Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
azt hiszem a DualSense ios 14-el megy csak. frissítettél arra?
[ Szerkesztve ]
-
hulkobb
tag
Skacok, csak így zárojelbe kérdezném, hogy csak szerintem írtó csúnya a NFS Heat? A város olyan mint vmi 2005-os game nappal. Megvettem 5k-ért használtam, mondom probálok valami autós gamet is, de hát hatalmas csalódás. Nem nagyon szoktam, olyat h megveszek vmi gamet, de már első 20 perc után árulom is tovább Ti végig nyomtátok?
-
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
veterán
-
veterán
válasz N.YCityBoy #63161 üzenetére
Én a dbrand-től rendeltem matt feketét még márciusban és azt írták május elején várható szóval lassan csak ide ér!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
saelin
veterán
válasz N.YCityBoy #63159 üzenetére
Ez mocsok jól néz ki. Honnan? Mennyiért? Egyébként aki használt már ilyen matricát és eltelt már neki pár év. Nem halványodik el vagy kopik meg a grafika? Így hogy a PS5 nálam is állítva van simán rámernék rakni egy matricát. Mondjuk egy full hivatalos telibe befestett oldal lapot szívesebben vennék meg.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
veterán
válasz saelin #63163 üzenetére
Aliról rendeltem kemény 2500 peták volt 😅 De tényleg minőségi, és nem kopik ha csak nem súrolod minden nap😁 Ps4-hez is volt ilyen matricám csak ott Jokeres, még 3 év után is ugyan olyan volt👍Amúgy rengeteg féle van, de mivel nagy Bloodborne fan vagyok ezért én nekem nem volt kérdés👍 Élőben még jobb amúgy, és hála istennek még a fekete lakk felület is végre védve van így...
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
En Death Stranding-eset raktam az enyemre.
Ez azzal nem jatszom ugyhogy az passzol hozza. -
nagyúr
Elég zsír
-
-
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz jkrisztian #63136 üzenetére
Biztos én vagyok a kivétel
-
MrDrake
tag
válasz jkrisztian #63136 üzenetére
Szerintem nézd meg a beállításokban a rezgést, mert nekem pl. a frissítés után a strong lett az új default.
-
Ármester
válasz WhiteWalker #62633 üzenetére
Nagy kedvencem volt régen. Most, hogy van PS5 gondoltam előveszem ha már úgyis free. Háát én a malacos utáni pályán kaptam agyvérzést. Mintha direkt kib@szna velem a játék. El is engedtem
-
penge111
addikt
Gyááá , szépséges! Bloodborne volt anno ps4-en életem első platinája, azóta is habzsolom a souls szerű játékokat
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Ármester
válasz N.YCityBoy #63164 üzenetére
Ha leszeded nem hagy nyomot? Gondolok arra, hogy nem lesz ragacsos?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
zkxdn
őstag
KV: A következő szállítmány beérkezése miatt a 2021.01.06. 17:12-ig leadott rendelésekkel kapcsolatban fogunk egyeztetni ügyfeleinkkel az elkövetkezendő napokban.
Az információ 2021.04.21. 14:15-kor került frissítésre.
-
Snike
aktív tag
Elkezdtem én is utánajárni, hogyan lehetne az üzemidőt növelni.
Összesíteném amit találtam:
- power save-nél ki kell kapcsolni, hogy a kontroller kikapcsoljon bizonyos idő után,
- rezgést minimálisra vagy ki,
- fény minimális,
- a ravaszok benyomásának érzékelését ki (mondjuk engem zavart ez a bekeményedő ravasz),
- hangszóróját kikapcsolni (és a jack se menjen rá),
Hazaérek megnézem őket, hogy mi-hogy volt beállítva.
Köszi még egyszer Deck!PS5, mert az jó! :)
-
IntelKiller7
veterán
Test Drive Unlimited Solar Crown
2021 Július.
Trailer: [link]Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudom, hogy mikor jár le embargó, de az is lehet, hogy csak megjelenés napján. (Egyelőre nem tudni, hogy kimentek-e teszt példányok)
KaitouP
nagyúr
válasz IntelKiller7 #63185 üzenetére
LOL, 1000 éve nem volt már Test Drive.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
válasz IntelKiller7 #63189 üzenetére
Annyira nem is az én világom igazából, egy keveset játszottam csak a korábbi részekkel, de tudom hogy egykor nagy név volt. Haverral anno még PC-n, billentyűzettel toltuk valamelyik ős részt nagyon régen.
Leginkább annak tudnék örülni, hogy ha a Namco összeszedné magát és felélesztené a Ridge Racer szériát. De úgy rendesen, mert a legutóbbi próbálkozás annyira nem volt jó.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
nagyúr
De zsir, hogy jon ps5-re
-
nanorambo
őstag
Nagyon szerettem a TDU-kat. amásodik rész elég defektes volt, de még azt is szerettem. Valahogy mindig jól eltalálták a highlife érzést.
-
Kanczy
veterán
Kb. ez a normális reakció Days Gone témában.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Deck
titán
Közben úgy néz ki lesz Kotor 1 Remake is. Remélem jön PS5-re is
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest