Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
válasz edison14 #109699 üzenetére
Szia,
A HP Probook-okra ha hivatalos forgalmazónál veszed, akkor 3! év gyártói gari van. Ráadásul futár hozza-viszii.
A két gép elég jó, egyedüli hátrányuk a gyengus kijelzőjük.
Nincs jó vagy rossz márka. HP-nak is vannak jobb gépei és gyengébbek.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
félisten
-
jose999
senior tag
Sziasztok!
Előre is köszönöm a segítséget![Ezt a laptopot] néztem ki. Előtte, azaz most Asus 550CC volt, amit a fimanak adnék. Mi a vélemény a konkrét kiszemelt modellről? Asust szeretem, nem is szívesen váltanék! ( konkrét moddelről érdekelne a vélemény, de azért kitöltöm)
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Most
(2) A gépre szánt összeg forintban? Maximum 170.000
(3) Felhasználás? Fotót hobbiszinten szerkesztek, játszani nem igen kell. Netezés, "irodai" használat főképp.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Max. netes online játékok, unaloműzőnek. Játékra ott az XBox
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Jó a jól "megszokott" 1366 x 768,TN
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Sokat. Munkahelyemre és vissza.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Windows
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? 1 TB HDD
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) -
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Csak új!
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
MistRLoewN
újonc
Sziasztok, elore is nagyon koszonom a szives segitseget!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
minel hamarabb
(2) A gépre szánt összeg forintban?
a lelektani hatar a 160 ezer, ez fele mar nem igazan mennek
(3) Felhasználás?
esetenkent irodai munka, tanulas, netezes/bongeszes; tovabba tervben van egy 32"-es tv vasarlasa, amire rakotve sorozatokat, filmeket neznek
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
14"-15,6", igazabol a 14" lenne az idealis, de rovid keresgeles utan ugy tunt a kisebb meretu laptopok hasonlo tudassal joval tobbe kerulnek mint nagyobb testvereik
lehetoleg matt kijelzo
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
max havonta ketszer
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
semmi - de csak az alacsonyabb ar miatt, nem kikotes; ha van, akkor viszont csak windows
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
tarhely min 500 giga
memoria min 4 giga
optikai meghajto nem fontos
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
uj gep[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz MistRLoewN #109706 üzenetére
Üdv!
Ha találsz HP Probook 440 vagy 450 lesz a te barátod. Ha drágábban találsz, akkor marad a Fujitsu Lifebook A514, vagy a használt üzleti vonal.
szerk:
Ha erre az i3-as konfigra
[link]
még be tudsz ruházni, akkor 3+1 év garival kapod meg 75k-ért, bár ez 15-tel több mint az árkereted, de ha még belefér akkor jó választás lehet.[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
klambi
addikt
válasz szabonagyur #109704 üzenetére
2 foglalat van benne és 4G gyárilag, cserélni kellene így is úgy is, és a különbség csak pár ezer, ezen gondolkodtam.
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
mate543
tag
Kb. fél év.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Kicsit változott a helyzet: tv-t meg konzolt szeretnék vásárolni, így kicsit feleslegesnek érzem az "atomerőmű" laptop vásárlását, így egy nagyon max 200k-ban határoznám meg.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén)
Leginkább filmnézés lesz a cél, meg netezés, esetleg az olyan játékok, amelyek nem konzolra készülnek.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Mass effect 1-2-3, wasteland 2, XCOM, egyéb nyalánkság amit nem tudtam kipróbálni az ócska laptopom miatt. Az újabbakat szerintem konzolon próbálnám ki úgyis. Nem elvárás az ultra grafika, de azért egy medium beállítás nem lenne rossz.
Ha van ebben az árkategóriában Full HD, matt kijelző és IPS, akkor természetesen ezek kellenének. Ha nem, akkor a matt a minimum.
Nem hordoznám vagy csak nagyon keveset (2-3 havonta 2x). Utazás közben nem használnám.
Nem kell oprendszer.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Egyelőre elég lesz a HDD, később úgyis rakatnék bele SSD-t. RAMból 8 gb kellene, optikai meghajtó maradhat, később oda menne az SSD.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI, lehetőleg legyen 1-2 USB 3.0, most hirtelen ennyi.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csakis új.
-
kissj83
tag
Úgy néz ki egy HP Pavilion 15 ab203nh-ra esik a választásom. Ezt már 150000-ért megkapható.
Igazából az általános felhasználás mellett, annyi igényem volt, hogy alcsony beállításokkal, de élvezhetően menjen rajta Dota 2.
Szerintetek van jobb alternatíva 160e körüli árkategóriában?
A kérdéslista:
[link] -
Toncsiii93
tag
Sziasztok! CAD tervezéshez nagy összeállítások mozgatásához milyen hardver ajánlott? főleg melyik hardvereket zabálja?
-
félisten
válasz Toncsiii93 #109712 üzenetére
Van CAD téma tessék oda átfáradni, és megírni pontosan melyik verzió, milyen CAD stb.
(#109714) Toncsiii93: ez a laptopos téma, hogy milyet vegyél. Neked kell tudni mi a hardverigénye. De eléggé univerzális lehetsz ha minden CAD kell neked
[ Szerkesztve ]
-
Toncsiii93
tag
válasz szabonagyur #109713 üzenetére
Mindegyik CAD. Köszi a hasznos válaszod.
-
troviko
senior tag
No, nekem semmi tanács???
https://www.oldtech.hu/
-
Locutus
veterán
Muteromnak kéne vegyek valami otthoni netezős notebookot, ami azért egy 720p-s youtubetól nem akadozik...
17"-ban szerintetek mit éri meg venni most, max 150 ezer körül?ASUS X751MJ TY005T laptop(Intel® Pentium Quad Core™ N3540 / 4GB / 1TB / NVIDIA GeForce 920M / Windows 10 / Fehér) 135e
Ebben a proci nagyon gyenge, még erre a célra is?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
spyduck
nagyúr
válasz Locutus #109716 üzenetére
Szia,
17" nem éri meg. Sokkal kisebb és arányait tekintve drágább a kínálat. Ha egymás mellé rakod a 15" és 17"-os gépeket alig lesz különbség.
Ha az én pénzem volna, akkor vagy egy használt üzleti gépet vennék (EliteBook, Latitude, ThinkPad) vagy annak fényében, hogy anyuka nem sokat hordozza és fontos a szép kijelző, akkor egy Pavilion 15 (203NH)-t. Ebben FHD IPS kijelző van és beleférsz a keretbe. Ha jobb minőségre vágysz akkor HP 350 G2. Jó még a Dell Inspiron 5558 és a LifeBook A514 is.
A Te általad kinézett laptop se anyaghasználatban, se szervizben, se pedig teljesítményben nem jeleskedik. Sőt, az a CPU nagyon gáz sztem.
[ Szerkesztve ]
-
laca.1
aktív tag
Üdv.laptopot szeretnék venni.
1.ips full hd
2.15.6" kijelző
3.200-230k a keret rá.
4.nem lesz hordozva
5.jatekot alapon azért vigye.
Fujitsu a555g néztem de van e szerintetek más arternativa?Ebben kérnem tanácsotokat köszi. -
pdstudio
csendes tag
Sziasztok,
Sürgősen laptopra lenne szükség mert az előző elromlott.
130.000 Ft a keret, nagyrészt webböngészés, fájlmozgatás, fényképtárolás lenne a felhasználási terület.
A kijelző mérete minimum 15.6 legyen, leginkább matt; évente 2-3× van hordozva nyaralás esetén; op.rendszer nem kell rá de ha mégis van akkor elég az Ubuntu vagy legyen Win8-as támogatása.
Tárhely lényegtelen, úgy értem ha van min 320Gb már az is elegendő.
Új készülék kellene, garanciával.
Előre is köszi a segítséget! -
_Berci_
aktív tag
válasz pdstudio #109723 üzenetére
Szia
i3-as procival szerelt gépekből tudsz csemegézni (ha i3-as a proci akkor min 500GB a hdd és 4GB ram)
PL.: Ezt a Fuji-t vagy Ezt a Dell-t.
Az 5558-asnál van lakk fekete is, azzal óvatosan, ha kibontod már karcos lesz kb[ Szerkesztve ]
Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!
-
QwErTy42
addikt
válasz laca.1 #109719 üzenetére
Szia,
IPS fullhd ami viszi is a játékokat nincs.
A baj az, hogy a felbontást vissza kellene venni hd-ra úgy meg azért nem annyira nagy élmény játszani.Kellene legalább egy 940M kártya, amivel már kompromisszumokkal ugyan de lehet játszani hd-ban.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
laca.1
aktív tag
válasz QwErTy42 #109725 üzenetére
Hú a francba,már bánom a cserét mondtam én az asszonynak hogy nem tudunk olyan laptopot venni amivel úgy jatszik a gyerek mint az asztali pcjevel.persze van olyan gép csak arra nincs keret.végülis csak netes jatekokkal jatszik,a fujitsu a555g azt sem fogja vinni?tn paneles gépet semmilyen esetre sem vennék.A pct ma vitték el.lehet enyém lesz a laptopot,és viszi a pcmet a gyerek.nekem filmezni jó vagy arra sem?pl.3d filmet lehet ezeken nézni?(hdmivel tvn)
[ Szerkesztve ]
-
grunker
tag
Sziasztok,
lecserélném a jó öreg ASUS K50ID laptomat.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - nem sürgős
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) - 150-250e Ft
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén) - otthoni felhasználás, net, office semmi extra, megbízhatóság az előző egy ssd turbósítással most is célnak megfelel
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - játék nem kell (ha mégis csak heroes 3)
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? jó lenne matt, fullHD, de ebben kompromisszum kész vagyok
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? nem igazán hordoznám
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) jó lenne egy windows
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? optikai meghajtó nem kell, de csakis ssd-vel
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) nincs
eddig úgy voltam vele, hogy csak új és megbízható helyről, de itt a fórumon egyre több gépet ajánlatok a laptopsystemtől, ott találtam egy ilyent:
http://laptopsystem.hu/adatlap/14479476836149
ÚJ Dobozos HP Elitebook 840 G2 AKCIÓ!BOMBA ÁR!!!!!!!Utolsó darabok!
abszolút nem ismerem a boltot. Ha jól értelmezem ők felújítanak üzleti notikat és használtként adják el zömében, notebookról vélemény? magyar billentyűzet matricával mennyire gáz?.előre is köszi
-
_Berci_
aktív tag
válasz grunker #109728 üzenetére
A forrás kérdéses gari szempontból...
Gyárilag a garacia 3 év rá (Ő nála kivételesen az aksira is), de itt 2018.oktoberig van.
Szerintem akkor vásárolták valahol és azért akkortól van a gari, igaz állapotnál írják, hogy új.
Maga a gép szerintem elég jó!
Világító billentyűzete van, ha matricázod, sz.tem elég hülyén néz kiNagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!
-
Benyuss
tag
válasz laszlobak #109660 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat!
Tovább bújtam az internet mély bugyrait és újabb két vasdarabot találtam. Ezekhez mit szóltok?
Asus
Ennél nem gáz a két cellás akksi? Ez az egyetlen bajom vele.Acer
Ez meg Acer, nem tudom milyen minőséget képvisel.Vagy inkább továbbra is fenntartjátok valamelyik általatok ajánlott gépet?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
benze
csendes tag
Sziasztok.
Szeretném a segítségetek kérni, abban a kérdésben, hogy létezik-e olyan DELL inspiron 5558 amiben az FHD IPS panel nem matt hanem glossy?
Csak mert azt hittem hogy ezekből az összes matt és ha ilyent veszek akkor tuti matt lesz, de AQUA meg Ipon már teljesen összezavar. Vagy egyáltalán ki se írják rendesen ezt az egyáltalán nem elhanyagolható információt, vagy van egy sanda gyanúm, hogy néha rosszul.
(Bezzeg azt mindenhova kiírják hogy a ház fényes vagy matt bah...)
Annyi féle van. Tudom, hogy mi kéne, de pont egyik se jó... eléggé elhordták már a boltokból ezt az 5558-as szériát. Nagyon fontos lenne a matt kijelző de az összes WXGA felbontású fényes kijelzővel szerelt.A segítségetek előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
benze
csendes tag
Akkor már töltök egy ilyet is. Hátha mégse tudom mi a jó.
-1 hónapon belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
-180-205 ezer
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén)
- multimédiás dolgok , film , internet , tanulás , nem szempont a játék
- nem játszanék
- ez az egyik legfontosabb szempont. mindenképpen matt, lehetőleg FHD , a panel mindegy
- egy honapban 2-4 Bp-Veszprém vonatozás , ritkán könyvtárba magammal vinném, utazás közben nem igazán használnám
- semmi
-ramból 8GB, tárhelynek megfelel 500GB HDD is, de nagyon tudnék örülni egy SSD-nek ha van olyan konstrukció ahol belefér a keretbe, Optikai megható nem lényeg.
-HDMI kimenet fontos, mert esetlegesen szeretnék még monitort rákötni és nem szeretem a D-sub-ot
-ÚjÜdv.: Bence
-
dugo_
veterán
válasz Benyuss #109736 üzenetére
Most akciós: dell 5558, i3, 920m
De ha egy napi hordozós célgép kell, akkor ennyiből jobban járnál egy 14"-os használt üzletivel.
[ Szerkesztve ]
-
_Berci_
aktív tag
válasz benze #109735 üzenetére
Szia
Szeretném a segítségetek kérni, abban a kérdésben, hogy létezik-e olyan DELL inspiron 5558 amiben az FHD IPS panel nem matt hanem glossy? nincs
Csak mert azt hittem hogy ezekből az összes matt és ha ilyent veszek akkor tuti matt lesz, de AQUA meg Ipon már teljesen összezavar. Vagy egyáltalán ki se írják rendesen ezt az egyáltalán nem elhanyagolható információt, vagy van egy sanda gyanúm, hogy néha rosszul.
(Bezzeg azt mindenhova kiírják hogy a ház fényes vagy matt bah...)
Annyi féle van. Tudom, hogy mi kéne, de pont egyik se jó... eléggé elhordták már a boltokból ezt az 5558-as szériát. Nagyon fontos lenne a matt kijelző de az összes WXGA felbontású fényes kijelzővel szerelt.
Melyikre gondoltál pontosan?Amúgy most akkor fényes vagy matt kell???
-
_Berci_
aktív tag
válasz benze #109737 üzenetére
Szia
Ez a Dell 5558 pont megfelel az igényeidnek
Nincs odaírva, hogy IPS, de az, láttam élőbeOptikai meghajtó helyére lehet pakolni optibay-t amibe a winyót, s a hdd helyére ssd-t.
Samsung, Sandisk meghajtókkal próbáltuk ami belemegy, de pl Kingston nem![ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz spyduck #109717 üzenetére
Szia
Igen, sajnos a 17"-os gépek hátrányát én is észrevettem, de neki jobb lenne olyan laptop, aminek a képernyőjén nagyobbak a dolgok.
A következő választásom nekem is a dell 5558 lett volna, i3+4gb kombóval. Ráadásul mivel nőnek lesz ugye, a szín választás sem utolsó szempont. Na ez az, ami miatt pl a lenovok meg hp-k kiestek, elég komorak, főleg a lenovo, a hp-ben meg sokban amd procit találtam csak, amiben nemigen bízok... Az IPS kijelző nyilván jó dolog, de FHD ebben a méretben? Nem nagyon pici azon minden?Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
ZrogNV
tag
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne egy notebookot vásárolni. A felbontás minimum FHD. Legfőképpen grafikus tervezésre kell neki, próbáltam lebeszélni ilyen felhasználás mellett a notebookról, de nem sikerült.
Ez miatt szerintem 16Gb Ram alá sem nagyon kellene menni. A vga-t passzolom nem vagyok otthon az m-es szériákban. Nagyjából 300-at szán a gépre, de szerintem inkább alá menne mint főlé.
Ha van valamilyen tippetek, akkor azt megköszönném.“Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!”
-
ZrogNV
tag
válasz ZrogNV #109743 üzenetére
Fél éven belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban?
260-300 ezer Ft
(3) Felhasználás?
Grafikus munka - munka és tanulás
Játék használat nem cél, felbontás FHD.
Méretet "15-től felele, FHD 1920x1080, fényes (de szerintem ez nem létfontosságú), IPS szerintem a grafikus munkák és azok színei miatt hasznos lenne.
Hetente több alkalommal is. Utazás közben nem.
Windows, lehetőleg 10
1 TB HDD és 120GB SSD, minimum 16 Gb RAM, optika nem szükséges.
Garanciával talán még használt is szóba jöhet.
“Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!”
-
Khelben
nagyúr
válasz ZrogNV #109745 üzenetére
Kicsit szűkös a keret egy grafikai munkaállomásnak, úgyhogy két lehetőség van: veszel egy új konzumer multimédiás gépet, aminek elég az ereje és a hűtése a felhasználásodhoz, de a sok munkától és hordozástól hamar el fog kopni. Ilyen pl. az Asus N sorozat. A másik egy használt munkaállomás, egy HP Elitebook W / Zbook vagy egy Dell Precision. Ezekben ugyan ritka az IPS panel, de a TN paneljük is egész használható. Aprón van most 8570w és Zbook 17 is.
-
KisStoti
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy 8 éves HP Pavilion DV5 1190eh típusú laptopot használok otthoni gépként, néha kisebb munkákra is. A katasztrofális hűtését leszámítva nagyon elégedett vagyok/voltam vele és a mai napig tökéletesen használható (a rendszeres karbantartásnak és javításaimnak hála). A 8 év azonban nem múlt el nyomtalanul, a használatból adódó kopások, sérülések és a hardver mai igényekhez mért korlátai miatt eljött az idő, hogy lecseréljem. A Dell XPS 15-ös gépeire vártam eddig mert a minőség és a tesztek alapján ideális lenne számomra, de a magyarországi árak finoman szólva meghaladják azt az összeget amit a gépre szánok. Az aktuális laptop piacra a rálátásom még eléggé hiányos így érdekelne néhány külsős hozzáértő tanácsa és ajánlata.
Fél éven belül. Ha érdemes akkor tudok várni.(2) A gépre szánt összeg forintban?
A felső határ 400.000Ft, nincs kőbe vésve de ennél többet nem szívesen áldoznék egy laptopra.(3) Felhasználás?
Napi használat: fotószerkesztés (Photoshop-ban akár 100 réteg), irodai programok, multimédiás programok, internet
Ritkán: Játék, videó vagy zeneszerkesztés(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
A Doom (2016) nagyon felkeltette az érdeklődésemet így ezt a játékot mindenképpen szeretném kipróbálni de nem ragaszkodom az „Ultra High” grafikához.5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15,6”, FHD, IPS. Érintőképernyőre nincs szükségem.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Havi 1-2 alkalommal vinném csak magammal, akkor sem nagy távolságokra. Utazás közben soha nem használnám.(7) Operációs rendszer?
Ha nincs az sem baj. Windows 10-es gépet szeretnék, de utólag is telepíthető így ez nem szempont.(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Minimum 128 Gb-os SSD-re szeretném tenni az OP. rendszert (mellette esetleg egy HDD) és legalább 8Gb RAM, optikai meghajtó nem fontos.(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…
Egy HDMI csatlakozónak hasznát tudnám venni. Fontos a minőségi anyaghasználat.(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új gép jöhet szóba, minimum 2 év garanciával.A segítséget előre is köszönöm!
-
nagyúr
Sziasztok!
Ismerősnek keresek új gépet, 200k körüli áron, 15,6-os méretben, legalább 8 GB rammal, dedikált vga-val, ha lehet windows-al. Toshibán kívül minden érdekli. Munka-játék vegyesen, átlaguser, a lényeg a hibamentes működés lenne!
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest