Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tui
újonc
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Mostanában
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) max.: 150e Ft
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Böngészés, irodai programok otthoni
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? nem
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 13,3" mindegy
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? néha
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) win 8,1 ; 10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? kérdés elég-e a lent linkelt gép?
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) csak új(10): link http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-v3-372-31t4-feher-matt-kijelzo-mar-2-ev-garanciaval-nxg7aeu012/6629/#tabcomment
Válaszokat előre is köszönöm. Igazából a kérdés az lenne, hogy a linkelt gép elegendő egy 4-5 évre böngészésre, irodai programok otthoni használatára.
-
Mr.Manus
csendes tag
Értem, köszi az infó, eddig nemvolt problémám velük igaz telefon volt a legdrágább amit vettem tőlük.
Köszi a segítséget előre is.(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Jövőhét folyamán
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
100-110 ezer
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Netes gép, de azért ne kelljen fél órát várni mire megnyit valamit
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Mindegy
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows, de, ha nincs rajta semmi az se gond
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Nem fontos
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Akár használt is -
Marky21
aktív tag
Sziasztok!
Egy Asus Zenbook UX410UA gép,fotók szerkesztéséhez,grafikai munkákra szerintetek jó választás lenne?[ Szerkesztve ]
-
angyall
tag
Sziasztok!
Íme a kívánságlistám
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Hamarosan, max. 1 hónap
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
max 110ezer.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Netezés, film nézés, néha fotószerkesztés
13-14 coll, amelyik filmnézéshez a legjobb
Ritkán, de épp ezért jó lenne, ha vékony lenne, nem kell pl. cd, dvd olvasó
Mindegy, ki mit ajánl
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD mindenképp, de lehet mellette +HDD
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Mivel pénzem nem sok van rá, inkább használt!Köszi a segítséget!
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
santhab00
tag
válasz Khelben #134151 üzenetére
Már többször írtam, de nem kaptam rájuk választ, illetve egyetlen egy esetben legelőször, amikor ajánlották a HP 250 G5-t sorozatot,de mivel túl sok típus volt így nem tudtam eligazodni véglegesen. Ezután kérdeztem rá egy konkrét típusra az ajánlott sorozatból, mert voltak kétségeim a dedikált GPU és a full hd miatt, de nem kaptam rá választ. Tovább nézegettem, és találtam az előző hsz-mbe írt notit, így akkor már nem írtam le újra mindent. De kellett volna ezek szerint, legközelebb jobban figyelek.
Egyébként, általános felhasználásra (office, videók, film, netezés, pár kisebb régebbi játék (MMORPG) ) 150-170k-s keretben. Egyetlen spec. igényem az ssd volt.
Köszi a választ!
-
Tui
újonc
Sziasztok!
Kicsit elpörgött a kérdésem, pár hozzászólással feljebb kérdeztem, hogy a lenti linken szereplő gép elég-e böngészéshez, irodai programok otthoni használáshoz, videók lejátszásához, akár pár évig (4-5 évre min.) win8.1 - 10-el?: keret max.: 140-150e.
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-v3-372-31t4-feher-matt-kijelzo-mar-2-ev-garanciaval-nxg7aeu012/6629/
-
Tikakukac
titán
-
Khelben
nagyúr
Ha mindenképp 13,3 kell, akkor úgysincs más, tehát mindegy. Gagyi gép gagyi anyagokból, 2 évre tervezve. 4-5 évet biztos nem várnék tőle.
Ha kicsit tudsz feljebb menni árban, akkor 190k körül meg lehet már csípni HP Probook 430 G4-et fullhd ips kijelzővel. 130-ért csak 15,6-os méretben van ajánlott gép, a HP 250 G5 vagy a Dell 3568. A HP-ból lehet kapni fullhd kijelzőset is.
130-ért én használt gépet vennék, pl. HP 8470p-t vagy Probook 640-et. -
fzoli15
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
1 héten belül.
max. 160k.
Netezés, multimédia, irodai programok (Office), eseti jelleggel egy-két komolyabb program (pl. AutoCAD).
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem feltétel a játék.
14", matt, jó minőségű IPS kijelző.
Havonta 2-3 alkalommal lenne hordozva, ilyenkor esetenként utazás közben is használatban lenne. A strapabíróság fontos.
Nem kell.
256 GB SSD, HDD nem kell, 8 GB RAM, ODD nem feltétel.
HDMI és USB 3.0 legyen rajta, WiDi vagy Miracast támogatás is kellene. Világítós billentyűzet előny.
Elsősorban használt üzleti gép érdekelne garanciával.Van ilyen gép, vagy emelni kell a keretet? Hol érdemes nézelődni?
Köszönöm! -
Khelben
nagyúr
válasz fzoli15 #134164 üzenetére
Dell E7440-et keress, abban van fullhd ips kijelző. HP Elitebook 840 is szóba jöhet, de az jóval ritkább IPS-sel. Laptopszalon, laptopsystem, notebooksystem, ezekről hallottam már. Meg van még ezer használtgépes bolt, csak vásárlás előtt érdemes utánuk olvasni, mert használt gépnél fontos dolog a megbízható garancia. Hardveraprón is van pár megbízható eladó, de úgyis látod az értékelések számából.
[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
60ezerig néznék használt gépet unokaöcsémnek.
Erről mik a vélemények?
persze annyi hogy eu bill...de gonodlom matricazas megoldja a gondot...szerintetek erdemes lehet megnezni?
Elore is koszonom!
b. -
Mr. Csonti
tag
válasz Mr. Csonti #133768 üzenetére
erre valaki? :/
-
bazsimano
őstag
válasz PandaMonium #134168 üzenetére
koszonom szepen! alap dolgot.
office, kis programozas. jatek nem nagyon.
de akkor korbenezem a thinkpadokat !
koszonom a tippet! -
fzoli15
csendes tag
válasz Khelben #134165 üzenetére
Köszönöm!
Találtam egy HP ProBook 650 G2-t FHD SVA kijelzővel, ami belefér a keretbe, igaz ez 15,6"-os. Erről mi a vélemény?A HP Elitebook 840 TN paneles verziója mennyire gagyi?
[ Szerkesztve ]
-
Crastinus
újonc
Sziasztok!
Szeretnék új laptopot vásárolni a következő 2-3 hónapban 200-300.000 Ft közötti áron. Napi szinten használnám egyetemi tanulmányokhoz villamosmérnöki vonalon, tehát tervezésre, programozásra, esetlegesen szimulációra. Időnként videót is szoktam vágni és játszani is szoktam rajta, nem a legújabb játékokkal, de cél, hogy a következő 2-3 évben megjelenő játékok azért elmenjenek rajta. Alapvetően Dotázni, RPG-zni szoktam néha FPS CS:GO Overwatch.
A tervezés miatt jelenleg is 17 colos gépem van, de bazi nehéz és ez nagy dilemmám, hogy megint 17 colosat vegyek-e vagy inkább otthonra egy monitort. Matt kijelzőben gondolkodom, HD felbontással.
Napi szinten hordanám magammal. Op rendszer tekintetében Windows 7. Jelenleg egy 500-as HDD-m és egy 256-os SSD-m van fullra kihasználva, előny ha bővíteni tudom ezt.
Az ASUS eddig meggyőzött jó márkaként ismertem meg, olyan billentyűzetet szeretek, ami külön billentyűs és nem kell billentyű világítás. Ideális ha van benne CD olvasó, mert a környezet még megköveteli, de ez elengedhető. A jelenlegi gépem i7-es és jó tapasztalat.
Mindenképp új gépben gondolkodom.
Köszönöm ha tudtok segíteni. Azt hiszem nem könnyű specifikáció. Ha szükséges és indokolt árban még minimálisan tudok feljebb menni,de akkor picit tolom a vásárlást.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Üdv!
Egy barátom lassan cserélné kiöregedett laptopját, s felvetettem neki, hogy esetleg érdemes lenne használt üzleti gépben gondolkodni.
Nem kell semmi extra, otthoni/irodai célú felhasználásra lenne (semmi játék vagy erőforrásigényes programok). Jelenleg is linux-ot használ, szóval oprendszer is mindegy.Tudnátok javasolni bevált/megbízható boltot, illetve itteni eladót, ahol érdemes lenne körbenézni, egyáltalán milyen választék van? Köszönöm. Jöhet privátban is.
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon off de már 2 órája nem tudom az ASUS N551JW-t rávenni hogy usb-ről bootoljon,megnéztem rengeteg videót is de nem sikerült.
Valaki privátban kisegítene vagy a megfelelő fórumba irányítana?köszi!
-
gerolka
tag
Üdv!
Rokon megbízásából kérem a segítségeteket.
Az alábbi két gépet nézték ki:http://www.digiprime.hu/laptop/asus-laptop/asus-ux330-ar/asus-zenbook-ux330ca-31314-elado
http://www.digiprime.hu/laptop/asus-laptop/asus-x541uj-32695-elado
A kérdés annyi lenne. hogy a kettő közül melyiket érdemesebb megvenni, illetve tudnátok e ajánlani ezek helyett olyat amit jobban megérné?
A kérdőívre én csak részben tudok válaszolni.
1 héten belül.
max. 200 000Ft.
(3) Felhasználás?
Netezés, multimédia, irodai programok (Office), eseti jelleggel FHD videóvágás ).
Nem feltétel a játék.
14"-15", lehetőleg matt, IPS kijelző.
Ez még kérdéses, de lehet, h napi szinten.
Win7, de nem feltétel.
128-256 GB SSD, HDD nem feltétel de 500 GB elég lehet, 8 GB RAM, ODD nem feltétel.
HDMI és USB 3.0
Csak újat szeretnének. -
Tikakukac
titán
válasz gerolka #134179 üzenetére
Utóbbi volt nálam tegnap "barátom" jóvoltából. Ha a rokoni kapcsolat nem vasvillás felejtsd el. Én is csak azért vállaltam be az átépítést meg telepítést, mert na.
Másik meg nem tudom miért van ott, 13"-os.
Ha az is jó akkor 430 G4 IPS-el 200k alatt SSD-vel is megvan rendes boltból. Más világ.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
GeronimoTama
tag
Sziasztok!
Sógorom kinézett 2 gépet és szeretnék véleményt kérni róluk:
ACER ASPIRE ES1-533-C75K
LENOVO IDEAPAD 320-15IAP(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Szeptember vége.(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
~100-130k(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Office, böngészés, filmnézés, legfőképp mindennapi használat.(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
HeartStone(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Mindegy.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Ritkán(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Mindegy.(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
HDD min. 500Gb, min. 4GB RAM(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
nincs.(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
legfőképp újVálaszokat előre is köszönöm!
GTAO: tamadotcom
-
jel1
aktív tag
Sziasztok!
(2) A gépre szánt összeg forintban? 100-130e
(3) Felhasználás? net, film
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15" FHD IPS
(8) Tárhely mérete és típusa... SSD mindenképp tervben lenne. ár függvénye, hogy ez alapból benne van v később lesz beszerelve. Optikai nem kell
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? újKöszönöm a segítséget a kiválasztáshoz!
Amúgy arról hogyan találok infót, hogy egy gépben milyen típusú panel van?
[ Szerkesztve ]
-
Tui
újonc
Sziasztok!
Gamer notebook-ot keresek max. 300-310e-ért. Van egy kinézett book két változatban:
1:
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-vx5-591g-51df-fekete-matt-kijelzo-most-2-ev-garanciaval-nhgm4eu004_ssd128/7811/
2:
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-vx5-591g-51df-fekete-matt-kijelzo-most-2-ev-garanciaval-nhgm4eu004/7159/Ugyanaz a két gép a 128gb SSD a különbség. Az igazi kérdés, hogy a 128gb-s változat ér többet, vagy az SSD nélküli +8gb-vel? Az kb 20e-t dob az árán amivel kb ugyanannyi mint az SSD-s változat.
128gb SSD vagy 16gb DDR? Esetleg másik gép?
Acer-em van 3 éve, én elégedett vagyok vele, sokan negatívan írnak az Acer-ről, nem tudom miért.
A gondom a +8gb-vel, hogy azt olvastam 2slot max 32gb-t tud a gép, ebben a 8gb elv. 4+4. Szóval ha szeretném a +8gb ki kell venni/eladni a 2*4 és két új 8gbs kell... :S
Válaszokat előre is köszönöm. -
Tikakukac
titán
válasz GeronimoTama #134183 üzenetére
Tehát akkor nem legfőképp lehet használt?
gerolka: A kinézettekhez képest atomreaktor vs kőbalta. Passzolom, netet mindenki tudja használni az M-el kezdődős és soft-ra végződő boltban biztosan 200k alatt van.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Amúgy arról hogyan találok infót, hogy egy gépben milyen típusú panel van?
Gyártói HMM, FRU-k kutatása, tesztek, saját mérések és bontások, akármi segít. Nyilván tudnod kell mit kell keresni és nézni.
Viszont ebből a szempontból szerencséd van, 130k-ból az FHD IPS panel nem nagyon fenyeget, mert az IPS panelek fentebb vannak bőven
Tui:
Acer-em van 3 éve, én elégedett vagyok vele, sokan negatívan írnak az Acer-ről, nem tudom miért.
Én tudom, de nyilván az nem győzne meg, így azt parkoltassuk is. Hát meg kell venni amit jónak látsz. Az a termérdek RAM ha spéci dologra kell talán segít, egyébként nyilván felesleges.
Most tutira idázni fognak tőlem, de ennyiből ha még van akcióban inkább tolnám az Y520-at Ti karival, SSD-vel és HDD-vel, 8 gigával 250k-ba. Meg nyilván 30-40k-ért egy tartalék gépet.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz GeronimoTama #134189 üzenetére
Az oldalt passzolom, nem ismerem. A szöveg mondjuk tetszik. A gépek meg kott ugyanazok, mint mindenhol máshol. Büntetőpont játszik az új ár kiírása miatt és, hogy itt is inkább szépek a gépek, mintsem fotózottak.
Egy E5440 esetleg egy panelcserével. Az talán mozgatja a fantáziámat innen. Ha nem viszi sokat annyira nem kopik el hamar. 8560W is ha nem annyira hordozható kell ellenben igazi vas. Olcsóba meg T520.
-
MODERÁTOR
Üdv!
Dell 7470, vagy HP 840 G3, vagy Lenovo T460, vagy 450?
Melyiket ajánlanátok a fentiek közül?[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
sid87
senior tag
Ha mégis beleférne a használt, mire kell figyelni, és hol ajánlott nézelődni?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
MODERÁTOR
válasz Khelben #134193 üzenetére
1 hónapon belül
140-150 K
irodai programok
-
13,3-14' kizárólag matt, IPS
igen
nem szükséges
SSD-vel min. 4GB ram
világító magyar bill.
sim kártyát fogadó 4 G modem
használt, lehetőleg garanciával20 éve a Prohardveren
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék újra.
1-2 héten belül.
200-300 között.
Építészmérnök terezés, és mindennapi használat.
Nem kell játék.
15-ös gép kell, fhd minimum, az árkategóriában minél jobb minőségű kijelzővel.
Hetente 1-2 alkalom.
Benne lehet az árban, de ha nincs nem gond.
SSD kell, de ez is mehet bele utólag, de akkor kalkuláljuk az árba. RAM pedig 8 gb kell.
Semmi extra. Megbízhatóság.
Jöhet felújított is garanciával, és magyar billentyűzettel. Néztem Dell M3800-at felújítottat, de elfogyott, amire odaértünk volna a vásárláshoz.Még ezeket néztem.
Köszönöm!
Üdv,
D! -
Gaben92
őstag
válasz Dicker #134196 üzenetére
Dell M3800-ról egy kis személyes tapasztalat, ha esetleg mégis abban gondolkodnál ha lenne valahol.
Egyik ismerősöm vett egyet használtan és gyakorta produkál olyat, hogy nem akar bekapcsolni. Ilyenkor le kell szerelni az alját a gépnek, akkut lecsatlakoztatni, gombelemet lecsatlakoztat, várni kicsit, aztán visszapakolni az egészet és minden happy. Utánaolvastam a dolognak, plusz rákérdeztem fórumokon (külföldin is), és kb azt a választ kaptam, hogy: "Hát az M3800-akkal ez előfordul". Volt akinek alaplapot cseréltek a gépben (többször) és mégis előjött a probléma, szóval nem annak a specifikus gépnek a hibája volt (ami hozzátenném azóta is teszi a dolgát tökéletesen mióta pár óvintézkedés be lett vezetve), hanem úgy konkrétan az M3800 szériának a nyűgje valószínűleg és a nyomozás/tapasztalatok alapján elég erőteljesen gyanakszom a BIOS-ra, de erre már csak akkor térek ki, ha valakit érdekel.
Szóval ha nem akarsz Torx csavarhúzót cipelni magaddal mindenhova nem kell feltétlen sajnálni az M3800-at. Tény, hogy nagyon jó kis gép bár a karcsúsítás biztosan betett a hűtésnek kicsit és amellett a hardware mellett ez nem feltétlenül előnyös dolog (meg amúgy sem), de ha érzékeny az ember az ilyesmire akkor nem igazán tudnám ajánlani
Viszont a bolt ahol vette ismerősöm maximálisan korrekten állt hozzá a dolgokhoz, kétszer is helyrehozták neki és megmutatták mit kell csinálni ha megint beütne a dolog ésatöbi ésatöbbi. Szóval nekik nagy pluszpont a hozzáállásért (tudom, hogy van aki olvassa tőlük ezt a kommentet. ), arról nem ők tehetnek ha a sokszázezres üzleti Dell is rakoncátlankodik néha.
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
őstag
válasz Gaben92 #134197 üzenetére
M3800-asról nekem is van sztorim ...
Szerintem ennyi elég: CPU és GPU full max "kinyírós" teszt - azóta leszoktam erről a hülyeségről, tudom, hogy nem normális teszt. Gépkocsinál vásárlás utána se toljuk 1-esben 10 percig maxon, de a lényeg, hogy egy majdnem fél millás gépnél 90° legyen a CPU az röhej. Néha ciripelt a gép működés közben, illetve olyan hurka hűtése volt, amikor belenéztem (ja és a hűtőborda se nagyon volt lefixálva!), elképedtem ... az a 2-3mm-es rézcső szegény jobban ki fog nyúvadni mint egy consumer notebook.
De ugye az emberek vékony workstationt akartak .... (akkor már vékony workstatkon és U-s proci, az még az akkunál is szépeket tud produkálni --> Lenovo W550s)szerk: azt csakis i5-ös procival szabad megvenni, quad i7-es sok neki
[ Szerkesztve ]
Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Gaben92
őstag
válasz Dhampir #134198 üzenetére
Természetesen első körben felajánlották neki, hogy teljes áron visszaveszik a gépet, de nem igazán akadt semmi más alternatíva, úgyhogy azt mondta maradhat, majd figyel arra mitől szokott rakoncátlankodni csak mutassák meg neki, hogy mit kell csinálni ha esetleg megint rakoncátlankodik a cucc. Így azért gondolom más a történet.
Azóta viszont egy-két óvintézkedést betartva nem jön elő a probléma emiatt is mondtam, hogy BIOS-ra gyanakszom.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Opel topik
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Instagram közösségi fényképezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest