Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Batistuta7
tag
válasz szabonagyur #98386 üzenetére
szerencsés vagy
viszont nem kaptam még tanácsot gép fronton .lenne estleg ötletetek?
-
félisten
válasz Batistuta7 #98402 üzenetére
Ha ragaszkodtok a leírtakhoz akkor nem is fogsz.
Amúgy HP 450, vagy nézzétek meg a Dell 3542/3543 párost, vannak színes fedlappal is akár jó is lehet, relatív fényesek is. -
Batistuta7
tag
válasz szabonagyur #98403 üzenetére
a két gép amit linkeltem milyen minőségűek?
melyik összetevő az ami miatt nem tudunk ilyen gépet találni ?
ha fényes jelzőt nem vesszük ,akkor miket tudnál ajánlani a többi feltétellel? -
félisten
válasz Batistuta7 #98404 üzenetére
Elolvastad amit írtam? Nem, pedig ajánlottam gépet.
Amit kinéztél meg egy nagyon gagyi gép, kétes helyről. Mindegy lenne ha kidobnád az ablakon a pénzed egyből.
-
Batistuta7
tag
válasz szabonagyur #98405 üzenetére
persze hogy elolvastam .meg is néztem a gépeket. dell kiesett, nem szép külsőre ( tudom ne mond ) , hp 450 g2 jónak néz ki .de ezekkel a feltételekkel ez a két gép van ?
esteleg egy fujitsu lifebook seria-ból valamelyik?a kétes eredető hely mit jelent? mert emag-ról akar majd rendelni. a garit rosszul kezelik ?
-
félisten
válasz Batistuta7 #98406 üzenetére
emag: minden gép garanciája hozzájuk szól, innentől kezdve lehet majd vissza küldeni románba, aztán majd ők döntenek, hogy és mit javítanak, ha meg bezárják a bazárt lehet nézni... Másrészt max 2 év garit adnak a géphez, itthon a Probook széria is 3 évvel fut, Hp 455 meg 5 évvel, de ide most a 450 a jobb.
Fujitsu-ból A544, A514 ami ajánlható, nézzétek meg. -
KissP11
csendes tag
telibeöntöttem az Asus G551JM notimat kávéval, úgyhogy mit ad Isten (b..... ..g), kellene vennem helyette valamit.
ez a masina nagy vonalakban ugye ezt tudta: 4710HQ / 8GB / GTX 860M. Ez lenne teljesítményben a kiindulási alap.
Körbenéztem, de biztos, hogy nem láttam mindent mindenhol (sőt), így egy pár hozzáértő tanácsot nagyon szívesen és hálásan vennék.
Nagyjából annyi lenne az elvárásom, hogy 17", i7 quad és két HDD hely, illetőleg normális videó kártya (gtx 860 és fölötte). Játékra, tervezésre, vektoros rajzolásra, hasonszőrű cuccokra használnám. SSD nem kell bele, az már van. 400 ezernél többet nem szánnék rá (+- 10 ezer most nem lényeg), de iszonyat boldog lennék, ha valahol 320-350 környékén megállna.
Mondom mire jutottam:
1. http://www.aqua.hu/msi-gx703cc-289xhu-gamer-notebook-szalcsiszolt-fekete-gx70-3cc-289xhu-bba1058g1t0sx-pluss-sarkany-315611.html
Ez ugye legalább olcsó, viszont sosem volt AMD gépem, és vannak kétségeim, hogy hozná legalább az i7-gtx860 kombó teljesítményét. Ha tévedek, javítsatok ki, mert akkor nem rossz vétel.
2. http://www.aqua.hu/msi-gs70-stealth-pro-412hu-notebook-fekete-win-81-gs70-2pe-412hu-gg747116g1t0dx81m-289773.html
Ez baromira szimpatikus, az egyetlen bajom, hogy egy kicsit a lélektani ár fölött helyezkedik el. Kérdésem, hogy a 870m (illetőleg az, hogy MSI, nem Asus) megér-e 100 ezer forint pluszt. Úgy, hogy mondjuk hosszútávra venném, bár persze lehet, hogy ezt is nyakonba$$om egy pohár kávéval, ki tudja.
3. http://www.aqua.hu/asus-g751jt-t7128d-notebook-fekete-368828.html
Ugyanebben az árkategóriában mozog, viszont itt 970m van, nem 870m, valamint 4720HQ. Kérdés, hogy ez mennyit számít az előző MSI-hez képest, illetőleg ha a kettő közül kellene választani, melyik lenne a jobb választás.
4. maradjak annál a tudásnál, amit az Asusom tudott, mert nem éri meg ennyivel drágább gépet venni és vegyem meg pl ezt:
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/msi/MSI_GE70_2PE_Apache_628XHU_Intel_Core_i7_Quad_Core_4720HQ_8GB_1TB_NVIDIA_DOS_Szalcsiszolt_aluminium_/_Fekete_9S7-175912-628_18314.html
5. ha esetleg tudtok jobb ötletet, van valami tuti tippetek, amit én nem vettem észre, akkor osszátok meg velem pls. Szinte biztos, hogy van ilyen, mert nem ismerem a legjobb beszerzési/választéki oldalakat (ez ölég magyartalan lett)
Thx.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
törölt tag
Halihó!
Gyors és sürgős kérdés! Sajnos nem olvastam utána eléggé és rendeltem egy Dell INspiron 5558-at... Gamingre.
A kérdésem az lenne hogy 200 (teteje) és alatti árkategóriában gameingre mint lenne érdemes venni? (esetleg az euronicsben.
http://www.euronics.hu/notebook-m192/min_ar=60000/max_ar=450000/nezet=mozaik -
törölt tag
A "kicsit" csak egy kis jelző arra hogy sokkal vagy tényleg csak egy kicsit?
Nem akarok itt izélni mert 200k-s gép ás nem vagyok burzsuj, csak kellene egy Laptop ami gameingre is jó mert lassan utazom el külföldre(egyébként köszi a gyors választ)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
őstag
Hali!
Dell Latitude E6530 leváltására keresek laptopot. Használt, de sok garis az elsődleges cél. Használtan 160-180K-ból szeretném megúszni. Ami fontos: kisebb, könnyebb gép kell. Fontos, hogy a hűtése oldalt kiváló legyen, ágyon használva ne melegedjen fel. Nem játékra lesz, de minőségi legyen. Matt kijelző elvárt.
-
törölt tag
válasz szabonagyur #98413 üzenetére
Lehetett volna szarkasztikus is érted. :V Ahmm vágom.. de most csak erre futja maximum. Majd egy év múlva lehet használtan eladom aztán akkor veszek egy jobbat, csak most kellene valami ami tényleg azért legalább minimumon elvisz egy WC3-at vagy ilyesmi.
De értékelem és köszönöm azért a válaszokat! Kicsit be voltam parázva tegnap szóval ezért volt ez a "jajj segítség" hangnem. Holnap megyek aztán beszólok hogy akkor csere lenne. -
félisten
válasz johnny82 #98414 üzenetére
Hello
Ágyban használatra a tablet való, laptop mind melegedni fog ha belerakod közvetlenül.
Ennyi pénzből jó kérdés, főleg a sok gari miatt.Én elsősorban a mostani géped kisebb társait keresném, pl 6230, az újabb kiadások mint a 6240 nem hiszem, hogy beleférne.
(#98417) Mikulásbá: ha mutatsz 180-ig akkor igen, amúgy nem lesz ennyiből.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #98418 üzenetére
Meglett rendelve, és még nem lett kifizetve, illetve még bőven nem jött meg, szóval szerintem még hétfőn lemondható (pénteken lett feladva). Tudom rosszul fogalmaztam, nem konkrét becserélésről lenne szó.
[ Szerkesztve ]
-
Jodanovich
senior tag
Srácok, egy- két hónapon belül vásárolnék egy erőgépet.
- A lényeg, hogy 17" kijelző és legalább FHD vagy UHD felbontás legyen.
- i7 és sok ram kell!
- Videó"kártya" minél erősebb, ha leakarok próbálni egy új játékot.
- Displayport!
- Cserélhető akksis kell mindenképp!
- USB nem baj, ha nem kettő van rajta ráadásul nem közvetlen egymás mellett...
- Hordozva lesz, de nem érdekel hány 10kg a gép.
- Windows-t futtatok majd rajta, de mindegy, hogy jár e hozzá vagy sem.
- Nem baj ha van ODD, de nem feltétel, van külső meghajtóm.
- Dell, Lenovo, de mást sem zárok ki! Apple egyértelműen ugye nincs a kalapban...Köszi!
[ Szerkesztve ]
Life is Short... Ride Hard!!!
-
törölt tag
válasz #81947392 #98419 üzenetére
Ha online rendelted, az átvételtől számított 14 napod van elállni a vételtől.
Ezt akár emailben is megteheted.
A bejelentéstől számított 14 napon vissza kell juttatni a készüléket.
30 napja van visszafizetni a vételárat.edigitálhoz emailban jeleztem az elállást, bevittem és leadtam a készüléket, 1 héten belül visszautalták a pénzt.
-
nagyúr
válasz Jodanovich #98423 üzenetére
A mostani gamer gépekben sem lehet már cserélni az akkut,amúgy a ASUS G751JY-t ajánlanám.Ha van még a régebbi eresztésből valahol 430 ezer,8GB RAM-al,de azt könnyen bővítheted.
Az újabbak drágábbak.
A régebbi modellekből a G750JH vagy JZ ami elég erős(GTX880M),annak kivehető akkuja van.Használt szokott lenni itt az aprón is.
HDMI és Thunderbolt van rajtuk.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #32577792 #98424 üzenetére
Ahham értem értem, (azért közgazdaságiban tanultam, majd gazdinfó, szóval ezeket a szabályokat nagyjából vágom) de itt még semmi ilyen nem volt. Ugye a boltban már nemvolt belőle deeee lerendeltek egyet ami kb 24 re jön meg a 20 miatt. De se kifizetve semmi nem lett még, szóval szerintem még rendben van a dolog
-
A-Bag
tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. A közeljövőben szeretnék venni egy gépet mert a jelenlegi kijelzőjét már csak a lélek tartja. Nem akarok sokat fordítani rá, ezért-e két típus között vacilálok:
LENOVO IdeaPad G50-45 LEN 80E3006YHV 105.000,-Ft körül
AMD A6-6310 Quad-Core, 1.8 - 2.4 GHz • 4GB DDR3/1600MHz memória • 1TB HDD meghajtó • 15.6" HD LED (1366x768) kijelző • AMD R5 M230 DDR3L 2GBvagy
HP 15-G011SH J2T19EA 110.000,-Ft körül
AMD A8-6410 quad-core 2.0 - 2.4 GHz • 4GB DDR3/1333MHz memória • 1TB HDD meghajtó • 15.6" HD LED (1366x768) kijelző • AMD Radeon HD 8570M 2GBSzámomra a legfontosabb a tárhely, ezért mindenképp kell az 1TB. Netezésre, letöltésre, filmnézésre, wifin tv-re streamelésre használnám, esetleg nagy ritkán valami régebbi játékra.
Van érdemi különbség a két gép között? Processzor+videokártya tekintetében melyik lenne jobb választás?
(A ramot esetleg bővíteném 8gb-ra)Köszönöm előre is
-
őstag
válasz Mikulásbá #98421 üzenetére
Ok, van 200K. Ha van link jöhet, akár privátban is.
Fontos még, de elfelejtettem megemlíteni, hogy ennyi pénzért magyar kiosztású bill-t szeretnék nyomkodni és nem matricát.
(#98422) Mikulásbá
laptop táskára szoktam rátenni általában, de van mikor más is nézné, nem mindig tudok figyelni sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
QwErTy42
addikt
Szia,
Egyiket se.1 TB háttértárral nincsen ajánlható gép ennyiért. Vagy megfogadod a tanácsot és megveszed az egyetlen még ajánlható gépet ebben a kategóriában vagy azt választod, amelyik neked jobban tetszik.
Inkább egy ilyet tudnék javasolni.
Azoknak a prociknak felesleges a 8 giga ram. Játszani egyikkel sem tudnál Sims 3-4-nél komolyabb játékokkal.
Ram helyett inkább SSD-t vegyél bele. Az sokkal többet dob a felhasználói élményen....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
félisten
-
Jodanovich
senior tag
válasz Mikulásbá #98425 üzenetére
Ettől féltem én is, hogy nem lesz csere akksis. Öcsémnek egy lenovo erőgépe van, fejlesztőként dolgozik. Használtam, utaztam össze vissza vele. Jó volt a nagyobb kapacitású akksi meg persze a plusz akksi. Hosszú órákat tudtam dolgozni áramforrás nélkül.
Beépített akksisba mit ajánlanál?
-
nagyúr
válasz Jodanovich #98432 üzenetére
A mostani legerősebbet-G751JY.Az még pár évig elég komoly erőt fog képviselni.
-
félisten
válasz Jodanovich #98434 üzenetére
Semmit, felső kategóriás igényeid vannak...
-
Jodanovich
senior tag
válasz szabonagyur #98435 üzenetére
Nem a pénz a lényeg igazából. Akkor úgy kérdezem alternatíva mi lehet még?
-
nagyúr
válasz Jodanovich #98434 üzenetére
Amit már írtam vala,alig használt G750JZ-t ha kifogsz valahol....
MSI gépek vannak még gamer kategóriában,nézd meg őket(GT72).Ár-értékben ASUS G sorozat a nyerő.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
nagyúr
válasz szabonagyur #98439 üzenetére
Igen,ha nem számít az sem,hogy abból hivatalos magyar billentyűzetes nincs.
Próbáltam abból kiindulni,hogy mindenképp magyar legyen a lokalizáció. -
bluekoli
tag
[link] Erre valaki?
-
félisten
-
Khelben
nagyúr
válasz bluekoli #98442 üzenetére
HP Probook 650-ből 300-ért már kapsz fullhd kijelzőset. SSD-t érdemesebb külön venni, úgy olcsóbb.
-
LeventeV
senior tag
Az ASUS F szériája is olyan rossz, az anyaghasználatot és tartósságot tekintve, mint az X?
-
félisten
-
atatax
csendes tag
Szevasztok!
A dilemma a következő:
Lenovo Thinkpad T420 1,5 év garanciával 102 000 Ft-ért vagy egy vadiúj Dell Inspiron 3542
110 000 Ft-ért 4-5 év garanciával.Előre is köszönöm.
Üdv,
Attila[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
-
Batistuta7
tag
válasz szabonagyur #98407 üzenetére
Megnéztem mindent amit írtál, a HP 450g1-es verziója lett volna megfelelő de ésszerűen sehol nem találok már újonnan. Így kinéztük a 350g2-et. Őt nem ajánlottad de kinézetre és belsőre jónak tűnik. Ez is jó vétel lenne?
Illetve rámírt a laptopszalon.hu üzemeltetője hogy segít a vásárlásban. Mennyire megbízható bolt? -
félisten
válasz Batistuta7 #98449 üzenetére
LSZ tökéletesen megbízható bolt. A 350 pedig nem véletlenül nem volt ajánlva. Ahogy látom megszaladtak az árak a dollár miatt, most 165 körül van a HP 450.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest