Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Help, aki képben van ezzel. Pár napja deaktiváltuk a még működő PS4-en az accountokat, ma ugye szeretnénk a halott PS5-ről is de 6 hónapon belül vagyunk, ezért a sony oldalán nem engedi. Van megoldás, vagy csak support, esetleg ezt a szervizben is megoldják, mielőtt új gépet kapunk?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Moby
addikt
válasz MultiDoodad #62746 üzenetére
Igen. [link]
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz Iparmágnás #62755 üzenetére
Igazából én is csak ott tapasztaltam első sorban
-
Mrdevil
addikt
Apropó, van itt aktív warframes?
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
F.B.I.
veterán
válasz Kendek #62753 üzenetére
Mivel nettó 2 percet működött a gép telepítés után, ezért nem de bankkártya adatok meg 4 profil rajta van....na majd support.
Mrdevil...vagy 600 órám van benne....lehet több de már lassan 2 éve nem nyomtam, szétment a banda, pedig rajta lennék....de már XSX-en....a PS a gyereké....lesz.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
gorgocska
tag
sziasztok lenne pár kérdésem pár napja van ps 5-öm
-Amik színek világitanak a gépen kék, fehér és alvó állapotban a narancs nem lehet változtatni?
-Pendrive ról nem tudok filmet zenét le játszani ?
-Néztem a Ea play előfizetést 8000ft X en csak 6000 nem lehet valahól olcsobban be szerezni?
Köszi a segítséget.Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
saelin
veterán
Láttam hogy 40%-os akcióban van az Outer Wilds és nem bírtam ki hogy ne vegyem meg. Este játszok vele egy kicsit. Kíváncsi vagyok ps5-ön hogy fut, mert elvileg uncapped a framerate a játékban.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
MODERÁTOR
válasz gorgocska #62760 üzenetére
-Amik színek világitanak a gépen kék, fehér és alvó állapotban a narancs nem lehet változtatni?
Nem lehet.
-Pendrive ról nem tudok filmet zenét le játszani?
Egyelőre nem lehet, hiányzik hozzá a lejátszó app. Később talán majd lesz hozzá valami. Most pl. a Plex-et tudod használni.
-Néztem a Ea play előfizetést 8000ft X en csak 6000 nem lehet valahól olcsobban be szerezni?
Nem tudok róla.
-
-
syler123
veterán
válasz Iparmágnás #62755 üzenetére
Vrr sem minden tartományban működik, nem tudom ott mekkora fps beesések vannak.
-
Wesder
félisten
-
modflow
veterán
A kontrollert milyen progival lehet tesztelni, hogy driftel e?
-
-
Farkassacred
őstag
válasz ProEvoFan #62769 üzenetére
De miben lesz másabb a vrr melett egy ac valhalla játékmenet? Én erre volnék kíváncsi. Pont tegnap végeztem a játékkal, voltak kellemetlenségek ugyan de összeségében nagyon élveztem az elejétől a végéig. A legproblémásabb dolgok ők voltak nekem: (series x, 2.0 hdmi oled mellett). Kellemetlen kifagyások, mikor csak a játék kikapcsolása segített (tehát nem box probléma egyáltalán). Idegesítő grafikai bugok.. pl. ott narad egy nyíl a kezemben, átlátszik a kard a felszerelésemen, beragadnak tárgyak és akár a levegőben is. Teljesen fogyatékos npc-k, amik dettó hajlamosak beragadni..
Viszont lagg és hasonló kijelző problémával nem találkoztam, ment minden ahogy kellett. Persze fps mérés az nem volt, mert nem is érdekel amíg laggol.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Wesder
félisten
válasz Farkassacred #62777 üzenetére
A VRR-től nem a jàtékmenet lesz màs, hanem nem fog szaggatni a kép.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Farkassacred
őstag
válasz Wesder #62778 üzenetére
Én szaggatást nem tapasztaltam egyáltalán 100 óra után se. A nagyobb városokban se rémlik semmi.. ellenben a fagyás az baromi zavaró, ilyet jó pár éve nem láttam már egy játéknál se.
Hogy ne legyen teljesen off.. 2 hete megrendeltem egy digitális ps5-öt az alzánál, simán lehet hogy ebből nem lesz karácsonyi ajándék idén..
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
EmThor
addikt
10 perc múlva tolható a VIILage demó.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Elderath
őstag
na 3 perc azt meglesem a demot most már "élőben"
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
KaitouP
nagyúr
Az szép lesz. Először hallok erről a CMOS battery dologról, valahogy elment mellettem a hír amikor felfedezték a PS4-nél is ezt a problémát, de elég aggasztó - és emellett elég felháborító is.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Sordoran
addikt
Nem tudom, hogy a mostani frissítés okozza-e, de a hétvégén 2x jött elő, tegnap és ma az alábbi hiba: bekapcsoltam konzolt, elkezdtem játszani, majd kb. 15 perccel később teljesen magától készenléti módba rakta magát a gép (mintha én indítottam volna el, holott nem, fut játék is közben). Utána visszakapcsolom, és probléma nélkül tudok játszani már, de nem tudom ezt mi okozza. Energiatakarékos mód se lehet, az játék közben 2 órára, játékon kívül 4 órára van állítva. Valaki találkozott már ilyennel?
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
saelin
veterán
Huh, ez az Outer Wilds nem gyenge játék. Játszottam vele két "kört" és már ez alapján látom, hogy jó pár óra belemegy mire kiderítek benne mindent. Sajnos ps5-ön sem fut sokkal jobban mint pro-n, de bőven játszható, vagyis locked 30 fps egy 4k-nál kisebb felbontáson.
UI: Nézem én is a Resi demót. Ez a maiden demó mi mellette?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Wesder
félisten
Immortal's The Lost Gods DLC will be released on April 22, 2021.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
EmThor
addikt
Elég zsíros ez a Resident Evil Erdély szimulátor, csak kár, hogy a pénzt nem forintban számolja a játék, hanem lejben amúgy nagyon hangulatos! Raktam képet a screenshot-os topikba.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Elderath
őstag
Haptic feedback elég gyenge sajnos a játékban
-
saelin
veterán
válasz Kendek #62793 üzenetére
Akkor nem én voltam az egyetlen. A maiden-ről lecsúsztam akkor. Mondjuk én úgysem tervezem megvenni a játékot, mert az ilyen nekem túl para. Az Alien Isolation is már kitudja mióta ott van a könyvtáramban, de még le sem volt töltve sosem.
-
Elderath
őstag
Amúgy grat a capcomnak az optimalizációhoz, mert RT modeban is egész jól fut, felbontás magas és a játék használ GI lightingot, RT árnyékokat meg tükröződést is.
-
Mr.Wiking
tag
Az normális, hogy a novemberi PSemnel egyre hangosabb a táp?
Eddig is hangos volt, de most sokkal hangosabb, mint volt. Ha megrazom elmulik, de egy idő után visszajon. Mit lehetne ezzel csinálni? Szervizben ezt meg tudják oldani?
Ha este játszok, nem bír tőle aludni az asszony. -
MODERÁTOR
válasz Mr.Wiking #62799 üzenetére
A szervizben nem tudnak vele mit csinálni. Ha hibás a konzol, akkor egyszerűen adnak helyette egy másikat. De az kétséges, hogy a hangos táp (jelentsen ez bármit) az hibás működésnek számít. A táp alapvetően nem ad ki hangot, max némi Coil Whine, viszont az nem garanciális probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest