Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilágyi84
senior tag
válasz Kendek #63622 üzenetére
Így zajlik a számláról kiderül, hogy a géphez kapott joy vagy külön lett vásárolva és amit a géphez adnak azt javítják ami külön lett vásárolva azt általában cserélik , ha van náluk készleten az Üllői úti Triwardenben, de mindent bevisznek a gépbe a rendszerbe joy száma alapján .
-
Stingray88
csendes tag
Köszi mindenkinek a sok hasznos információt, írtam nekik e-mailt, ha belátható időn belül nem válaszolnak, akkor hívom őket. Nekem oly' mindegy, hogy javítják e vagy cserélik, csak legyen jó amit visszakapok, ja és ne kerüljön egy vasamba se.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
BronzIsten
csendes tag
Van olyan bolt, ahol kapható már a konzol? Vagy itt mindenki a hardverapróról/külföldről vette?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz BronzIsten #63654 üzenetére
Boltban kb jövő ilyenkor lesz gép,talán...
-
MODERÁTOR
Itt a legtöbben boltból vettük, csak vagy jócskán várakozni kellett rá, vagy erősen figyelni és lecsapni a hirtelen kitett példányokra. Aki a hardveraprón hirdeti, az is így jutott hozzá.
-
veterán
válasz Kendek #63656 üzenetére
Azt azért tedd hozzá,hogy azok kaptak boltból akik előrendelték időben, mert ó szerintem úgy értette, hogy besétál a boltba és levesz egyet a polcról, és úgy még nagyon sokáig nem lesz, szerintem🙄 Ha pedig nincs sehol előrendelése és most rendeli elő bárhol, nos az sem lesz kevés idő amíg megkapja...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz BronzIsten #63657 üzenetére
Az legutóbbi drop már jó ideje volt, és nem tudni mikor érkezik olyan készlet amire le lehetne csapni. Pl. MM, Euronics és Telekom, de annak volt a legtöbb esélye aki figyelőprogit használt. Mert mire amúgy észreveszed, addigra már bőven elvitték előled... Amúgy nem a boltokon múlik a feltöltés, mert nyilván mindegyik berendelte, de nehezen kapják meg...
-
nagyúr
Neha neha feltolt valamelyik bolt par darabos keszletet, nekem pl onnan lett gepem februarban.
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem úgy lett PS5-öm, hogy igazából lemondtam már novemberben, mert mondom úgyse kapok soha. Csak az EURONICS-nál ennyire nem foglalkoznak az emberrel és valamelyik nap random felhívtak kell-e, mert elő vagyok jegyezve rá. Rögtön rávágtam, hogy nem.
Aztán gondolkozom, megnézem az árakat, gyorsan visszahívtam, hogy izémizé félreértettem, miért keresnek. Hát már törölték a rendelésem nem látnak stb. De mondom kell nekem, hát eddig vártam rá, hát izéé... végül csak összehozták és kihozták.
Én meg nem igazán akarom mégse eladni.
Still better story than a Twilight.
De novemberben jegyeztem elő, szóval 6 hónap után kerültem sorra.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.
Van egy LG 24MP59G-P monitorom. S erre szeretném majd kötni a PS5-öt.
HDMI 1.4 van rajta. De a PS5 többet támogat,vagy az nem probléma? ugyanúgy fogja tudni kezelni??
A gépem van rákötve HDMI-vel.,de átalakítóval Displayportra kötném,az úgy okés lesz?
Bocsánat a hülye kérdésekért,életem első PS-e lesz.[ Szerkesztve ]
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Bencus88
nagyúr
válasz KaitouP #63652 üzenetére
Én már egy órát toltam, akinek bejön az Arise tipusú játék annak nagyon ajánlom. Mindig is megfogtak ezek a játékok. Plusz az az eszkimos is nagyon jó volt. Csak azt nem értem hogy kerülte el a figyelmem ez a játék?
Remélem több hasonló játék jön, asszem a little devil inside is ilyesmi stílus. Jobban át kell néznem a játékokat vannak még ilyen kincsek biztos[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Potyka03 #63662 üzenetére
A HDMI 1.4 az jó, és látom FHD a natív felbontása, az is megfelelő. A DisplayPort viszont valószínűleg nem lesz oké neki, illetve csak megfelelő átalakítóval. Viszont többeknél nem jött ez össze, mert nem adott így képet. Szóval az kérdéses, de legfeljebb a HDMI-re kötöd, és a PC-t kötöd DP-ra.
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Jinxb1rd
addikt
Oh te jó ég, annyira jó ez az astrobotos kis játék amit adnak a géphez. Lehet én vagyok öreg, de minden műemlékre emlékszem
vágom a játékokra utaló kis jeleneteket, az utalgatós szövegeket. Szép korszak volt...
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Szilágyi84
senior tag
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Szilágyi84 #63668 üzenetére
A csatlakoztatható kijelzőn lepődtem meg. Na arról nem hallottam, nem láttam, de srsly wtf.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
F.B.I.
veterán
Sony szerviz nagyon korrekt volt, cserélte a safe módba ragadt gépet egy újra....ez most hibátlan....kopp-kopp.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Lackooo84
nagyúr
Ez most hiba vagy lemaradtam valamiről?
The Truth is out there...
-
Potyka03
senior tag
Egyébként ha most a konzolvilágból előrendeltem,akkor kb. mikor kapom meg? Fél év múlva?
Pont a mai napon rendeltem meg
A Digital Edition-t.[ Szerkesztve ]
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
-
Wesder
félisten
válasz Potyka03 #63685 üzenetére
Kevered a crossgen jàtékokkal. Minden PS4 jàték fut PS5-ön, de ha annak a PS5-ös vàltozatàval szeretnél jàtszani (màr ha van olyan) akkor az lehet fizetős, meg ingyenes is. Jàtéktól/kiadótól függ.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Jinxb1rd
addikt
Szenvedtem egy sort, hogy az US store-s accomon elő tudjak fizetni akármire, például plusra, teljesen eredménytelenül, mert folyamatosan kártyát kér. Tök mindegy, hogy van kódom, ami érvényes is, csak kártya adatainak megadásával fogadná el, de US kompatibilis természetesen nincs...
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
Mind1, majd két accozok, mert a sima játékvásárlás az megy, de hogy EA play előfizetésnél se tudták jelezni, hogy fizetési módot kell megadni hozzá pluszban mindenképp, ha elő akarsz fizetni...
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
JiMN
tag
Sziasztok
Egy profilhoz csak egy kontrollert lehet társítani? Asszonnyal akarok mortalozni kicsit és sehogy se megy egyszerre a kettő, csak ha csinálok neki is egy profilt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest