- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 5
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-06 10:47 Téma összefoglaló
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virag.h
aktív tag
Probaltam telefonrol es laptoprol is.
Vagy a ps5 internetbongeszojevel?Amugy ez az e-mail cim aktiv / hasznaljak?
support@hu.playstation.comKb milyen gyorsan kaphatok valaszt? Mert leirtam reszletezve a hibat es elkuldtem. Jott is vissza egy igazolo mail h befogadtak es dolgoznak rajta.
Gondoltam igy lehet gyorsabb most igy a nagyon hosszu unnepek miatt -
axlfsi
veterán
-
bmakszim
őstag
-
Bad Pritt
félisten
-
Farkassacred
őstag
-
bmakszim
őstag
-
bmakszim
őstag
-
kresz2
aktív tag
-
-)Verso(-
támogató
-
Atomgeszi
nagyúr
-
nincsnév007
addikt
érdekes, mert az nekem már nagyon sárga. sok videót megnéztem és mindenki arra rakja de nekem az már túl sárgás. Most tévé, youtube, mindenhol beraktam "eredeti" és a színhőmérsékletett levettem 0-ra nekem így jobban tetszik. PS5-nél nem találtam még úgy meg a beállításokat, mert szerintem a játékoptimalizációs mód is kicsit mintha fakóbb lenne.
-
vg
veterán
-
vg
veterán
-
TrishtanAG
senior tag
-
TCr
veterán
-
james001
veterán
PS3as verzióval is sokat játszottam anno,de azt a trófeát nekem se sikerült megszerezni. Lehet egyszer poénból megnézem hanyas zónáig tudok eljutni majd HD-ben
De amúgy vicces hogy 2048ban egyszer sikerült egy 91es zóna,de ott van a Sol2 pálya amin mondjuk baromi egyszerű elérni
Van róla screenshot-om is asszem,majd előkeresem 
-
Atomgeszi
nagyúr
-
james001
veterán
Köszi!

Mindkét kampányban eddig csak a versenyek voltak nehezek igazán,legalábbis amikbe belekóstoltam elite nehézségen,zónás eventek nem voltak annyira nehezek. 2048-ban sokkal durvábbak a zónák,pl. Subway vagy Altima pályán elite pass azért megizzasztott párszor
Zico 4 barrel roll-al sikerült,a "könnyebbik taktikával"
És igen a rámpára ahogy felmész barrel roll volt a legkeményebb,de csak egyszer kellett hogy sikerüljön,és nyert ügy volt
Youtube-on láttam olyanokat,besírtam hogy azokat meg hogy,mikor ezzel az egy nehezebb barrel roll-al is szenvedtem,volt olyan ahol 3 barrel roll-t nyomott le egymás után a turbó felhasználása nélkül,mondom jó nyasgem 
-
james001
veterán
Pont múltkor zsebeltem be végre a Beat Zico trófeát,30.58 idővel,konkrétan ugráltam a szobában örömömben utána
Nagyon nehéz de megfelelő gyakorlással és türelemmel megvan az. Már csak a HD Fury elite nehézségen van hátra
De tényleg ilyen cheatelő AI-t már rég láttam,röhej azért néha 

Imdáom ezt a játékot,az összes részt igazából,Pulse-t is nem rég nyomtam ki 100%ra PSP-n,kár hogy a Liverpool Studios már nincs

-
ribizly
veterán
-
ribizly
veterán
Meg ugye, ha csak digital van, akkor nagyon sok kényelmetlenségtől óvják meg magukat:
- nincs használtpiac, ergo mindenkinek meg kell vásárolnia egy saját példányt
- nem kell vesződni a kiadási időpont előtt a gyártással és a lemezre kerülő példánnyal, mert mindenki 1. nap kapja online a store-ból a day1 patch-elt verziót
- nem kell "aggódni", hogy valaki majd arról panaszkodik, hogy nem megy, mert nem tette fel a day1 patch-et (mert mondjuk offline van)
- nincs "vita", mert ugye itt most ebben a generációban már vannak lemez nélküli modellek (hiszen az "fat"-en kívül mindegyiknél opcionális) és akkor nem is lőnek arra a rétegre
- könnyebb a transzfer egy későbbi konzolra (ez ugye érdekes kérdés lesz, mert a PS6 még nagyon messze van és ismerve a R*-t előbb adnak ki egy új, fizetős release-t az új platformra, minthogy egy nyamvadt patch-et, de az biztos, hogy az új konzolokban is legfeljebb opcionális lesz a lemezmeghajtó és akkor azon is futhat majd egyből)
- nagyobb a kontrol a content-en, mert a lemezre sokminden kikerülhet, amit nem szeretnének, hogy lássanak a felhasználók és a konzolból mindig nehezebb kinyerni "érdekességeket"Biztos van még ezeken kívül is érv.
-
-)Verso(-
támogató
-
markknight
nagyúr
-
lmno
őstag
-
S e t h
nagyúr
Én korábban kerültem a souls műfajt a szokásos én kikapcsolódni szeretnék, nem szívni közhellyel és egy üresebb periódusban ott volt ingyen a Nioh 1, mondom lássuk.
Hát így kezdődött.
Ezért különösen kedves helyet foglal el a szívemben, de ezt nem kis részben a történelmi aspektusának is köszönheti, üdítő volt gyermekkorom egyik kedvenc sorozatának(Shogun) korszakában játszani.
Sőt, én vagyok az a kivétel, akinek az első rész jobban bejött, a második kicsit sok volt a újításokkal, számomra némileg kevésbé izgalmas történelmi hátterével.
Érdemes kipróbálni, ha van rá lehetőséged, nekem ez volt a kapudrog.

-
nincsnév007
addikt
-
Moby
veterán
Ne keverjük a dolgokat, főleg ne szándékosan. AI balhé abból van, amikor emberi munkának adják el (vagy dijazzák) azt, ami nem az. Nem az a baj, hogy valami AI-al készül, mert minden azzal adnak el, hogy tud AI funkciókat. Ha meg van jelölve, hogy AI-al készül semmiféle cirkusz nincs belőle, el tudják dönteni az emberek, hogy ignorálják vagy sem.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
nincsnév007
addikt
de miért lenne rossz pr az ai fordítás? oda kéne írni hogy ai azt használja mindenki saját felelősségére. vagy fordítsák le geminivel jelenleg az a legjobb. sokan írják itt is hogy milyen szar a sony magyaroszág fordítása akkor az is rossz pr nem. ? és mégis több mint a semmi.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
kresz2
aktív tag
-
Atomgeszi
nagyúr
-
-)Verso(-
támogató
-
balintka
addikt
Az irányítása sokszor valóban katasztrófa volt, főleg a kövek húzkodása. Én videós segédlettel platináztam, az efféle logikai feladványok sok esetben nem mennek nekem, a rejtett kincseket sok esetben észre se vettem volna még a TV-n nézve sem. Azt hiszem, én is ennyiért vettem meg.
-
Petreszku
senior tag
-
-)Verso(-
támogató
Nálam ugyan ez, nem értem sokan mit látnak ebben, én 2 óra után delete 🤷 Gyakorlatilag semmit sem kell csinálni ebben, csak mozogni a bal karral, és menedzselni a kertedet vagy mit, kb ennyiben kimerül, hát nálam ez nem számít játéknak, de hát nem vagyunk egyformák
Ez kb olyan mint ezek a pár perces indie játékok 1$-ért, csak azokat legalább pár perc alatt ki lehet platinázni, értelmük nem sok van, de legalább nem rabolják az idődet 😂
Ennél a Vampire Survivor 1000x jobb, persze azt is töröltem, de azzal legalább elvoltam dupla ennyi időt, van aki meg ilyen 60-70 órákat belerak, vicc😂 -
ProEvoFan
nagyúr
-
F-ECT$
titán
-
-)Verso(-
támogató
Mindegyik hirdetésükben ki van emelve, hogy hivatalos Sony garanciát és számlát adnak, telefonos elérhetőség is van és cím, igen biztos át leszel verve és simli van ja, b*szki frankón ezért tart itt ez az ország ahol...
bmakszim- Ok, de utána a másik hsz-nél pedig mindent leírtam, ennyi...
-
Lackooo84
nagyúr
-
nincsnév007
addikt
-
Kendek
MODERÁTOR
Pedig ez egy nagyon jó megoldás!
Ez ilyenkor mindig eszembe jut...
-
whitezo88
nagyúr
-
Moby
veterán
-
Imre9211
aktív tag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
banderasz77
addikt
-
banderasz77
addikt
-
-)Verso(-
támogató
-
banderasz77
addikt
-
-)Verso(-
támogató
-
nrg.960
tag
-
axlfsi
veterán
-
Kendek
MODERÁTOR
Egyrészt kell nekik egy minél olcsóbb konzolvariáns, mivel az fogy a legjobban. Az optikai meghajtó pedig már eleve megdobja az árat, így arra nem érdemes elpocsékolni az olcsóbb chipeket.
Mivel másrészt ezeket a jó régi Toshiba NAND chipeket valami raktárból szedhették elő, tuti nincsenek már gyártásban. Így valószínűleg ezért tartogathatják ezeket a legolcsóbb konzolcsomagra. -
balintka
addikt
-
MunezXBK
nagyúr
-
balintka
addikt
A lemezmeghajtó, amit külön lehet venni, jó a Pro-hoz is? Mert az apró betűs részben csak a Slim modellt említi. Én úgy tudom, hogy jó.
Szerk.: közben a kellékeknél látom, hogy írja a Pro-t is.
Az amúgy érdekes, hogy csak a digital lett 825 Gigás, nem is értem, miért volt erre szükség, ha a lemezes maradt 1 terrás. Én most rendeltem 825 gigás digitalt (ennyiért tényleg nagyon versenyképes az ára, még plusz meghajtóval együtt is megéri), mert nálam nem számít a tárhely mérete (2 terrás Apacer SSD-t használok, majd belerakom).
-
czanga
őstag
-
arty
veterán
nem is tudom pecen jatszottam e ebbol a trilogiabol... nekem eleg az xboxos. a ps3as trilogia lemezt is vegignyomtam, de ott borzalmas tech bajok vannak az underworldot kiveve..... azt nehez ajanlani meg a peces helyett is

aminek nem tudnek ellenallni: hasonloan a tr1/2/3 es 4/5/6 remazterhez, egy lemezes ps3 kiadasanak remazterkiadasa ps5re
hatha aspyr lecsap erre is
(nem fog...)#208891 Bad Pritt
en meg pihenek az spider2-vel... elvegre UGYANAZ a varos, harmadszor, kicsit jobb graffal.... es akkor meg ez, amiket irtal... inkabb a wolverine johetett volna elobb.#208895 unreg1
erzekenyebb, sokkal kevesbe erzodik deadzone, talan emiatt gondolja igy valaki. vagy az ovet nem jol kalibraltak... -
Bad Pritt
félisten
-
Scholes9
nagyúr
-
törölt tag
-
Bad Pritt
félisten
-
Vladi
nagyúr
-
Farkassacred
őstag
-
PTM
senior tag
-
-)Verso(-
támogató
Hú hát nem tudom, az is most amúgy akciós kemény 6$😂 Az a baj, hogy ennyi időn még nekem sincs, és állítólag nagyon tartalmas hosszú játékok ezek, plusz nem sznobságból, de Ps5 gépen én már nem igazán akarok Ps4-es játékkal játszani...valamelyik nap belenéztem a 2016-os DOOM-ba, hogy kicsit vissza rázódjak, hát nem volt annyira gáz, de azért az új résszel felüdülés volt játszani utána, tehát így pár órára azt mondom ha nem lenne más akkor oké, de nem tudnék már közel 100 órát eltölteni egy PS4-re optimalizált játékkal
-
arty
veterán
azzal egyetértek, hogy 83" felett az oled nagyon drága, 97 felett pedig nincs
és persze 200ezerért se kapni 65"-ös oledet.... tehát nem mindenhol opcio.ha 4000 nit kell, akkor ott maxon ég a led, ami NEM 1db pixelt fog átvilágítani... ebben remélem egyetértünk
az LG igazi nagy hátránya, amiért igazán haragszom rájuk: DTS-t hol támogatnak, hol nem - cserébe van hgig, hdr10 és DV is, utóbbi akár már MKV-ból is! (a c2-be most az uj webos-el bekerült a támogatás, pedig nem mai tv, jól esett h ilyen szinten még még foglalkoztak vele, nem tudom/akarom évente cserélni a tévém...)
összességében nekem megváltás volt az oled, a plazma után az egyetlen szóbajöhető tv tech
akkora ugrás volt, hogy ahoz képest a ps4-ps5 váltás semmiség 
-
whitezo88
nagyúr
Van belőlük jobb meg rosszabb is, én évek óta C745-t nyúzok ami pont a jobbak közül való, a miniled a kövi lépcső, az kicsit még jobb. Jó betekintés, jó fényerő, jó kontraszt, jó fekete, jó színek, nincsenek foltok, hibák. PS5 pro minőségét is kiadja. Ár-érték arányban messze jobb mint hasonló kategóriában egy sony, lg. Nemhiába a PH!-s TV topikban is azt ajánlják gyakran QLED-ben. Biztos nem értenek hozzá.
-
Triathlete
senior tag
-
Triathlete
senior tag
-
Szilágyi84
senior tag
-
PTM
senior tag
-
Szoke1982
senior tag
Nem ismertem a játékot de most megnéztem milyen, baszki ez elég tempós játék, nem tűnik rossznak!
Én is így voltam Nine Sols -al , azt sem nagyon volt akciós. (De azért volt ritkán) Nálad meg főleg ha évente 1x! Jah és brutál jó árban van most 1879ft -18790-ról? (Jó játékot hozzá!) -
F-ECT$
titán
-
Bencus88
nagyúr
-
miami
tag
-
-)Verso(-
támogató
-
-)Verso(-
támogató
-
vg
veterán
-
vg
veterán
-
GEIL
addikt
Ez is egy érthető és jól megindokolt válasz.
Csak az én hülyeségem, hogy pár "nagy címet" lemezesen megvéve már nem fogom eladni, de még csak kölcsönbe sem....maximum fiamnak majd a másik szobába a PS5 slimjére. (még karácsonyra beszerzek neki egy meghajtót hozzá, aztán tud majd Tsushimázni is) -
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
-
Wlac
Ármester
Így járok, ha nem pontosan teszem fel a kérdést.
Szóval, 20-40 ezres ársávban van valamilyen kihagyhatatlan fejhallgató ajánlat, elsődlegesen BF6 + voice chat kombóra? Semmi extra igényem nincs,
nem vagyok audiofil, jelenleg egy régi JBL fejhallgatót szoktam a kontrollerbe dugni jacken keresztül, de ilyenkor a kontroller mikrofonját használja a rendszer, ami nem annyira jó, mert ha az ölemben van, akkor már nem hallanak annyira tisztán. -
Snike
aktív tag
-
David891
csendes tag
-
David891
csendes tag
-
Farkassacred
őstag
-
bazsimano
őstag
-
Farkassacred
őstag
-
Greenboy
lelkes újonc
-
S e t h
nagyúr
-
Gorgonka
aktív tag
-
pr0bi
senior tag
-
Ferenczi Áko
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
Szerintem sem volt annyira szörnyű, az tény, hogy kicsit sok volt a szemnek a pixelart, meg azt az autós játékot nehezen tudtam dekódolni, de a Marvel Tōkon, Fatal Frame II, Nightreign DLC elég volt nekem. Remélem a kövi Tōkon bétába bekerülök, kíváncsi vagyok rá nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kompakt vízhűtés
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- AliExpress tapasztalatok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Casey Hudson jókat röhöghet ezen.
De amúgy vicces hogy 2048ban egyszer sikerült egy 91es zóna,de ott van a Sol2 pálya amin mondjuk baromi egyszerű elérni
Van róla screenshot-om is asszem,majd előkeresem 

Ez kb olyan mint ezek a pár perces indie játékok 1$-ért, csak azokat legalább pár perc alatt ki lehet platinázni, értelmük nem sok van, de legalább nem rabolják az idődet 😂
Én is így voltam Nine Sols -al , azt sem nagyon volt akciós. (De azért volt ritkán) Nálad meg főleg ha évente 1x! Jah és brutál jó árban van most 1879ft -18790-ról? (Jó játékot hozzá!)
Kendek
RangerFox