Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
válasz megyer11 #176802 üzenetére
Az is érdekelne amúgy, ha feltételezzük, h jó lesz bele (mert miért ne?) mi történik első boot után? Gondolok itt arra, hogy kell-e formázni vagy "felismeri", hogy rajtuk a sok-sok PS5 game könyvtára. Jó lenne nem letöltögetni újra ~1 terra adatot
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10
-
VTom
veterán
válasz 3L1T3 #176761 üzenetére
Ezt csak Te veszed magadra, senki sem szarozta le a munkátokat.. Te álltál belém ezzel a müzlis témával.
Annyit kérdezett a kolléga, hogy érdemes-e pl. Euronicsnál előrendelni, vagy csak az előre fizetős KV jellegű előrendelések a validak. Én erre reagáltam.
A MM-nak 1006, a Euronics-nak 11000 üzlete van világszerte, gyanítom, hogy ők nem 5 ezer gépet kapnak, és nem 17 ezer érdeklődőjük van.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
-
3L1T3
addikt
Nincs kozuk a kulfoldi tesokhoz ilysn szinten. Magyar nagykerekbol magyar partnerektol vasarolnak.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL
-
PTM
tag
-
bordi10
senior tag
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Az a baj, hogy tényként állítasz be dolgokat, amik lehet, hogy nem úgy lesznek. Azt, hogy Alza, MM, Euro stb. milyen készlettel gazdálkodik, azt itt a topikban egyelőre senki nem tudja. Csak találgat.
Azt, hogy a KV milyen készlettel gazdálkodik, azt egy ember tudja, ő nagy valószínűség szerint hiteles információforrás. Sőt, mivel ez a munkája, nem csak azt tudja, hogy a KV mit kap, hozzáférhet olyasmi információkhoz is, hogy nagyjából milyen készletet kap az ország.
Az, hogy lesz-e polcon első nap, megint csak spekuláció, mint az is, hogy mindenkinek jut, aki előrendelte, lefoglalta. Lehet, hogy így lesz, de lehet, hogy nem.
Azon rugózni, hogy ki kell fizetni előre, az meg mega LOL. Akinek ez problémát jelent bármilyen szinten, az ne akarjon PS5 Pro-t.
[ Szerkesztve ]
W | W | H | W | W | W | H
-
lmno
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #176816 üzenetére
"Azon rugózni, hogy ki kell fizetni előre, az meg mega LOL. Akinek ez problémát jelent bármilyen szinten, az ne akarjon PS5 Pro-t."
De, akarhat PS5 Pro-t, csak nem a KV-tól veszi. Sőt, bárhonnan akarhat kivéve a KV-tól, ennyire egyszerű. -
Rigormortiis
veterán
Megjelenés óta reszeltek valami a Jedi Survivoron? Itt van előttem, csak nem tudom, érdemes-e feltelepíteni, mert premierkor voltak vele gondok.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
krx21
nagyúr
válasz Ctrl+Alt~Del #176819 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van. Egy terméket alapvetőn, akkor szokás kifizetni, ha az teljesítve van. Az, hogy most a KV előre kér, az egy egyedi eset. Félig érthető is, de nem ez a normál...
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a KV is kifizette e már a Sony-nak előre vagy sem?[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz Rigormortiis #176823 üzenetére
Én premierkor játszottam vele, azért akkora gondok nem voltak, hogy ne lehetett volna végigjátszani normálisan, azóta meg sokat javult elvileg.
-
-=Jam=-
őstag
válasz krx21 #176824 üzenetére
Szerintem meg az lenne a normális, hogy amikor megrendeled, akkor fizeted ki, ezzel jelezve, hogy tényleg szükséged van rá, nem csak a sokadik biztosíték. Nyilván ezt olyan dolgokra kell érteni, aminek fix, belátható időn belül van a megjelenése, és nem egy 3 napja alakult cég van a túloldalon.
[ Szerkesztve ]
-
-
spleenszuru
őstag
No még csak most néztem meg a Yotei trailert.
Ennyiből nekem 0.0 különbség van a Cusimához képest, de nem izgat, mert azt is szerettem.
A női karakterekkel sincs semmi problémám, mint ahogy a világnak.Remélem, nem úgy tervezik, hogy csak pro-n fusson 60 FPS-el.
Malaka!
-
3L1T3
addikt
válasz spleenszuru #176830 üzenetére
Nekem az a bajom vele, hogy kicsit megúszosnak tűnik.
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL
-
lo_jo
senior tag
válasz kwzatz #176826 üzenetére
Mondjuk a RT-nek nem egyenes következménye, hogy szép vagy szebb, mint a raszter. Ezt bárki, aki kicsit is ért hozzá, pontosan tudja.
A RT lényege a fényviszonyok pontosabb leképezése. Ezen belül jó példa a reflexiós önárnyék: ha egy fehér fényforrás és színes fal közé leraksz egy fehér testet a falhoz közel, akkor a test fal felöli oldalán a fal színe bevilágítja a test önárnyékát, pont, mint egy színes derítőlap a fotózásban. Ezt raszternél elég macerás lehet megcsinálni, főleg dinamikus környezetben, ahol mondjuk a test és a fal köze bemehet a játékos és a saját árnyékával és reflexiójával már nem tud mit kezdeni a rendszer.
-
kwzatz
őstag
válasz lo_jo #176840 üzenetére
Tudom mi az RT. A kommentem nem is arról szólt, hogy az RT vagy a raszter a szebb, mert ez önmagában értelmetlen összehasonlítás lenne. A konzolok teljesítményének viszonylatában érdemes vizsgálni. Amint beépítik (főleg ha komplexebb dolgokról van szó, nem csak mondjuk tükröződésről vagy egy-egy aspektusról), ott hasonló framerate eléréshez már meg kell csapdosni más beállításokat, így a végeredmény nem lesz szebb. Ez egy konzolon a mai teljesítmény mellett számít, főleg ha megnézzük, milyen gpu van a konzolban.
Arról ne is beszéljünk, hogy kevés kivételtől eltekintve valahogy úgy néz ki egyelőre, hogy az RTnem igazán a felhasználók érdekében van, hanem a fejlesztői oldalon spórolást szolgálja. Lehet, hogy raszternél macerás helyettesíteni (bár valahogy megoldották éveken keresztül), csak hozzáértő kezekben God of War, RDR2, Horizon és hasonlóak lesznek az eredmény, az RT-nél meg Star Wars Outlaws.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
NyMRooD
őstag
válasz krx21 #176824 üzenetére
Egyáltalán nem egyedi eset, pl vannak kiadók magyarországon akik képregény előrendelésnél is előrekérik a pénzt és nem, nem a nyomda miatt, de vannak más boltok is, ha valami limitált akkor előre kell fizetni és a ps5 pro idén limitált példányszámban érkezik.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz fausto #176839 üzenetére
Amazonról magyarországra rendelve, hogy lehet utánvétet kérni? (tényleg érdekel)
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Rigormortiis
veterán
válasz NyMRooD #176847 üzenetére
Sehogy, ahogy Aliról sem, hagyd.
Én mondjuk amúgy is a vásárlás pillanatában fizetek, már ahol van biztonságos (vagyis inkább általam preferált) fizetési csatorna. Miért fizetnék még plusz költséget az utánvétért is? Nyilván nem dzsunka boktokról beszélünk.
Utánvétet szerintem azok preferálják, akik szivatják a cégeket a megrendelem de mégsem veszem át sztorikkal, aztán megsértődnek, ha a webshopok fekete listát akarnak készíteni az adataikból (tök jogosan).
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10