Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz fattyu #123525 üzenetére
Nem igen számítottam semmire, dolgunk volt, az ő autójával mentünk. A tököm se tudta, hogy így vezet, mert ez neki az átlagos.
Fattyu: mire ez a nagy kirohanás? Idegesítelek? Prémium előfizu és már meg se jelennek neked a hsz-eim.
"méltó se vagyok az életre." - nem én írtam Nomen est omen.
"melletted kutyát sétáltatót zavar" - 20 m-re nem zavarhatja, erről beszélek, hogy objektív számok alapján zavarhatja, pl az egy szám, hogy 1,5 m távolságon belül..., akkor pedig fel kell venni a maszkot, ennyi.
"leírod hogy az 55" - ilyet nem írtam. Azt írtam, hogy itt ez megengedett. Én is kihasználom, ezt is írtam. De körülöttünk lévő országokban az 51 -ért is büntetnek 50-nél. Végül is miért van ez az engedmény? Az órák mindegyike felfele csal így is. Kinek jó, hogy na itt ugyan 70es tábla van, de mehetsz 85-el, az óra ilyenkor kb 90-et mutat..
"amíg a te véleményedhez igazodik" - ezzel mindenki így van, ha nem igazodik, akkor vállalja a büntetés és nem tartja be vagy betartja a véleménye ellenére is. Mond, hogy te tudsz más alternatívát.
persuader: nem volt az vita , és nem a sport motorral volt a baj, hanem a száguldozással talán? Nem is emlékeztem, hogy neked írtam, nem volt fontos a személy, közúton senki ne száguldozzon.
Nézzétek, én legalább ötletelek a megoldásra, még ha rossz irányba is. De mindenre azt mondani, hogy szar, az nem kihívás.. ráadásul van amikor a sok rossz közül kell választani, lehetőleg a legkevésbé rosszat.
"hogy nem hallottal a fb csoportokrol" - mondom, hogy hallottam
"kioktatasi mintaja " - nem oktattam ki senkit, valamit félre értettél, ebben az egyben biztos vagyok.Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bittorrent topik
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- iOS alkalmazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest