Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Daywalker #110882 üzenetére
Beszarok, ez jelenseg.
Egyazegyben ez tortent meg velem is a szeremi uton. Mar hatulrol hallottam a v2 est, nem mertem odanezni, nehogy biccentenem kelljen, erre odaorditva udvozol a dl1000 rol, majd a zoldre valtasnal nyelen elmegy a kocsik kozott. (Nalam a kockas zaszlo triggerel ilyen viselkedest, a kolleganak ennel kevesebb is eleg volt) Annyit lattam, hogy valoban serult fejben a srac, a kovetkezo lampanal majdnem telekurtam hatulrol, mert nem latta, hogy zold lett, hiszen mindenkit leelozott nemreg, a cel ez volt, nem sietett sehova. en tudtam tartani a sebessegem, mert nem a kovetkezo pirost akartam elerni. O meg el is aludt a lampanal, miutan kockaztatott egy jo nagy takarozast, ha az egyik auto epp savot valtana. Mondjuk ha savvaltasnal atrepult volna az auto geptetejen, en meg bordan is rugtam volna, miutan letamasztom a motoromat, amiert megjobban akadalyozott a kozlekedesben a rendorsegi jegyzokonyv felvetele alatt eltoltott idovel.Explosión de dos tiempos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest