- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
stilo18
üzenetére
És milyen mondást vártál? Valami Sony / MS elmélkedést?

A nagypapis kép teljesen rendben van, bár még legalább 10 év (de inkább 20), mire az leszek, de a hsz hangulata valóban az. Szerencsére a játékok közül még érdekelnek az újak, csak néhány stílus nem érdekel már, azokra marad a nosztalgia. Az autós játékok mellett pl RTS-sel is vagy 20 éve játszottam utoljára, de biztos van még pár ilyen, ami idővel kikopott, és más jött helyette.
-
S e t h
nagyúr
válasz
stilo18
üzenetére
Ha most nyomja akkor hamar ki fog ábrándulni a játékokból, mert utána már nincs tovább ami tolná az adrenalint.
Én sosem kedveltem a souls gameket, de elfogytak a játékok ami érdekelnének, sőt, jött az érdektelenség.
Mondom mit veszíthetek, kipróbáltam a stílust és mintha nulla napos szűzként kezdtem volna újra a gamerkedést, azóta a többi stílust kb. bottal piszkálom.
-
PTM
senior tag
válasz
stilo18
üzenetére
A Prón tényleg szép stabil a legtöbbször és klasszul néz ki. Volt pár hely vagy harc azért, ahol így is rángatott, a játék végefelé több. De azt nem tudom, hogy eleinte milyen volt (panaszokat láttam rá, nem is mertem megvenni), vagy patch után az alapgépen hogyan fut.
#189308 Ctrl+Alt~Del
Két fagyásom volt az eddigi 80+ óra alatt. Fura, mert van ahol nagyon profi az egész játék, más tekintetben pedig érezni, hogy csiszolatlan. Főleg a végén, lehet, hogy nem véletlenül Unfinished a fejezet neve.
Nekem a hibái ellenére is nagyon nagy élmény. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
stilo18
üzenetére
Sziasztok.
Lehet hülye a kérdés ezért elnézést előre is de ha veszek egy logitech g29 kormány szettet ami xbox gomb kiosztásu akkor az nem menne ps5el?
A média marktban azt mondták hogy működik csak a gomb kiosztás máshogy van jelölve. Igaz ez?
Inkább hinnék nektek mint a média marktnak
Bár a weboldalukon us azt írják hogy megy de nem tudom igaz e.
Ott sokszor fals az infó.
Hátha van itt valaki akinek volna ilyen nemű tapasztalata, amit előre is köszönöm ha megosztja velem.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
stilo18
üzenetére
~10 órás játékidőért cserében nem leszek elégedetlen.
Szerintem a minőséggel szokás szerint nem lesz probléma.
Ma fejeztem be a Witcher 3 Blood and Wine kiegészítőt. Ekkora attrakcióra azért nem számitok, de hasonló elvárásaim nincsenek. Kb egy Borderlands 3 dlc csomagra számítok. -
Callme
tag
-
Callme
tag
válasz
stilo18
üzenetére
Valószínűleg vezeték nélkül fogom használni, és inkább PS5-el, de ha lehet kapni hozzá 3.5 mm jack hosszabbítót, akkor azt is ki fogom próbálni.
Remélem is, hogy jó lesz, mert nem óccsó, na
Viszont ez majd kb 1 hónap múlva lesz esedékes, mert ma érkezik egy 85 colos Samsung QN95B, szóval kell egy kis szünet a költségvetésnek
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Peace
nagyúr
válasz
stilo18
üzenetére
Nekem a legjobban várt játék volt, hosszú évekig sírtam, hogy miért nincs PC-n. Ez volt az első, amire rávetettem magam 2018-ban a PS4 vásárláskor és egyből az egyik legnagyobb kedvenc lett, a második részt is imádtam. Biztosan végigviszem ezt is, de az is tuti, hogy csak használt lemezes megoldással jó áron.
-
Frod
addikt
válasz
stilo18
üzenetére
"Meg azoknak akik esetleg nem játszottak vele"
Most őszintén, aki eddig nem játszott vele, az nem is akart igazán.
9 éves az eredeti, 8 a PS4-es, ~3 éve volt Plus-ban, ~2 éve a Collection állandó része.
Ebből az utolsó ~1 év védhető, mert kb ekkortól halljuk a pletykákat egy esetleges felújításról, tehát itt el tudom fogadni a "kivárást". A többi esetben - ha nem lenne remake - ezek az emberek szimplán soha nem indították volna el.
Szóval csak a klasszikus fogyasztói magatartást látjuk működni: mindig a legújabb kell mindenből. -
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
stilo18
üzenetére
Amúgy kicsit megértem a kollégát. 40 éves koromra szépen eltűntek a haverok, akikkel előtte minden szombaton együtt bandáztunk. Volt aki pl azt mondta, hogy ő most már boldog és ezért már havonta egy hétvégét sem tud jönni. Tehát akkor eddig nem volt boldog és eddig azért jött, vagy mi?
A barátok sem tökéletesek
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
stilo18
üzenetére
A kérdés jogos, mert eddig a régi ps plusnál amit betettél a könyvtárba, az ott is maradt, amíg élt az előfizetés.
"Sajnos" elvileg mostantól ugyan az lesz, mint az Xbox gamepassnál. Amíg van előfizetésed, addig az aktuális játéklistából lehet csemegézni.Ezeket nem tudod betenni a könyvtárba, mert nem lehet.Ami kell, az letölthető és játszható lesz addig, amíg ki nem szedik a tartalmat.
Tehát kell nekem a Warhammer Chaosbane. Letöltöm, játszok vele addig, amíg benne van a ps+ extrában.Ha kiveszik a listából, akkor nem lehet vele tovább játszani.
De. Elvileg a ps+ essential, ami a régi ps+ megfelelője és tartalmazza a ps+ extra is, továbbra is tartalmazni fogja a havi 2 vagy 4 játékot, mint eddig, és ezek a hagyományos módszerrel behúzhatóak lesznek a könyvtárba, mint ahogy eddig is csináltuk.
Remélem jól írtam.
-
-
RangerFox
Topikgazda
-
-
Moby
veterán
válasz
stilo18
üzenetére
Gyakorlatilag egész délelőtt ez volt a téma: hogy ez csak 30fps mellett megy neki. Performance módban meg jön y a zsizsik. A póki mindezt megcsinálja 60fps-el is, plusz RT. Sokkal jobb élsimítással, részletességgel, felbontással, stb. És ez a posztfolyam után beletenyerlsz egy ilyennel, hogy ezt te tök máshogy látod, mert minőség módban olyan, hogy...

-
Frod
addikt
válasz
stilo18
üzenetére
Tekintve, hogy a HFW nagyon kevés nyomot hagyott a többségben, így nem lesz különösebb erőpróba a GOW-nak. Kb nincs már szó globálisan a játékról, az Elden Ring mögött teljesen eltűnt két hét alatt. (Alza-n is ugye múlt héten 12k-ért lehett bundle-ben venni, csak ki tudta ezt előre...)
Szép volt, jó volt, de valahogy mégis, van egy meh érzésem miatta. Túl magas már az ingerküszöb? A franc sem tudja. -
válasz
stilo18
üzenetére
Önmagában technikailag nem rontja a felbontást (nincs közvetlen összefüggés), de nyilván egy 120 Hz-es performance mód esetén alacsonyabb lesz a fidelity módhoz képest. De amúgy a VRR az a teljes skálán bevethető, 30-120 között ingázhat nyugodtan. Habár inkább csak 40 fps fölött mondanám jónak, mert ha alá beesik, akkor az már azért érezhető.
-
axlfsi
veterán
válasz
stilo18
üzenetére
Ahogy vesszük! Csodák nincsenek, valahonnan "el kell szippantani" ennek az árát. Elvileg bánthatja a felbontást, amit egyesek előszeretettel észre is vesznek. Én régóta élek a lehetőséggel, ahol lehet (Xboxon), de részemről nem tűnt fel cserébe semmilyen negatívum. De ez én vagyok. Már nem 20 éves a szemem

-
2018
senior tag
válasz
stilo18
üzenetére
Ki lehet am hozni torlesztovel is szolgaltatotol.
Akkor mar mindegy hogy 200k vagy 450k
Mi a leheto legjobbat ajanljuk a ps5 hoz a tobbi kit zavar…
Nyilvan az az egyszeru visszakuldeni mindent, a vallalkozo meg copjon az ujracsomagolt termek miatt. Aha.
25 ev alatt 1 termeket kuldtem vissza azt is jo okkal. Plusz kulon orom 55col es feletti tvkkel bohozkodni hogy ujra becsomagold.
Sokkal egyszerubb tobb penzzel beruhazni egy problema mentes tvre beruhazni mint kockaztatni…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Már talpra van szerelve, még várok egy kicsit, hogy jöjjenek segíteni a helyére rakni. Bazi nagy
Igen, a 95A is nagyon jó tévé

Kendek
RangerFox