Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faranga
kezdő
válasz kerti008 #56204 üzenetére
A demon souls legfőkébb a fejlesztő többi játékához (dark soulsok, bloodborne, sekiro) hasonlítható. Azon kívűl részben a Nioh játékokhoz. Ha ki akarod próbálni a stílust és van ps plus előfizetésed akk ajánlom a Bloodbornet a ps plus collectionből.
Ahogy nézem tetszenek az erősen történetalapú játekok (Uncharted, TLOU). Hát a souls játékok nem olyanok.
Az assassin creed kapcsán: én már nagyon rég letettem a szériáról, de az Odyssey és Valhalla állítólag jóra sikerültek. Én is gondolkodok rajtuk.
Spiderman MM pedig gyakorlatilag egy dlc, azért én nem adnék 20k+ forintot. -
Macccy
senior tag
válasz kerti008 #92102 üzenetére
"En is igy ertelmeztem hogy csak az eggyiknek kell meglennie es lehet lemezes verzio is."
"Valoszinuleg ugy fog mukodni hogy az upgrade jogosit mindket jatekra de csak azzal lehet majd jatszani amelyik megvan PS4 verzioban. (Disc vagy digital)"
Na ez így általad leírva is már eléggé zavaros, mintha két különböző módszer lenne. De ami még rosszabb, hogy akárhogy olvasom a hivatalos anyagot - PSblog illetve a reklám anyag - számomra sem egészen egyértelmű még most sem, hogy miként fog ez működni.
Blogon:
Players who purchased Uncharted 4: A Thief’s End, Uncharted: The Lost Legacy, or Uncharted 4: A Thief’s End & Uncharted: The Lost Legacy Digital Bundle have the option to pay $10/€10 to upgrade to Uncharted: Legacy of Thieves Digital Version.
Ugyanakkor alatta :
Owners of PS4 disc copies must insert them into the PS5 every time they want to download or play the PS5 digital versions.
És a plakáton:
Any of the PS4 Titles ..... $10 Upgrade to receive > PS5 Remaster
Szóval a f.sztudja végül mi lesz, mert ennek alapján én nem merem kijelenteni, hogy 1 lemezes játék megléte esetén + $10 -ért mindkettőt adják. Viszont ha a Bundle valóban egy bundle és úgy lesznek az epizódok elhelyezve, mint a Nathan Drake Collection-ben, hogy 1 játék 1 menü és onnan indíthatod a 3 epizódot tetszés szerint és kerülsz be azok menüjébe .... akkor az oké.
Én azok után, hogy a Mortal Shell -ből külön termék a PS4 és külön a PS5 és külön a PS+ változat, amit nem lehet a simához hasonlóan frissíteni .... bármit és az ellenkezőjét is el tudom képzelni. A polcon ott van a Lost Legacy lemezes, ha kapok érte két PS5 verziót ennyiért megéri, akkor is ha már végigjátszottam. -
F-ECT$
titán
válasz kerti008 #133800 üzenetére
Megdöbbentél? A gigaerős forint és a világverő infláció hírei nem értek el hozzád az elmúlt fél évben?
Egyébként vedd ott, ahol jó az ár és vállalják akkorra a kiszállítást, amikorra kell. Tök mindegy melyik bolton keresztül ér oda a kiszemelthez.
Dive ever, work never.
-
NyMRooD
őstag
válasz kerti008 #157984 üzenetére
EU egy vagy max két régióra van osztva a digitális boltokban, az árazás is e szerint van alakítva, arról, hogy mi lemaradtunk a többi keleti országhoz viszonyítva és itt rosszabb fizetés van, nincs euró és vacak az árfolyam, nem a Sony tehet, tőlük eddig is “jó fejség” volt, hogy így számoltak, reméljük más boltok nem korrigálják az árfolyamot (sajna, nem ez a tendencia).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
DioRulez!
csendes tag
válasz kerti008 #179913 üzenetére
Köszi, Xim-el nem kockáztatok, elvileg morocsak lesznek miatta, mert nem hivatalos kieg.
De akkor van rá megoldás.
Wesder
A játékok természetesen támogatják a m&k-ot, sajna közben találtam listát, a Sony nem.
Mondjuk érhető, nem azért hozta össze a DualSense-t, hogy ne használd.
Köszönöm a válaszokat!Minél messzebbre sétáltak az erdőben Micimackóval, Malackát annál jobban aggasztotta, hogy Micimackón nincs nadrág.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Suzuki topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt