkor valszeg nem lennék éhes.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
vonSux
őstag
Sziasztok,
az alábbi típusokkal kapcsolatban esetleg van valakinek tapasztalata (megbízhatóság, kopás, karbantartási igény, stb)?Ill. ha ebben az árfekvésben van javaslatotok (lehetőleg sportosan elegáns, használni szeretném nem feltétlenül szobornak szánom, lehetőleg legyen "tartós" darab, és automata), előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz Kulbi #103062 üzenetére
Az Ebay-en hetekig nèzegettem egy ilyet anno. Nagyon megfelelő volt az ára is. Doboz, papírok, gari.
Mire elszántam magam, elvitték.
Saint_: Ne is rossz! Vedd meg.
vonSux: Kérdezz rá YoungTominál!
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz condy #103065 üzenetére
restanciák... lesz nyaralás.. és a hétvégén okosan kiderítettem a kislány gyűrű méretét is. tehát egy újabb költség a nyaralásra.. tehát júliusnál előbb tuti nem lesz új óra, de augusztus sanszosabb. talán meglepem magam születésnapomra augusztusban
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Bling95
őstag
én most a Laco pilótákra vagoyk rákattanva
-
burjois
csendes tag
-
vadászcsiga
félisten
Sikerult már valakinek eladnia valamit az uj facebookos oldalon?
-
Magnum_
nagyúr
ha ezt látom egy óránál.. Size of case: 47 × 40 × 8.1 mm.
akkor 40mm a tok méret korona nélkül?
Csiga: én mindjárt meghirdetem a nagyon drága Casiom és meglássuk
[ Szerkesztve ]
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok tervezek venni egy ilyen órát. Eddig kvarc órám volt, automatikus még nem. van valami előnye( az elemcserén kívül) illetve hátránya?
[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
alphaville
aktív tag
válasz Dexter-2000 #103073 üzenetére
Nem feltètlenül előnyökről ès hátrányokról kell beszèlni, inkább arról az emelkedett èrzèsről, amelyet egy automata óra viselèse ad.
-
fagyalllo
őstag
válasz Dexter-2000 #103073 üzenetére
Szigorúan és praktikus szempontokból csak hátrányai vannak. Úgy ötévente 10-20-30 ezresért szervizeltetni kell és pontatlanabb. Viszont szépen ketyeg, sokszor ez minden mást felülír
-
condy
senior tag
válasz Magnum_ #103066 üzenetére
Az is szép célkitűzés! Egy férfi és egy nő kapcsolatában kifejezetten áldasos eljutni erre a pontra. A kőnek sem kell túl nagynak lenni benne.
t_a_m_a_s: (Elég beírni a nick-ed táblagépen ) Igen, ez az elszalasztott Mido még mindig kísért a múltból. Mondjuk azért fel nem sírok, de sajnálom egy pötit.
Alpha: Ez a fotoszintézis nem is rossz gondolat. Igaz a zöld nem a kedvenc színem. Lehet maradok a futásnál, meg a kenyér és a szénsavas vackok hanyagolásánál.
Dextrer-2000: Arról nem is beszélve, hogy az érzés nem fogható semmihez. Ha mechanikus van rajtad, az valahogy más.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Szabikaa20 #103078 üzenetére
közben megtaláltam a választ. thx :-)
-
Dexter-2000
őstag
válasz alphaville #103074 üzenetére
gondolom fel kellene egyet próbálnom, hogy tudjam milyen lehet az pontosan.
(#103075) fagyalllo eléggé hosszútávra tervezem, és nem tudom, egyszerűbben járnék akkor egy kvarc órával pl. ezt néztem még vagy ötévente ráköltök ami szerintem vállalható ennyi idő után. mondjuk az megint más dolog ha nem pontos az órám. szeretem másodperc pontosra belőni . Mennyire pontatlanabb? 5 év után észreveszem vagy havonta kalibráljam újra?
(#103076) condy mondjuk ez már leírva is jól hangzik
Szép napot!
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Dexter-2000 #103080 üzenetére
Azért ez a pontosság dolog néha túl van misztifikálva. Ne mond már, hogy ha 4-5 nap alatt összeszed az óra mondjuk fél perc-perc késést/sietést, akkor az olyan nagy dolog. Lemaradsz valamiről emiatt? Valószínűleg nem. Ha nincs annyi időd hetente (vagy nem szánod rá, nem akarsz bíbelődni vele), hogy beállítsd az órád, akkor a mechanikus nem a te világod, akkor egy Eco-Drive vagy egy quartz a jó megoldás.
Emlékszem, dédi minden reggel felhúzta a ruszki Kirovszkit, ezzel indult a nap. Nekem pl tökre hiányzik egy ilyen szeánsz reggelente, a napindító kávé mellé
(#103076) condy: az alávonásokkal többnyire nem szoktak bajlódni a fórumtársak
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
vadászcsiga
félisten
-
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #103090 üzenetére
még átgondolom a választ de drágább és a kínálat is kisebb sokkal
[ Szerkesztve ]
-
-
gprspeter
senior tag
Ez a Seiko egész pofás: Seiko SRP265K1
4r36 werk...
-
Wg5113
aktív tag
válasz Miamiquake #103098 üzenetére
Igen és ráadásul fél áron,újonnan.
-
Magnum_
nagyúr
ohohoo, na, augusztusban 2 szülinap lesz. apámé és csajomé. deal done
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest