Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViceX
csendes tag
válasz szabonagyur #97850 üzenetére
Ha sikerul szerezni egy uj e7240-et, de elozo generacios i5-4310u procival, akkor is megeri dell e5250 es hp 430 g2vel szemben?
-
félisten
-
vic70
tag
Sziasztok!Főleg netezésre és torrentre kéne használt üzleti gép,ami bírja olykor akár a 7/24 üzemidőtAz ár max 80-100 ezer lenne.Ez megfelelő lenne: Dell Latitude E6420
Köszi a válaszokat -
tom_tol
addikt
válasz szabonagyur #97849 üzenetére
Értem, köszi.
Akkor emelem az árat. A 100e csak egy halovány ötlet volt, gondoltam annyiért már lehet valami használhatót kapni.
Négy paraméter fontos:
- ne keljen besötétíteni
- használható webkamera, leginkább Skype használat lenne, ezen keresztül tartanák a kapcsolatot a családdal
- elfogadható hangszórók, ha nagyon muszáj kapnak mellé dobozokat, de az lenne az igazi ha nem kellene
- jó wifi legyen benne, nincs vezetékes hálózat
gondolom a beépített mikrofon azért mindegyikben használható, a többi mellékes, skype és némi böngészés amit tudnia kell
Garancia 2 vagy 3 év, nem oszt, nem szoroz[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kurtzyx
tag
Üdv!
Egyetem "alkalmából" időszerűvé vált, hogy beszerezzek valami hordozható jószágot ebben kérnék némi segítséget lévén eddig szinte kizárólag asztali gépekkel operáltam. [pontosabban volt anno egy HP 510 névre hallgató használhatatlan vackom + most tartunk egy Lenovo G505S-t de azt nem vinném magammal mert hát no nem egy acélos darab.]
Valamikor Aug. 25. előtt vagy Szept 1. után tervezném beszerezni.
A keretet nagyjából 200-350kig mondanám, nyilván nagy szórás de fogalmam nincs, hogy mennyiért vesztegetik azt amit várnék tőle.
Felhasználást tekintve jegyzetelés / tanulás illetve játék úgy mint: Europa Universalis 4, Alien Isolation, GTA V [amivel mondjuk a gtx 770el szeret asztalim is megküzd rendesen szóóóóval...], ezeken felül az éppen aktuális darabok ami biztos tervben van a közeljövőben az a SW Battlefront 3. FullHDnál úgy isten igazából többet nem igényelnék 1 notebookban szerintem, grafikai részletesség terén feltételezem a keret felső végén lévő gépek azért már boldogulnak egy hard beállítással AAA címek jó részénél.
Kijelző terén lévén jegyzetelésre is tervezem használni lehetőség szerint elfelejteném a 17 colos példányokat [van az a teljesítmény vagy pl normális hűtés amiért belefér de alap esetben minél kisebb annál jobb] fullHD IPS matt panel lenne a célszerű.
Utazás közben nem hiszem, hogy használnám de hurcolgatva várhatóan napi szinten lesz.
Oprendszert nézve win 8.1 vagy rendszer nélküli érdekelne.
Meghajtók tekintetében SSD pref odd sanszos, hogy van benne de ha momentán kis gépek közt van amiből kimarad az külön jó mert totálisan haszontalan. Memória terén 8gb + bővíthető megoldás lenne a célravezető.
Speckó igények: Ahogy elnéztem van néhány darab a piacon amin nincs lan csatlakozó nálam ez életképtelen konstrukció. 3db USB port [jobbra egér okán] esetleg Dp / mini Dp port. Illetve hátsó hűtéssel rendelkező gépek előnyben [nem tudom a kis képernyő átmérőjű jószágok közt van-e ilyen ha nincs akkor ez pl ok lehet a nagyobbra] Lévén ez még mindig céleszköz és nem egy sapka így nem feltétel de: ha nem fekete az előny.
Első körben új gép érdekelne de indokolt esetben még garanciális használt géptől sem zárkózom el.Előre is köszönöm a segítséget.
-
félisten
válasz kurtzyx #97856 üzenetére
1. Laptopon jegyzetelni nem fogsz
2. Játék terén nagy kompromisszumokat kell kötni, a GTX 770-ed közelébe nem nagyon vannak gépek.
3. 15"s méretben Asus G551 vagy N551-et keress i5 procival. 17-es méretben Asus N751 ami ajánlható itt már az i7-el is elbír a hűtés.Kb. ennyi játékra használható gép van, válaszd ami tetszik.
-
kurtzyx
tag
válasz szabonagyur #97857 üzenetére
1.: Miért ? Amúgy tényleg korlátozottan mert japán szak... szóval a nyelvórákon kilőve. [Biztos van rá betűkészlet de úgy az életbe nem tanulom meg.] Momentán én gimibe is notit használtam erre a célra.
Persze GTX 770 szintjét esélytelen, hogy hozza valami ennyiért egy notiban. Bár remélem azért az r9 270xem szintjét megugorják. Csekkolom a cuccokat. Köszi.Személyes fétis de: Dellnek van valamije ebben a kategóriában? Azt esetleg meg tudod mondani, hogy szervizelés Asusnál, hogy működik mert Lenovo és hp "szak szerviz" esetében a pofám leszakadt már párszor...
Oh majd el felejtettem: Ezeknél a gépeknél lehet váltani az IGP és a GPU használata között? Vagy tiltva van az IGP?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kurtzyx #97858 üzenetére
Ha csak nem vagy valami extra profin gyors gépelő esélytelen, illetve egy órát nehéz követni géppel szerinte, valamint majd úgyis lesz uncsibb óra amikor majd megy a netezgetés.
Valamint zavaró, sok tanár be sem engedi, sok teremben egy kis 13-as gépnek sincs helye, nem egy fél háznak.
Asus szervíz egész jó.
Dell-nel gép? Hát nem nagyon van, AW van játékra de az fél millió felett indul.
Lehet váltani, nincs tiltva. A tiltás inkább a nagyon felső kategóriában jellemzőbb.
[ Szerkesztve ]
-
vic70
tag
Erre valaki ? 97853
-
félisten
-
vic70
tag
válasz szabonagyur #97861 üzenetére
mert ahhoz még annyira sem értek,mint a laptophoz
egyébként ilyen routert tudnál mondani ?
[ Szerkesztve ]
-
vic70
tag
válasz szabonagyur #97863 üzenetére
oké,köszi,de végülis torrent nélkül bevállalható csak netezésre a dell ?
-
kurtzyx
tag
válasz szabonagyur #97859 üzenetére
Jah csak ennyi? Hirtelen sokkot kaptam. 2015-> Esélyegyenlőség. Tehát ha pl látássérült vagy akkor mindenféle szir-sz*rt bevihetsz ami segít. + Ezen oknál fogva ált. suliba belénk verték a 10 ujjas vakon gépelést.
-
félisten
válasz kurtzyx #97865 üzenetére
Te tudod, leírtam mit tudsz venni aztán hajrá. A gépelést meg úgy oldod meg ahogy akarod, ez már nem a fórum témája. A példád meg szimpla hülyeség, majd rájössz, hogy egyetemen ésszel kell jegyzetelni, ezt pedig kézzel tudod legjobban.
(#97864) vic70 : bevállalható, néha letölteni is, de a 24 órás működést nem fogja tolerálni.
-
codmester
tag
Sziasztok! Még egy kérdés
A PACARD BELL milyen márka?;megbízható?;minőség? -
vic70
tag
válasz szabonagyur #97867 üzenetére
Köszi a választ
-
félisten
válasz codmester #97868 üzenetére
Acer alatt/körül, kerülendő. Amúgy már nem egyszer kiválasztottuk a jó gépet neked, miért váltogatsz ennyiszer? Úgy fogsz járni mint jó páran a témában, hogy addig halaszt, kavar, hogy elfogy a gép teljesen és kezdi elölről. Ha pedig nem tetszik amiket írtunk akkor teljesen mindegy, felesleges beírni úgyis azt veszed meg ami neked tetszik.
-
codmester
tag
válasz szabonagyur #97870 üzenetére
A gép ismerősnek lesz!
Én értem: használtan T500
Újonan A514 -
kurtzyx
tag
válasz szabonagyur #97867 üzenetére
Tényleg nem a fórum témája [ezért az off topic funkció] ugyanakkor némi visszaolvasás + feltételezés alapján nem én vagyok az egyetlen elsős aki erre járt / járni fog. Ezért időlegesen valamennyire helye van az ilyesminek is. Legalábbis szerintem. Ami meg a másik részét illeti... mi is a hülyeség benne? NO OFFENSE tényleg, de: Ha már ennyire biztos vagy a dolgodban akkor nyugodtan kifejtheted. Bár előtte azért felhívnám a figyelmed, hogy ez nem példa volt hanem élethelyzet. Illetve édes m1, hogy mi a """"legjobb"""" [egyenlőre magamra nézve ezt azért had döntsem már el én] a fizikailag szinte lehetetlen / hatásfoka kb a nullával egyenlő.
És az első indoknál fogva itt ragadnám meg az alkalmat, hogy az esetleg erre tévedő hasonló cipőben járó egyénekkel közöljem, hogy: bizony van jogi lehetőséged arra, hogy segédeszközt használj szóbeli / írásbeli kérvény után tanári / intézményi engedélyjel. Nagyítótól kezdve a diktafonon át akár az olvasótévéig [bár ez nem egy mobil dolog úgyhogy necces lenne a kivitelezés. Mondjuk ha jól tudom van olyan egyetem ami rendelkezik vele.] A legszebb az egészben, hogy a kérvényt / kérést kb nincs lehetőségük elutasítani amíg biztosítod magadnak az eszközt lévén ez infó-kommunikációs akadálymentesítés és esélyegyenlőség témakörébe tartozik.
Szintén no offense: Ami meg BTK-n bizonyára gyakori diagramokat illeti: szintén a fenti kategóriába esik. Nem tagadhatja meg a tanár az anyag átadását amennyiben rendelkezésére áll. A leglényegesebb tényezőről nem is szóltam még: szaktársak. Ez több magyarázatot nem is igényel. Persze megvan a matematikai esélye arra, hogy más szabályozás érvényes az egyetemekre mint az egyéb képzési formákra. Ha esetleg erre téved egy AJK-s akkor javítson ki. No ennyit erről a témáról talán 1-2 illetékes belefut és szolgál neki némi + infóval.
Visszatérve a témához:
Tulajdonképpen miben is különbözik az N és a G széria? Itt most a belsejére / anyaghasználatra lennék kíváncsi. Az, hogy milyen szép piros a WASD a kutyát nem érdekli.
Amit eddig tényszerűen találtam róla az egyezik: Maga a hardver az azonos, hangrendszerről típusszámot nem találtam de a gyártó / utility programok stimmelnek, a fedlap mindkettőnél fém ha jól látom és a tavalyi G széria házának a felső része is fém volt gondolom ezt nem vették el. Az N szériáé szintén fém? Eléggé annak tűnik de mint mondottam vaksi vagyok én ehhez. A billentyűzet kiosztás azonos, a típusa is azonosnak tűnik. A touchpad szintén. Csatlakozók szintúgy. Mivel majdnem ugyanaz a ház ezért gondolom az aksi mindkettőnél kivehető. A ház az N széria elülső oldalának jobb felétől eltekintve azonos.
Az utóbbi alapján: Lenne valami különbség a bővíthetőségben? Gondolom a 2,5 foglalat és az M.2 ugyanaz mert annak nem ott kéne lennie.
A másik logikus különbség a kijelző lehetne. Válaszidő / színhűség terén [srgb vagy mi az istennek hívják].Aláírásod + topic összességéből gondolom, hogy számtech kereskedelem téren dolgozol. Szintén feltételezem, hogy már megfordult pár 551 a kezedben. Azt lehet tudni, hogy gyárilag az asus milyen ssdvel szereli őket?
-
devil-k
nagyúr
válasz kurtzyx #97872 üzenetére
Gólyaként majd rájössz, hogy sok minden nem úgy működik az egyetemen, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. Nagyon sok tanár már azon kiveri a balhét, ha valaki a mobilját előveszi, nemhogy egy laptoppal ücsörögjön odabent.
Egyetértek szabonagyur mondandójával, hogy jegyzetelésre (előadáson), nem a legjobb a laptop. Ezt mondom úgy, hogy a 2. diplomámat csinálom.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
kurtzyx
tag
válasz devil-k #97873 üzenetére
Persze ez már emberség és személyes hepp kérdése. De senpaiok beszámolója alapján a tanári karra nem jellemző a technofóbia. Meg egy Református egyetemtől fura lenne az intolerancia.
Persze mint mondottam esetetekben bizonyára nem a legjobb vagy konkrétan haszontalan. Esetemben viszont vagy így vagy "sehogy". Lévén amit én a jó kis 95%os látásromlásommal írás címszó alatt produkálok az jobban emlékeztet az ó egyiptomira mint a latin abcre. + Ha nem egy vak egykori évfolyam társam / oszt társam / iskola társam megtudta oldani akkor azért csak nem fogok beledögleni, hogy nem éppen optimális a módszer. -
malnabokor
senior tag
válasz malnabokor #97806 üzenetére
Keresztül csúszott a válaszolokon a kérdésem, és elnézést, hogy sürgetem, csak nem tudom meddig él az akció és megéri-e.
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
félisten
válasz kurtzyx #97874 üzenetére
Nem fogok mindent egyesével kifejteni.
A G lényegében a ROG széria, ezek a direkt játékos kiadás, a színes billentyűzetvilágítás és társai.
A jegyzetelés: van jogod, csinálhatsz is amit akarsz, DE hidd el, hogy nem fogod tudni használni... itt akik segítenek mindenkinek van nem is egy diplomája, nem viccből írja, hogy használhatatlan jegyzetelésre a laptop, diktafonnal többre mész ez tény. Másik részről legtöbb előadóban fizikailag nincs hova rakni a gépet, illetve szerinted egy gamer gép meddig bírja akksiról? Csoda ha egy normális előadást kibír, de kettőt már nem.
Ha neked tényleg kell jegyzetelés akkor oda egy kicsi 13,3as gép jó akksival kell nem egy böszme nagy gémer gép. A gépem gép jó a koliba/albiban.
ui: szépek ezek a szabályok, de a tanár a saját jegyzetét amit lead megtagadhatja, hogy kiadja és meg is fogja. Megmondja ott a 1000 oldalas könyve aztán lehet olvasni. Magát amit lead órán nagyon nem kötelessége.
Összegezve: szépek az elméletek, de a gyakorlat eléggé más.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz malnabokor #97875 üzenetére
Azon a HP-n sem fogsz jobban játszani, ha szintet akarsz lépni Dell 3543 840M VGA-val keress, esetleg 3542 már lesz használtban is 2-2,5 év garikkal.
-
laciba77
tag
Nagyon nem tudok még dönteni a full hd-s Dell Inspiron 5558 és a HP Probook 450 G2 között. Mindkettőben lenne Ssd, 4-8 GB Ram és Windows. Irodai célra, böngészésre lenne elsősorban. Melyiket ajánlanátok mindennapi használatra ?
-
gyuszmó
őstag
válasz Khelben #97879 üzenetére
Tisztelt Prof.
Bocsi, hogy ide írok ,és az offért, de eddig nem kaptam választ,gondoltam itt elérlek.
Le veheti az aksi időt drasztikusan, ha nincs megfelelőn driverezve a PC ? kb 90p bír az aksim, a Laptopszalonos srác szerint ez az oka,hogy ilyen gyenge.
Az Aida szerint 0% -os az elhasználódás az aksinak. Hogy tudom ezt meg,hogy aksi probléma vagy csak soft.?
Köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
gyuszmó
őstag
válasz Khelben #97881 üzenetére
Mármint azért pörög állítólag jobban mert nem optimális a softver környezet .
Igen fel is raktam többet, de valami a videó karinál nem stimmel így sem. Gyanús ,hogy az eszközkezelőben a videó vezérlő mellett kis sárga háromszög van. Ha a kártya driver megfelelő akkor nem kéne szerintem ...,??
[ Szerkesztve ]
-
CacoS
csendes tag
Sziasztok!
Ma szeretném megvenni a következő (DELL 3543-as) laptopok valamelyikét:
1. noti: [link].
2. noti: [link].
3. noti: [link].
A fenti 3 gép alkatrészei megegyeznek. A következő kérdéseim lennénk:
1. Érdemes lenne-e az első laptopot megvenni? 8000 forinttal drágább, mint a többi. Ennek bővíthető a memóriája egészen 16 GB-ig.
2. A fenti színek közül bármelyik megfelel, ti melyiket preferálnátok az utolsó kettő közül?
3. Érdemes pixelhiba garanciát igényelni?
[ Szerkesztve ]
-
vapeer
újonc
Heló!
(1) Mikor - Napokban
(2) A gépre szánt összeg - a nagyon maximum 140000
(3) Felhasználás? - webprogramozás, office cuccok, több böngésző sok füllel, egy kevés photoshop
(4) Milyen játékokra - annyira nem fontos
(5) Kijelző - 1366 x 768
(6) Mennyit lesz hordozva? - Évente párszor, menet közben nem nagyon használnám
(7) Operációs rendszer? - Windows támogatás
(8) Tárhely mérete és típusa - Most HDD, de később SSD-re váltanék
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? - Nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? - Új---------------------
Az elmúlt 5 évben egy Toshiba Satellite L500-at használtam és nagyon bejött, de most már kezd meghalni és váltanék egy gyorsabbra.
Erről mi a véleményetek: Toshiba Satellite L50-B-2CV?
Van valakinek vele tapasztalata? Tesztet nem találtam róla.
Megéri-e ezt venni az olcsóbb Fujitsu A514 helyett? -
Khelben
nagyúr
Ez három egyforma gép, csak színben különböznek.
(#97884) vapeer : Fujitsu A514. A Toshiba konzumer, nem programozásra való. De a legjobban egy használt üzletivel járnál, ennyiből kapsz már 3. generációs Elitebookot is. Ott kapnál erősebb procit, rendes billentyűzetet és nagyobb felbontást, a fém házról nem is beszélve. Sőt, Probookból még 4. generáció is beleférne.
[ Szerkesztve ]
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
(1) Mikor - Rövid időn belül, pár nap, max 1-2 hét
(2) A gépre szánt összeg - maximum 120-130 000 HUF
(3) Felhasználás? - böngészés sok füllel, filmnézés, alap felhasználás, office
(4) Milyen játékokra - nem lényeges
(5) Kijelző - minimum 15" - 15,6" és minimum 1366 x 768 felbontás
(6) Mennyit lesz hordozva? - ritkán, inkább házon belül
(7) Operációs rendszer? - Windows támogatás
(8) Tárhely mérete és típusa - minimum 500 GB HDD
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? - Ősöknek lenne, szóval agyon gyötörve nem lesz, de jól összerakott típus kellene,amit nem kell évente újrapasztázni
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? - ÚjNézegettem az Intel i3-4005U és hasonszőrű processzorokkal szerelt laptopokat? Ezeket ilyen felhasználásra érdemes megvenni? Vagy túl gyengék?!
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Relo
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Tesómék akarnak laptopot venni kb 2 hét múlva.
Leginkább skype-ra, filmnézésre, hd youtube videók nézésére lenne használva (nem nagy játékosok, nem kell hogy a legújabb játékokat futassa).
Keret 100-120e ft.
Hurcolászva nem nagyon lenne, leginkább asztali gépet helyettesítene.Dell gépeket nézegettem a 3 év garancia miatt:
1 [link]
2 [link]Egyenlőre ezt a kettőt néztem ki nekik.
Nem ismerem ezeket az amd-s laptopokat mennyire megbízhatóak és melegedősek, mert szimpatikusabbnak tűnik. (2mem slot, 5 óra üzemidő, win8 oprendszer, talán erősebb vga)
Ti melyiket ajánlanátok, esetleg hasonló árban valami alternatíva?
Valamint mivel csak pár napot lesznek itthon, fontos, hogy helyben (miskolc) átvehető legyen.
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Glandcool
újonc
Sziasztok!
Új notebookot szeretnék venni. Olyan 170-190 ezer forintot szeretnék rá áldozni. Nem értek túlzottan a konfigurációs részhez így inkább kicsit amatőr oldalról közelíteném meg, hogy mit szeretnék!
Alapvetően internetezésre, film nézésre használnám. Emellett természetesen iskolai feladatokra (mondjuk ez a word és ppt-k terén nagyjából ki is merül). Nem vagyok nagy gamer, de ha esetleg megjelenik valami jó játék akkor szuper lenne kipróbálni, kicsit játszani vele. (Konkrét játékot nem tudok mondani, jelenleg csak hearthstone-nal játszom). Nem túl sokat hordozgatnám, de szeretem a mobilitást ezért nem akarok asztali PC-t. Talán elcsépelt, de azért jó lenne egy megbízható gép, mert viszonylag hosszabb távra terveznék vele.
Nézegettem egy párat, esetleg ezekről mi a véleményetek, melyiket ajánlanátok, melyiket felejtsem el? Vagy esetleg teljesen más irány?
1) Asus K555LB-DM109D Black FD
2) Toshiba Satellite L50-B-16C Black FD 3Y
3) HP ProBook 455 G2 G6W39EA
4) HP Pavilion 15-N203SH G5F89EABocsánat, hogy nem válaszoltam minden pontra részletesen, de alapvetően bízom a szakértelmetekben!
Köszönöm a segítséget előre is! -
gyuszmó
őstag
válasz szabonagyur #97891 üzenetére
Igen tudom, köszi csak azt nem tudom,hogy a videó vezérlő = videó kártya driverrel ? Mert az fent van , ha pedig nem akkor mi vezérli ?
-
Chaser
legenda
-
gyuszmó
őstag
Annak viszont fent van a driver
amd-catalyst-15.7.1-with-dotnet45-win8.1-64bit
-
Khelben
nagyúr
válasz Glandcool #97892 üzenetére
Ennyiből komoly játék nem nagyon lesz, max alacsony részletességgel. Dell 3543-at tudsz venni 840M-mel vagy Dell 5558-at 920M-mel. Utóbbiban gyengébb a vga, viszont a kijelző fullhd IPS. Én a másodikat venném a helyedbe és inkább régebbi játékokkal játszanék.
(#97893) Sawyer_ : Az 5558-ban nincs msata, se m2. A dvd helyére tudsz tenni fiókban ssd-t.
(#97890) Relo : az I3-asat vedd, legalább lesz normális akkuidő. Az AMD nem túl jó választás, sokat fogyaszt és melegedik. A 230-as vga meg olyan, mintha nem is lenne.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Nem tudom,hogy mi a franc van ? A nevezett driver fent van ,mégsem érzékeli a gép
-
dopirt
csendes tag
válasz dopirt #97574 üzenetére
Sziasztok, köszönöm az eddigi segítséget.
Időközben szerencsés helyzetbe kerültem és többet tudok gépre költeni (250 000 FT)
Nem is baj, mert itt már tetszetősebb (értsd:strapább) gépek vannak.
Megtennétek, hogy ezt a listát is megnézitek, vagy ajánlotok újat.Acer
Aspire V3-572G, 574G
Aspire V5-573G
VN7-791G
Travelmate P276MGAsus
K555LB
X751 / F751LKHP
Envy 15, 17
Probook 450, 470 G2Lenovo
IdeaPad Z70-80
Z710Az is érdekelne, hogy ezek valóban jobb kategóriát képviselnek-e...
Köszönöm még egyszer
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest