Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81729) Sinesol válasza Yodamest (#81727) üzenetére


Sinesol
veterán

Nem is valószínű, hogy jobb lenne egy HD600-nál, nyilván erős elfogultság miatt mond ilyeneket, valamiert neki nagyon bejöhetett. Mindig vannak amugy ilyenek, hogy pártizezer forintos füleseket óriásölőnek hoznak ki, aztán senki más nem hallja azt benne.

Talán az R70x felelne meg a felsoroltak közül, az ugyanis nem tipikus Audio Technika fejes, inkább Sennheiser hangot céloz meg. Általában véve eléggé sok a magas az ATH fejesekben, bár máshol, kevésbé kellemetlenül emel mint a Beyerek, viszont a mélytartomány is hiányosabb, kevésbé ellensúlyozza a dolgokat, ezért az összhatás elég vékony hang. Mondanom sem kell, hogy színezettek is, viszont terük az van és többnyire feszesek is. Az R70x a kivételként nem annyira erős térben.
Talán az AD900x az még ami esetleg beleférhet, az még viszonylag vastagabb hang, van elég mély, ami ellensúlyozza a magaskiemelést.

Talán amugy az AKG K7xx/K712v-el kéne megpróbálkoznod, ott elég jó a tér, viszonylag gyors, a mélyek is rendben vannak, magaskiemelésből sincs túl sok. Vagy ha a tér nem feltétlen fontos, akkor a HD6xx/HD650-el, ahol a magasak sosem fognak zavarni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.