Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27026) yodamastah válasza ALI_G (#27023) üzenetére


yodamastah
őstag

Az a 2 kör azért lehet kevés hidegben. Ez kb 2km. Ilyen időben még a hungaroringen is kellhet 2 kör hogy rendesen kend neki. Sőt lehet nem is tudod rendesen bemelegíteni sehogysem, mert ahhoz gyorsabban kéne menni, de nem tudsz mert még hideg a gumi.

A d211gp elkopva csúszkál ha be van melgítve, de nem dob le magáról hirtelen. Ez inkább a hideg gumi szokása. Persze esélyes hogy a kopott állapot is nagyban besegített.

Szóval amit ajánlok 15-20 fokban d211 esetében, az 40-60 perc gumimelegítőzés. A felninek is teljesen át kell melegedni, nagyon sok hőt elvon a gumitól. Ha nem süt a nap és hűvös van akkor meg aztán mindenképp gumimelegítő! Szélben még egy gyengébb gumimelegítővel lehet ez is kevés, be kell takarni a gumikat pokróccal, vagy bármivel ami a légmozgást csökkenti.

Másik megoldás: Pirelli, Metzeler:) Ezek sokkal kevésbé kérik a gumimelegítőt. DE ezekből sokkal jobb állapotú kell hogy találj a normális tapadáshoz.

Még annyit, hogy ha megteheted vegyél új gumikat. Vagy nagyon jó állapotút ha használt. Ne vegyél legyalázottakat, ami már a megvételkor is a végét járja.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.