Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoffer
őstag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
A hónapban.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Brutto 160-180
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén)
Alap felhasználás, CS Go játék elfusson rajta gond nélkül.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
CS GO
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15"
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
semmi
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
4 vagy 8 GB max, optikai nem fontos
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
semmi
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
inkább új 2 v 3 év garanciával.Dell 5558-at néztem ki, i5, 4GB, 920M 2GB vga.
Kérdés, kell e egyáltalán i5 vagy ugyan azt tudja e az i3, illetve a 920M mennyivel erősebb a sima Intel vga-nál? -
Szandilaptop
újonc
Segítsetek milyen laptopot vegyek, amiben integrált vagy amiben dedikált a videokártya? nem játszok a géppel, cél, hogy minél tovább kibírja
-
Bkrisz9
őstag
válasz Szandilaptop #108807 üzenetére
Ha nincs játék akkor csak integrálttal szereltet kell venni. Eggyel kevesebb hőforrás,hibalehetőség és fogyasztó.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Khelben
nagyúr
válasz Szandilaptop #108807 üzenetére
Ha kitöltöd az összefoglalót, akkor talán többet tudunk segíteni.
-
Szandilaptop
újonc
válasz Khelben #108809 üzenetére
Max 150t szánnék rá és most akarok venni. Használat: minden napos dolgok, netezés, filmeket nézek, szövegszerkesztés. Normál nagyságú és mindegy, hogy fényes vagy matt a kijelző. Hordozni kb kéthavonta hurcolom, egyébként marad a szobában kikapcsolva. Csak új gépet szeretnék. Egyéb spec igényem: a touch pad ne legyen egybe, tehát az egér gombok különüljenek el rajta, egeret nem használok.
-
nagy.geri90
csendes tag
Sziasztok szeretnék segítséget kérni laptop vásárlással kapcsolatban. Köszönöm
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? A következő hetekben.
(2) A gépre szánt összeg forintban? 110.000 Ft
(3) Felhasználás? Böngészés, Photoshop, Sims 4
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Sims 4
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15,6", Full HD, Matt az utolsó kérdéshez sajnos nem értek.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Igen jó lenne ha az akkumulátor idő minél nagyobb lenne.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) win 7 oprendszer futna rajta
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? HDD, 4 Gb ram minimum
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) Nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Csak új gép.
Köszönöm a segítséget! -
HF77
őstag
üdv
nem rég írtam ide, akkor magamnak néztem gépet...most a haver szeretne venni!
csak net lenne a prioritás, max filmnézés(persze az is neten)erre ez e gép ok lehet 58-ért
HP 8460p állítólag tip-top állapotban van
I5 2520M
8GB ram
500HDD
4-5 órás aksi
Win 7 ami 10-re frissíthető
eredeti magyar bill.
egy bibije van...a billentyűzetet megvilágító led takarója megrepedtszerintetek????
köszi[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Khelben
nagyúr
válasz nagy.geri90 #108814 üzenetére
Ennyiért nincs fullhd-s gép. Sőt, semmilyen ajánlott gép nincs. Fujitsu A514 a legolcsóbb, azon alacsony beállítások mellett elmegy a Sims4 1366x768-ban.
(#108816) alpihun : ugyanaz a 3 gép, max színben térnek el, mi a kérdés? Az 5250U integrált vga-ja valamivel erősebb, mint az 5200-é, de az 5250 elég ritka cpu, elképzelhető, hogy csak elírtak és abban is 5200u van.
[ Szerkesztve ]
-
Szandilaptop
újonc
Lenovo IdeaPad G50-80 80L00043HV
HP 15-r042sh J7U25EA
Lenovo IdeaPad B50-80 80LT00EPHVTi a háromból melyiket ajánlanátok a leginkább? Segítsetek légyszi. köszi
-
ivana
Ármester
válasz Szandilaptop #108819 üzenetére
Alapvetően mind a három a sírva menekülj kategória
De csak ez a tény miatt tudok válaszolni "Ez a gép jó" jellegű kérdésre, nem viccből van a kérdés sor.Sorry látom leírtad ezeket a paramétereket följebb. Ilyen kategóriában a használt üzleti a megoldás.[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Pesten XIV. kerülethez közel van olyan notis bolt, ahol lehet Zenbookok-at "fogdosni" élőben?
Bocsi a kicsit hülye megfogalmazásért"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
kantorcsaba
csendes tag
válasz Khelben #108760 üzenetére
Nem értek hozzá, ezért kérdeztem. De hogy a fele? Durva. Mi volt abban olyan nagy szám? Hasonlót nem is találok 250-es kategóriában. Asztalit néztem az volt tervben de az 400 és az még nem jött össze és a sors közbeszólt ezért kellene a laptop és ezt így később is ki tudnám használni. Legalábbis gondoltam ... Ettől függetlenül azért az asztali a cél. Köszi CS
-
ivana
Ármester
válasz kantorcsaba #108829 üzenetére
CAD rajzolás, tervezés, modellezés, renderelés, grafikai munkák, videóvágás Ilyen igényekkel a laptop az ott kezdődik újonnan, hogy zBook. Ha nem is a fele az U-s proci jóval lassabb mint az a Q6600.
-
Dav123
tag
válasz Bkrisz9 #108778 üzenetére
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Január vége, február közepe.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Maximum 150e.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén)
Multimédia, filmnézés böngészés de néha azért játszani is tudjak vele, azaz dedikált vége szükséges.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Újabbak, közepesen, amit bír a gép.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15,6' ebben a kategóriában TN, más nincs.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Heti 2-3 alkalommal.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win 10.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Ez a kérdésem része.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincs.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új.X szériás Asus tudom nem a legjobb, de a K már 180e vagy inkább fölötte, nem fér bele. Még tudok várni pár hetet hátha egyre több lesz új generációból s lesz olcsóbb is. De egyenlőre az az X Asus opció az SSD végett avagy a HP a Full HD kijelző végett. A kérdés hogy melyiket érné meg jobban? Azt olvastam hogy neked X típus van, szóval a HP is hasonló minőségű lehet vagy az Asus jobb nála minőségben?
Illetve Asusnál macerás a gép megbontása az SSD csere végett, ezért előny hogy már magában úgy veszem a gépet. HP-t könnyű megbuherálni.
Már tényleg nem tudom mi legyen..
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
válasz Dav123 #108831 üzenetére
Újabb játékok közepesen, ennél ki is esett a HP a 830M-es VGA-val a 940M is épp, hogy elég perpillanat, a következőbe kijövő játékokra ne is számíts maximum nagyon minimum 1-2 majd elmehet. Szóval marad az ASUS. Az a 256GB meg édeskevés lesz (egy újabb játék pár 10 gigát megzabál kapásból), kell még venned egy HDD-t (aztán vagy megy optikai helyére vagy külső házba)
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Dav123
tag
válasz Bkrisz9 #108832 üzenetére
Külső HDD-m már van, így ilyen probléma nem áll fent hogy nem fogok elférni. Játékra pedig tényleg csak elvetve, ha nem fognak futni az újak egyefene, ott az asztali. A lényeg hogy valamivel eltudjam ütni a szabadidőmet ha csak a lapos van nálam. Tehát akkor minőségileg édesmind1 melyiket választom?
-
B.Ricsike
őstag
Még egy dolgot elfelejtettem.
Mindenképpen SSD-t akarok a gépbe, egy 512GB-osat, és abszolút nem szeretnék HDD-t bele.
Jó ötlet, vagy még mindig jobb egyes célokra a HDD? Milyen kockázata van, ha csak egy SSD-vel szalad a gép? Könnyebben elveszik róla az adat? Nehezebben bírja a sok írást? Vannak hátulütői?[ Szerkesztve ]
-
-
Khelben
nagyúr
válasz Dav123 #108833 üzenetére
Nem írtál konkrét gépet, de gondolom a 160k-s ips kjelzős Pavilionról van szó. Egyik gépet sem ajánlom, mert a minőségük elég gáz. De ha már mindenképp ebből kell választani, akkor a HP. SSD-t tudsz venni később, de kijelzőt nem tudsz cserélni. A vga mindkettőben gyenge, kb. 15-20% van közöttük, ami az egyiken nem megy, az a másikon sem fog élvezhetően futni. 2-3 éves játékok meg elmennek mindkettőn.
-
B.Ricsike
őstag
Magyarul akkor az SSD is bírja a strapát? Újraírások, stb stb?
-
nagy.geri90
csendes tag
-
Khelben
nagyúr
válasz nagy.geri90 #108841 üzenetére
Ja, akkor nem szóltam. Ezek kifejezetten kerülendő gépek. Az a pentium cpu egy bonyolultabb weboldaltól megfekszik, nem hogy játéktól... 120-130k körül indul a Fujitsu A514, az alatt max valami Dell-t, de azt is csak a garanciája miatt. Játékra a legolcsóbb ajánlott a k501-es Asus, ami most olyan 180k körül van.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Mivel elég sok használt üzleti notit javasoltok a kérdezőknek, melyek nagy része nem magyar billentyűzetes, ebben a topikban érdeklődnék, van-e konkrét weboldal, ahonnan a 3M billentyűmatricát érdemes megrendelni?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
nagy.geri90
csendes tag
válasz Khelben #108842 üzenetére
Nem megkérdőjeleztelek ezzel csak teljesen degen tőlem ez a terület azért szeretnék segítséget kérni. Nyilván nem akarok szart vásárolni csak a legolcsóbb olyan laptopot keresem ami az említett feltételeknek megfelel. Szóval akkor Így A fujitsu A514-et tudod ajánlani jószívvel? Köszönöm a válaszod!
-
Khelben
nagyúr
válasz nagy.geri90 #108845 üzenetére
Az a legolcsóbb. Nyilván sokat attól sem lehet várni, mert belépő szint mindenben, de össze van rakva rendesen, kulturált a billentyűzete, strapabíró műanyagból van és jó a garanciája is.
-
mate543
tag
200-250k környékén vennék laptopot. Játék es filmezes lenne a cél. Sad ha nincs benne, nem baj mert kesobb rakatnek bele. En legalabb i5-t szeretnék (nem tudom h az i7 mennyire eri meg joval tobb pénzért) plusz gtx950m videokarit neztem ki. Procibol azt neztem hogy a 4200h jelzésű a legjobb talan amit bele lehet pakolni laptopba.
Kinéztem egyet: Asus x550jx. Asszem ez a neve. Illetve egy lenovo y50-70 amit meg megneztem. Koszi a segitseget elore is.
-
Toto2000
tag
Sziasztok!
Munkához és filmnézéshez keresek laptopot (nem gamer!).
A saját kutakodásom szerint a Lenovo Yoga 700 és az Asus Zenbook UX305 jónak néz ki, az egyik £550, a másik £600 pénzért vehető meg. Lehet, hogy nekem ennél sokkal olcsóbb és gyengébb is elég, de nem találom azt a darabot, amely hozná a miniumumot (kis képernyő, min 4GB RAM, tisztességes teljesítmény, aksi és súly), és ne kerülne ennyibe.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Újszerű ASUS ROG STRIX 2026ig Garis Gamer Laptop 144hz Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 3050 Ti
- Játékra-Munkára! izom i7/ 16GB/ 512GB SSD/ GTX 960 4GB gDDR5 VGA-s Asus Laptop!
- ÚJ HP 250 G10 Intel i5 13.Gen 10 mag 16GB DDR4 512GB M2 Notebook garanciával!
- Asus X556 Notebook Full HD kijelző keret+billentyű +keret Alsó felső Burkolat +Hangszorók
- Ritkaság! Hp Elitebook 2170P I5 3427U HD graphics 4000 ...stb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest