Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
válasz spleenszuru #177087 üzenetére
Ultimate Edition megvéve PC és PS5 platformon. Az év legjobban várt címe nálam, utána meg majd a Monster Hunter Wilds-ra vár ugyan ez a sors.
Láttam, hogy kérdezed milyen lesz a story. 8 karakter szemszögéből lehet végigjátszani a történetet, de belekeverték a "what if" játékmódot, és vannak események amikor dönthetsz a végkimenetelről. Pl amikor Goku elmegy Piccoloval Raditz ellen, ott akár egyedül is mehetsz. Minden idők legjobb DB játéka lesz ez nem kérdés.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL
-
zozika84
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz Ctrl+Alt~Del #177085 üzenetére
A Valhalla egy négy éves játék. Az elmúlt 12 hónapban kiadták a Mirage-t, Avatart, PoP Lost Crownt, Outlawst, egyik sem volt végletes bughalmaz, nem volt bennük live service, végtelen grind, xp booster és woke propaganda sem.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
3L1T3
addikt
válasz Bad Pritt #177103 üzenetére
Vannak bajok az UbiSoft fejében, de világépítésben és tempóban azért nem nagyon lehet beléjük kötni.
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL
-
PTM
tag
válasz zozika84 #177102 üzenetére
A scalper így is, úgy is mevenné, csak szerintem az általános megítélése szerint elég meh lett a Pro (és ez még a pozitívabb verzió), illetve nem 2019-2020 van, amikor a chiphiány mellett még a videojátékozás is felpörgött. Most éppen válságban van az ágazat, vagy legalább erős visszaesésben.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Engem érint, 2 fiókom van egy magyar és egy us, utóbbinál rendesen megjelenik az ékezetes betű, az előbbinél viszont az "á" bezű helyett kérdőjel van.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
spleenszuru
őstag
válasz 3L1T3 #177101 üzenetére
Inkább írtátok volna, hogy sz*r lesz, ahj.
Monster Hunter eddig nekem kimaradt, azaz fel van telepítve a World, elindítottam kb. 15 percre, kiléptem, és azóta sem léptem be.
Reddit oldalát követem, de úgy látom nem egy könnyű játék, egyedül. Már pedig én úgy játszanám.Kérdés, ez az új milyen lesz vajon.
Malaka!
-
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz Bad Pritt #177103 üzenetére
A piac mindent beáraz. Ezt teszi most az Ubisofttal is. Ha minden rendben lenne, jó lenne, jó minőségű játékokat dobnának piacra, tudatosan felhasználnák a játékosbázis visszajelzéseit és mindenki vásárolná a játékaikat, akkor az pontosan látszana a részvényárfolyamon.
W | W | H | W | W | W | H
-
cyberkind
félisten
válasz Ctrl+Alt~Del #177114 üzenetére
Mindenki elfelejti, hogy amit most látunk nem egyik napról a másikra történt, hanem ~4 éve konstans módon az Ubroka szorgosan dolgozza magát lefelé, de itt láthatjátok.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz Ctrl+Alt~Del #177114 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy minden rendben van velük, szimplán azt írtam, hogy amiket kifogásoltál az nem jellemző a legutóbbi játékaikra. Találj ki valami mást, amivel fikázni lehet őket.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
3L1T3
addikt
válasz spleenszuru #177107 üzenetére
Monster Hunter tökéletesen játszható egyedül is, maximum nehezebb egy két szörny, de ha eleget farmolsz azzal sem lehet gondod. Meg hát van S.O.S Flare, amit ha fellősz akkor lényegében a szerverről bárki betud csatlakozni és segíteni neked. Nyugodtan ugorj bele, mert zseniális játék.
-
_drk
addikt
válasz fausto #177109 üzenetére
Egyik se.
Az ilyen fajta platform játék ma már nem menő. Azt látom hogy itt a topikban sokan nagyon szeretik de én embert nem ismerek akit ez érdekelne, főleg nem teljes áron.
Ezek a félig kihalt majd visszahozott stílusok inkább indi vonalon működnek, kevesebb fejlesztési költségek mellett kevesebb pénzt kérnek.Másik jó példa a Lost Crown, 40-50 eurót kérnek egy 30 éves
Stílusért, úgy hogy az ilyen fajta játékok 20-30 euróba kerülnek. -
PTM
tag
Indie vonalon a metroidvania nagyon megy pedig. Nekem is az egyik kedvencem, de ezek 20-30 eurós játékok ahogy írod. (A Hollow Knight meg 15 euró.)
A Lost Crown is érdekelt volna, ill. még mindig érdekel, de ennyiért és hogy Ubi acount kell hozzá, azért azt nem. Van ezer alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
PS5 Pro performansz:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
3L1T3
addikt
válasz tboy93 #177133 üzenetére
Igen , PC és PS-en is platina.
-
TBT
addikt
válasz Phoen|x #177131 üzenetére
Azt írják, hogy sokkal élesebb a látvány, szebbek a textúrák, illetve a karakterek is közelről és a 60FPS folyamatosan megvan.
(Kár, hogy a PC-s verzió még várat magára, a PS5-öt most tervezem eladni mindennel együtt)."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
-
NyMRooD
őstag
válasz ProEvoFan #177128 üzenetére
Mondjuk az, hogy fizetsz a hardverért (ami bőven nyereséges nekik és valszeg a pro is azért annyi amennyi, hogy ne kelljen a ps5 árát csökkenteni), fizetsz a játékokért és még opcionálisan a ps+-ért is, akkor ne akarjanak még azon nyerészkedni, hogy fizetett promót nyomnak az arcodba, még akkor sem ha a játékhoz kapcsolódik. Ha ilyen "híreket" nyomatnak, legyen, de legyen opcionális vagy ha nem akkor legyen reklámmal megáldott digitális ps5 20-30% olcsóbban és csak azok kapják akinek olyan van.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
De csak akkor fizették ki amikor jött a ps5, tehát nem állt benne a pénzük hónapokig, illetve ahogy jött a visszajelzés, hogy kapnak, meghirdették és mire fizetni kellett a pénz a számlájukon volt. Ráadásul így annak sem volt kockázata, hogy amikor átveszik már nem lehet felárral eladni, mert ha beesett volna az ár, egyszerűen lemondták volna.
-
F-ECT$
titán
Nem menő a platform játék, de azért halottnak se mondanám. PS-en ott a Sackboy, Ratchet és most az Astro. A Nintendo is pár évente hozza ki a Mariokat, Kirby-ket. De volt nemrég egy Psychonauts 2 is.
Illetve a Metroidvania is gyakran paltform játék is egyben, és azok is nagyot mennek manapság.Szóval az ár lehet a gond, lehet 10-30 euróval olcsóbban kellene adni. No meg kicsit nagyobb reklámkampány sem ártott volna.
Dive ever, work never.
-
_drk
addikt
válasz F-ECT$ #177140 üzenetére
Ratchet se szerepelt jól úgy tudom.
Nintendot meg felesleges ide keverni, mert az a platform erre van.Amúgy meg ma már semmi nem halott, RTS-ek és mindenféle stratégiai játékok is jönnek vissza, tavaly BG3 mint körökre osztott rpg mekkorát ment.
Csak valahogy úgy kell tálalni, hogy jó legyen. Most az ár, a marketing, vagy teljesen más scope kellett volna jó kérdés.Én amúgy ezt PS+ban adtam volna ingyen. Nyilván butítva, olcsósítva.
-
PTM
tag
válasz NyMRooD #177139 üzenetére
Hát, én még mindig azt mondom, hogy ez a jelenség elsősorban azért nincs, mert a Pro gép nem vonzó a tömegeknek, nincs benne üzlet.
Ha el lehetne úgy adni, mint régen a PS5-öt, akkor én is vennék sokat. Csak hülyeség lenne, mert rajtam maradna az összes. Lehet ott van az eltérés, hogy a vállalkozásunkban amúgy is többszáz PS5 Pro ára áll előre kifizetve, és ez nekem egy üzletben természetes.[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz tboy93 #177137 üzenetére
Zseniális volt szerintem a Kakarot, leszámítva pár bugyuta japán megoldást. De ettől függetlenül nagyon élveztem. Nem vagyok nagy platina rajongó, és elég hamar ráunok a legtöbb játékra. Ez letudott kötni és jól is szórakoztam annak dacára is, hogy századjára láttam a történetet.
-
-
3L1T3
addikt
PS4 Pro is 10 emberből 2-nek kellett csak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.