Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ez amit mondasz, a klasszikus iskola a protektorokban. régesrégen bizonyított tény, hogy az energia elnyelés a lényeg, nem az amit a szemnek eladnak. ezek a soft technológiák teljesen új történet, nem fogják egyik napról a másikra az emberek fejében megváltoztatni azt amit egy életen át tanultak, láttak, hogy a kemény a jó. nem, nem az, nem az a legjobb, van már jobb is.
több száz kilónyi vasat szerintem ez sem állít meg természetesen.. de nem is arra tervezték, hanem arra, hogy elesel, megúszod. nekem bevált, mind a gerinc, mind a mellkasi részt teszteltem már élesben. karcolás nélkül megúsztem, de még csak nem is fájt semmim sem. az viszont fájt nagyon, ahol ez nem volt..
ha apámon lett volna ilyen mellkas védelem, mikor elvitték az elejét, akkor nem verte volna szét a mellkasát, szegycsontját, mikor ráesett a kormányrúdra.. valszeg nem fájt volna neki 2 hónapot, csoda, hogy megúszta.. persze azóta sem hajlandó felvenni ilyet motorozáshoz......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest