Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz Wesder #176388 üzenetére
Nem mindegy, mert teljes árat akkor szoktam kifizetni, ha kapok érte valamit.
Az előleg / foglaló beszedés az más tészta, de teljes árat elkérni valamire, ami két hónap múlva érkezik meg, elég meredek.Persze amíg van, aki kifizeti, addig nem gond.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #176398 üzenetére
Lemezmeghajtón lehetne most csak skalpolni. Az olcsó, és akinek lemezes Pro kell az megveszi.
Ha a PS6 csak digit lesz, és mellé lehet venni a meghajtót, akkor simán lehet hogy megskalpolják majd.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
krx21
nagyúr
Gyerekek, jól látom, a konzolvilágtól csak kiszállítással lehet rendelni PRO-t?
Így megveszem máshol... -
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #176403 üzenetére
Menni fog ott a PS6-al is, félre is teszek, meg elkezdek accountokat gyártani azokra az oldalakra ahol nem kell előre fizetni
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
mcwolf79
veterán
Engem nem érint, de nagyon helyes ,hogy kifizettetik előre.
Köszönjétek a sok gyökérnek, aki anno a PS5 launch-kor is berendelt 2-3-at, hogy "tuti kapjon egyet", más meg szívott, hogy vagy nem, vagy csak később kapott gépet!Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Wesder
félisten
"teljes árat elkérni valamire, ami két hónap múlva érkezik meg, elég meredek."
Ezt úgy írod, mintha a KV lelépne a pénzeddel. Nem a Fake BT-nek fizeted ki az összeget, aki másnap megszünik.
Játékelőrendelèsnèl is ki kell fizetni a teljes árat a PS Storeban.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
F-ECT$
titán
-
DaVE-1
aktív tag
Ha jól emlékszem anno a Sony a covid alatt "a maradj otthon paraszt és játsszá inkább" keretén belül adta a HZD-ot is. Nos ezeket ugy adta hogy semmi se kell hozzá még alap psn előfizetés sem.
Kérdés erre is él majd a 10 euros upgrade a remasteredre?
Mert a sonynak volt már pár húzása hogy a ps plusos cumokra nem adott ilyen lehetőséges (természetesen csak ha nem keverem valamivel) De jelen esetben ugye ez nem ps plusos dolog most.. -
polonic
félisten
Az az érdekes, hogy még mindig rendelhető kv-nál. Azt gondoltam, hogy hamar elkapkodják a pár százas készletet.
-
GEIL
addikt
válasz DaVE-1 #176415 üzenetére
pont ez ugrott be nekem is....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Ryoo
senior tag
Egy normális készletgazdálkodó bolt igenis így csinálja, kifizetteti előre az árát, és amint a rendelések kimerítették a készletet, nem is enged többet rendelni. Így mindenki jól jár, megkapod időben, amit kértél, és a bolton nem marad rajta feleslegesen a gép, mert a sok okos, 8 helyről berendelte, aztán mindet visszamondja, mert a nagymami nem pénzt adott szülinapra, hanem kötött egy pulóvert...
Nothing Phone 2a , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
őstag
válasz DaVE-1 #176415 üzenetére
rákerestem helyetted :
[link]During the COVID-19 pandemic, PlayStation launched its Play At Home initiative. Starting in April 2020 and coming to an end a little more than a year later, the program was created to give people something to do while we were all cooped up at home unable to leave the house. One of the last games PlayStation gave away was the complete edition of Horizon Zero Dawn. Even though you didn't pay anything for it, the upgrade path for the Horizon games remaster will still be just $9.99 if you now own it because of the Play At Home initiative.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
kwzatz
őstag
válasz Atesz40 #176238 üzenetére
Az utolsó néhány kommented összességében színvonalasabb, érdekesebb, izgalmasabb, jobban megírt karakterfejlődés, mint amit az utóbbi években egy átlag hollywoodi filmtől vagy Netflix/Disney sorozattól láthatott az ember.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
SaitoX
tag
30th PS5 Pro kiadást egyáltalán nem is hoznak amúgy az országba?
-
Elderath
őstag
Na megrendelve meg kifizetve KVnál
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz Rigormortiis #176360 üzenetére
Ezt én se. Bárhol bármit veszel, Amazon pl. fizetsz mint a katanatiszt. Akkor van megrendelve.
W | W | H | W | W | W | H
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Ezt hívják előrendelésnek, tudod?! A világon mindenütt így működik. Rendelsz, fizetsz, és kapod, amikor megérkezik.
Elmondom neked, hogy például gitárok esetében van, hogy másfél vagy két évet is vársz egy darabra, és előre fizeted ki az egészet. És ezek nem annyiba kerülnek, mint a PS5 Pro.
-
addikt
-
Scholes9
nagyúr
válasz Ctrl+Alt~Del #176427 üzenetére
Attól, mert valami így működik az egész világon, egyáltalán nem biztos, hogy jól működik Persze értem én, hogy nem nagyon tudsz mást tenni
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz Scholes9 #176429 üzenetére
Mindaddig gondolod ezt, amíg nincs egy saját vállalkozásod. És a saját szakálladra bekészletelsz valamit, mert a paraszt megrendeli. Ezt tárolnod kell, a cash-flow-d üti, majd a paraszt nem megy érte, mert meggondolta magát, vagy mert másik három helyen is berendelte. Te meg szívsz.
Szerintem nagyon is jól van ez így. Az üzletből sem hozod el a terméket fizetés nélkül.
Nem muszáj vásárolni. Akinek ez nehezére esik, vagy nincs pénze rá, nem vesz. Aki meg szeretne, és elfogadja a játékszabályokat, az meg vesz, és majd élvezi.
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
válasz Ctrl+Alt~Del #176430 üzenetére
Miért kell parasztozni?!
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10
-
kwzatz
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #176427 üzenetére
"A világon mindenütt így működik."
Ez tényszerűen hibás meglátás, hiszen még konkrétan ebben a leszűkített példában, most a PS5 Pro előrendelés esetén itt Magyarországon is van, ahol nem így működik.
Emellett sokkoló lehet, de létezik pl. olyan dolog is, hogy utánvét.A topic-ban ez ilyen általános dolog amúgy, hogy hatalmas energiával, felháborodva mondunk 3 másodperc alatt megcáfolható totális tévedéseket?
[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz Phoen|x #176428 üzenetére
Persze, van több lehetőség is: nem abból a boltból rendeled, ahol előre ki kell fizetni vagy nem rendelsz elő, hanem majd akkor, amikor megjelent. De hát szerencsére nem szabad piacon élünk, hanem az őskommunizmusban, ahol
cipőt a cip...PS-t a PS boltból lehet csak venni.Különösen vicces, hogy valaki felnőtt ember létére azon kesereg, hogy egy bolt, ahonnan ezek szerint ő nem rendel, nem úgy működik, ahogy ő akarja.
-
Elderath
őstag
Teljesen jól csinálja KV. Így tényleg csak az veszi akinek kell és nem nyom rá minden jöttment a rendelés gombra. Aki meg 1 hónap múlva vett volna ennyiért konzolt, annak szerintem nem okoz most se problémát, hogy kicsengesse a pénzt. KV meg nem valami zugbolt, hogy az ember parázzon az előre fizetéssel.
A PS5 launch után biztos voltam benne hogy tőlük rendelem és ahogy nézem még mindig van darabszám
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Atesz40
junior tag
válasz Elderath #176436 üzenetére
A családom cége egy multiknak vásárol fel gyümölcsót.
Nekünk a multi 30 napra fizet.Mi a termelőt 8 napra.Addig a mi pénzünk áll benne.Több millió Ft.
Kv nál tóbbszór volt rá példa H nem tudott teljesíteni elörendelést...
Kérjen be foglalót.Rizikózzon ő is.Ja ha nem jut konzol lóknek egy 2000es utalványt?
Annak a boltnak akinek problémát jelent H beragad pár hétre néhány millió konzol az az én szememben zugbolt.... -
LÁZ
addikt
válasz Rigormortiis #176440 üzenetére
ezt ne kezdjük el előről plz
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
zozika84
őstag
Közben megjött az esze. Vár vele, mert a 3-4 éves játékok kicsit szebb kivitelben nem elég bizonyíték a Pro gép feláráért.
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
kwzatz
őstag
Lemaradtál a Season 1 Finale plot twistjéről. Ez meg itt már a Season 2.
(amúgy zero rosszindulat, imádom az Atesz40 PS5 Pro story arc-ot, és őszintén kívánom, hogy vegyen majd egy PS5 Prót, jó áron, amin fergetegesen jókat játszik majd )[ Szerkesztve ]
-
Dadpool
aktív tag
Fizz.hu 149700 huf kuponnal és 7500ft OTP cashback-el a slim digitál.
Le is mondtam a 220v-os masinát 167 ezerèrt 😀[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is