Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#205551) Bdanyy


Bdanyy
addikt

Nem egyszerű :( Ez a tesztautó gondolom nem az általános eset, de anno volt laikus aki még a splashre (vagy legalábbis mindenképp japánra) akart rábeszélni, hogy azt csak tankolni kell. Engem kicsit mellbevágott volna egy ilyen kör egy olyan autónál ami azért tartja annyira az árát mert bele van kalkulálva a "költségmentesség".

[ Szerkesztve ]

http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

(#205552) Jadro


Jadro
veterán

Lehet, hogy kicsit hosszú lesz, de próbálom rövidre fogni. Cserélnénk az idén 18. életévét betöltő Suzuki Ignisünket egy modernebb paripára. A keret 6 millió körül van. Lássuk sorban a szempontokat:
- Napi ingázáshoz Pest környékéről (kb 2*25-30km) 1-2 havonta vidék autópályán, nyáron külföld. (Onnan indulunk, hogy ezt az Ignissel is simán megoldottam, tehát a kényelmi szint elég alacsonyan van. :DDD )
- Az előző pontból kifolyólag benzines megoldást keresek.
- A legfontosabb kitétel: AUTOMATA a cél, mert feleségem friss jogsis és az Ignis enyhén hektikus, öreg váltója eléggé elveszi a kedvét a vezetéstől. (+ hogy pörgetni kell a kis varrógép motort.)
- Elsőre a Swift-Vitara-S-Cross vonalon gondolkodtunk, mert kényelmileg ez nekünk bőven elegendő és egy GL+ felszereltség több mint elég.
- Üléspróbázni még nem voltunk, de hamarosan megnézzük ezt is. Igazából nem lenne rossz ha kicsit nagyobb lenne mint az Ignis, ezért a Swift határeset, de nem esett még ki így elsőre. (3-an vagyunk, Ignissel is simán elmentünk Horvátokhoz 9 napra pakolva.)

A keretet és a kiindulópontot (Ignis 17+) figyelembe véve a kérdés az, hogy inkább új Swift felé érdemes menni, vagy egy kicsit használt Vitara/S-Cross legyen a cél? Ahogy nézem új Vitara/S-Cross nem fér már ebbe bele. Esetleg másik márka?

Persze lehet, hogy az üléspróba ués a kézzel tapizás után ez a kérdés nem is lesz kérdés.

Jobban szeretem a kiszámítható költségeket, így mindig ráköltöm az autóra amit kell. Ebből a szempontból is nézzétek kérlek, melyik mennyire megbízható. Az automata váltó miatt eleve nem szeretnék túl sok kilométeres használtat. (Olajcsere mizéria miatt.) Sosem vezettem még CVT-s, sőt semmilyen automata váltós autót.

Pl: Ez a Swift tényleg átvehető vajon, vagy csak naív vagyok?
S-Cross - Ez vajon csak a hirdetésben létezik vagy vihető?
Nincsenek ilyen irányú tapasztalataim, olvasok már mindenfélét. :)

Vagy pl ilyesmi [link] is határeset lehet km szempontból, de magánszemélytől.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#205553) KMT válasza footy (#205525) üzenetére


KMT
addikt

Ez az 1.4 T-jet nincs kombi autóban? 2012 után. Vagy nagyobb csomagterű ötajtósban? A tipo nem szimpatikus.

(#205554) KubanitoS válasza Bdanyy (#205551) üzenetére


KubanitoS
veterán

Te most komolyan azon vagy kiakadva, hogy egy 12 éves használtautóra költeni kellett?

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#205555) KubanitoS válasza Jadro (#205552) üzenetére


KubanitoS
veterán

Teljesen más kategória egy Swift és egy “suv”. Nézzétek meg őket és könnyebb lesz a választás. A helyedben amúgy lízingelnék és egy új automata S-Crosst vennék. 1.4 turbó motorról hibát nem olvasni és elég jól is megy. A hozzá adott 6 fokozatú automata is igencsak jó szerkezet. A Swifthez CVT váltó van. Olyan mint egy robogó, bőgeti a motort. Lehet nem is tetszene a működése.

[ Szerkesztve ]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#205556) rbalint88 válasza Jadro (#205552) üzenetére


rbalint88
addikt

Ha ellatsz 6Millioig, akkor tedd ra (hitelezd be) a kulonbozetet egy uj scross/vitarahoz, mert orulet, ami a hasznaltpiacon van. 6M-ert mostanaban olyan scrosst kapsz, amit 5-ert vettek a szalonbol 2-3 eve :W
swift csaladinak kicsi.
esetleg 6M alatt auris hybrid facelift (2015-), szigoruan autopalyas menetproba utan. Vagy corolla 1.2t, hybrid, szinten probalva.

(#205557) Jadro válasza rbalint88 (#205556) üzenetére


Jadro
veterán

Köszi a tippeket! Igen, látom sajnos a használt árakat.... Elég durva dolgok vannak itt. Nem ragaszkodom a Suzukihoz mindenáron, csak az automata van kőbe vésve. A pénzzel is tudok még lehet nyújtózkodni, csak az az igazság hogy sajnálok ennyit kiadni egy autóért. Inkább betolom lakáshitelbe. Új Vitara és S-Cross 8M+. Na annyit tuti nem adok egy autóért. Valahol meg kell húzni a határt. Nálunk az autó A-ból B-be közlekedési eszköz. Elkezdtem Casco-t kalkulálni, (Ignis nem igényli ugye), számolom a teljesítmény adót, nézem a spritmonitor fogasztásokat. Próbálok minden irányban tájékozódni. Elég szomorú az irány.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#205558) Bdanyy válasza KubanitoS (#205554) üzenetére


Bdanyy
addikt

Nem :)

http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

(#205559) rbalint88 válasza Jadro (#205557) üzenetére


rbalint88
addikt

Jo az a 8+M 7,2-nek is :) [link] a suzuki olyan szempontbol jo, hogy olcso a szervize es azert eleg megbizhatoak, meg hosszu a gari is. Toyota szinten zenesz.
Esetleg az opel crosslandre nezz/kerdezz ra, egyszeru, olcso konstrukcioju auto, de van belole automata es szinten nem horror a fenntartasa.

(#205560) Bdanyy válasza Jadro (#205557) üzenetére


Bdanyy
addikt

Új Tivoli (Grand)? Azok vannak 7 körül újonnan, bár nem annyit fogyaszt mint az S-Cross.

http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

(#205561) footy válasza KMT (#205553) üzenetére


footy
addikt

A Fiat Bravonak es Lancia Deltanak is nagy csomagtartoja van egy kortars kompakthoz kepest es mindkettot 2014ig gyartottak.

Esetleg Fiat 500L/Wagon (eloben nagy felnivel nem gaz)

[ Szerkesztve ]

(#205562) KubanitoS válasza Jadro (#205557) üzenetére


KubanitoS
veterán

Szia, ahogy írták is 7,2 misi az a 8. Linkeltél itt 6.6 millióért is autót. Ha annyit tudsz rá szánni, akkor egy picit toldd meg és egy nagyon szuper, problémamentes autód lesz sok-sok évig (3+7 év garancia). A Swift valóban kicsi, na meg erőtlen is ( barátnőmnek néztük, tesztvezettem a mostani turbómentes 1.2-est 80 lóerővel) az S-Crossom pedig most adtam el. Nagyon nem egy kategória a két autó. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy 1.4 turbóval automata S-Crosst kb április végéig lehet majd rendelni, utána jön a hibrid változat, amely a tesztek szerint borzalmasan rosszul sikerült és marha drága is lesz. Magyarán az 1.4 vélhetően nagyon jól fogja tartani az árát, szóval én egész biztos nem hezitálnék a helyedben és új S-Crosst vennék.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#205563) Jadro válasza KubanitoS (#205562) üzenetére


Jadro
veterán

Köszönöm, ezek fontos információk, pláne az április vége. Megyünk szerintem üléspróbázni és kíváncsi vagyok milyen szállítási idők vannak.

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#205564) Jadro válasza KubanitoS (#205562) üzenetére


Jadro
veterán

Közben telefonáltam párat és tényleg május végéig lehet rendelni. Annyi info még, hogy hiába is rendelnék automata váltóst, valószínúleg már nem fogják tudni teljesíteni és átszerződés (vagy visszalépés?) lehetne. Szóval ez a vonal sajnos úgy néz ki, ment a levesbe. AllGrip van még ugyan, de az már metálfénnyel 8M. Újratervezés. :)

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#205565) f4lcon válasza f4lcon (#205441) üzenetére


f4lcon
őstag

a helyzet változott, Rav4 már nincs, a Kia és a Hyundai 12+ hónapban határozta meg az automata váltós modellek szállítási idejét, a Volvo emelt kb 1 milliót.
viszont jó ajánlatot kaptam a Lexus NX350h-ra

tehát fullos Opel vagy fapad Lexus?
- ami igazán hiányzik, mert a mostaniban is van, az az elektromos memóriás ülés és a napfénytető, ezek nincsenek a Lexusban.
- ami jó lenne, de nem fogok eret vágni, az a most is meglevő és az Opelben is lévő első isofix, és a HUD, ezek nincsenek a Lexusban, de le tudok mondani róla
- amit ezeken kívül szeretnék, a ledes világítás, az automata váltó, és a tolatókamera meg az Apple Carplay az van a Lexusban is.

[ Szerkesztve ]

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#205566) tboy93 válasza f4lcon (#205565) üzenetére


tboy93
nagyúr

Rajtad kívül szokta még valaki vezetni az autót? Ha nem vagy csak ritkán, akkor az el. ülés hiánya szerintem nem nagy érvágás.

(#205567) Gergőke88 válasza f4lcon (#205565) üzenetére


Gergőke88
addikt

Fenntartási költségek számítanak? Éves szervíz/gumi stb?
Ha nem akkor biztos a Volvot venném. Más liga mint egy francia Opel...

(#205568) KubanitoS válasza Jadro (#205564) üzenetére


KubanitoS
veterán

Nem írtad, hogy mikor lenne aktuális a dolog. Ha nem most, hanem mondjuk egy hónap múlva, akkor valóban problémás lehet a dolog. Amúgy kíváncsivá tettél és felhívtam a kapcsolattartómat a közeli Suzukitól és megerősítette, hogy automata + összkerékből van bőven választék, GL+ automatában macerásabb. Viszont egy-egy autót ki lehet fogni most is, de ahhoz nagyon gyorsan kell lépni. Állítólag van valami lista, ahol látják a kereskedők a készülő autók listáját és azokból lehet lecsapni egy-egy példányra. Ha feltűnik egy-egy GL+ automata, akkor ott lépni kell, mert más is lépni fog.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#205569) f4lcon válasza tboy93 (#205566) üzenetére


f4lcon
őstag

néha a feleségem, de egyébként senki
viszont a kezdődő gerincsérvem miatt az Opel AGR ülése (6 irányban állítható motorosan) talán többet nyom a latban, mint a Lexus standard ülése?

#205567 Gergőke88
mint mondottam, a Volvo kiesett, mert eddig is a legdrágább volt, de most további 1 millióval vastagodott az árcédula. a kérdés az, hogy az első felszereltségi szintű Lexus (Elegance) vagy a legjobb felszereltségű Opel (Ultimate PHEV) jobb választás, figyelembe véve, hogy 4 év múlva el kell adni. gumi ügyben eddig is elmentem 1 téli és egy nyári szettel a 4 évben, nem hiszem, hogy ez után ez másképp lenne. az éves szerviz valószínűleg az Opelnél olcsóbb, a Lexus tuti drágább óradíjjal számláz, de az Opel-hez venni kell fali töltőt is kiépítéssel a céghez, ami még 500 ezer és egymillió között van, attól függően mennyire szállnak el a villanyszerelők ajánlatai, anélkül meg nyilván nem fogom a céges autót az otthoni villanyszámláról tölteni...

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#205570) tboy93 válasza f4lcon (#205569) üzenetére


tboy93
nagyúr

Szerintem a gerincsérveden nem az autó ülése fog javítani.

(#205571) Qru válasza f4lcon (#205569) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Amelyik kenyelmesebb/ jobban tetszik.

#nincsbennetarcsi

(#205572) cappa72 válasza tboy93 (#205570) üzenetére


cappa72
nagyúr

Sokat dob egy jó ülés a komfortérzeten gerincprobléma esetén. Tapasztalat sajnos.
Nem elhanyagolható szempont.

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

(#205574) hobizoli


hobizoli
nagyúr

[link] 911 Turbo S (type 992, 3.7 biturbo DCT) vs Model X Plaid

több drón kell ;P

(#205575) f4lcon válasza tboy93 (#205570) üzenetére


f4lcon
őstag

de legalább ne rontson

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#205576) silver10 válasza cappa72 (#205572) üzenetére


silver10
aktív tag

Osztom a véleményed. Műtött gerincsérvvel, sajna.

(#205577) cappa72 válasza silver10 (#205576) üzenetére


cappa72
nagyúr

Ugh... az elég rossz lehet.
Amikor vettük a családi autót, sokat üléspróbáztunk, mert nekünk felnőtteknek fájós a derekunk. A két első ülésnél volt a legfontosabb, hogy azok jók legyenek. A VW alap ülései kiestek, a nem extra deréktámaszos sem érte el azt a szintet, ami hosszú távon ülhető/élhető, az extra ülések rendben voltak.
Fordnál is végigpróbáltuk, ott az extra az igen jó, viszont olyan autó nem volt készleten... így próbálgattuk a deréktámaszos verziót, és végül nekünk megfelelt. Így 2.5 év távlatában is egész jónak mondanám, 250km-t is simán levezetek úgy, hogy nem kihajtogatni kell magamat az ülésből, hanem kipattanok. És az anyósülés is ugyanolyan.
Természetesen van, akinek ez a fajta ülés nem jó, mert mások a méretei.
(még volt pözsó is, az is jól ülhető volt)

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

(#205578) johnny82


johnny82
őstag

Sziasztok!

Hamarosan, 1-2 hónapon belül le fogom cserélni a mostani MK4 kombi Focusomat. 7-8M-ig szerintetek mit érdemes venni? Ennél kisebbet nem szeretnék. Mindenképpen magyar, garanciás autót keresek, led fényszóró kell. Kombi jön be legjobban, de akár crossover is lehet, szedán nem annyira jön be. Minőség fontos és megbízható autót keresek. Üzemanyag mindegy, de 3-4 év múlva eladható legyen, manuális váltót preferálom. Elektromosat is néztem, mert tudnám itthon tölteni és ki tudja mi lesz az üzemanyag árakkal, de az Ioniq nem túl minőségi és nem is tetszik annyira, ami még beleférne a keretbe azok meg kicsik. Egy Kia E-Nirot azért elfoganék.

Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#205579) rbalint88 válasza johnny82 (#205578) üzenetére


rbalint88
addikt

Villany es (rendes) hibrid mind automata lesz. Teljesitmenyszintet es eves futast/felhasznalast nem irtal, valamint hogy csak uj jatszik vagy hasznalt is.
7-8Millaert ujbol nem sok minden van, ami kombi focus meretu es rendes motor van benne es/vagy nem fapad.

(#205580) dj79 válasza johnny82 (#205578) üzenetére


dj79
senior tag

Ha sietsz, talán még jut ilyen

(#205581) johnny82 válasza rbalint88 (#205579) üzenetére


johnny82
őstag

Igen, tudom, hogy az elektromos csak automata, de ha sokat spórolnék vele, akkor bevállanám. Ami nagyon megbízható hibrid automata, az jöhet. Használt is lehet, garancia fontos. Ennél rosszabbat nem szeretnék, évi 18-20K km menne bele.

#205580dj79: minőségileg ez milyen?

[ Szerkesztve ]

(#205582) Gombinyó válasza johnny82 (#205578) üzenetére


Gombinyó
őstag

Ha új, akkor kb a Ceed SW 1.5T és Corolla TS 1.2T fér bele kb, de egyik sem prémium minőség. Azt max már lejárt garis autóban kapsz ennyiért.

(#205583) Doki16 válasza johnny82 (#205581) üzenetére


Doki16
addikt

Ha megbízható hibrid kell akkor Corolla kombi a te választásod. Az ioniq hibridekkel csak a nyűg lesz mert DCT váltósak. Nem mennek tönkre annyira sűrűn, csak még azt is figyelni kell pluszban.
A keretedből kijöhet egy 2 éves Corolla ami még 10 éves koráig hibrid garanciás.

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

(#205584) rbalint88 válasza johnny82 (#205581) üzenetére


rbalint88
addikt

Es az evi 18-20k km hogy oszlik meg, foleg varos, foleg autopalya vagy orszagut? Nekem egyebkent a tippem a minoseg miatt egy skoda octavia, seat leon vagy vw golf kombi lenne, viszont ezek szinte biztosan csak hasznaltan fernek bele a keretbe. 1.5tsi motorral keresnem, ehhez az amugy sem annyira javasolt szarazkuplungos dsg van (be lehet vallalni azert), biztos jol eladhato lesz es mar alapvetoen kiforrott konstrukcio. A kifutott generacioval varhatoan kevesebb gond lesz, de be lehet vallalni az ujakat is.
Tulnyomo reszt palyazashoz se a hibridet, se a villanyt nem javaslom, ha a minimum 140-es utazot szeretned tartani. Lehet azokkal is, csak nem arra vannak optimalizalva.

Gombinyo: ceed es corolla is kisebb belul az aktualis focusnal, ezert nem javasoltam oket. I30 hatso labter konkretan vicc: [kép]

[ Szerkesztve ]

(#205585) johnny82 válasza Gombinyó (#205582) üzenetére


johnny82
őstag

Az új Ceed SW nagyon bejön, pláne a GT Line, de ez már 9M, ahogy az Octavia is, ami nagyon bejön még.

mod: Ceed gold felszereltséggel beleférne.

#205583Doki16: nem feltétlen kell hibrid. 1-2 corolla hibrid videót néztem, lehet ki kéne próbáljam élőben, mert a hibrid búgása nagyon nem jön be így videóból. Kívülről különben tetszik.

#205584rbalint88: Kb 20-30% város, a többi pálya, országút vegyesen. A fentebb linkelt Octavia nagyon tetszik kívül-belül, de 9M. Mod: Ebben a mátrix led fényszóró az nagyon kéne.

Inkább spórojak még? :F

[ Szerkesztve ]

(#205586) molnarpeter válasza johnny82 (#205578) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Pálya miatt PHEV lenne ideális szerintem. Használtra tudsz Mapfre és társai garancia biztosítást kötni - tippjeim ennek fényében nézd :)Szóval Passat GTE talán ami legjobban megfelel az igényeknek ahogy van, esetleg Volvo V60 D6/D5TE (nyűgösebb és kisebb, de dízel), vagy ha spórolsz még, akkor Mercedes C Klasse 300de hajtással (szintén dízel, pályára szvsz az való, bár a TSI is elég jól tud fogyasztani).

(#205587) johnny82 válasza molnarpeter (#205586) üzenetére


johnny82
őstag

Gondoltam rá én is, hogy nekem jó lenne egy phev. A Passat GTE nagyon tetszik, de ez a videó rendesen elvette a kedvemet tőle. Volvo V60 FB csoportban meg rengeteg hibáról olvasni. Megbízható autó kell, ami elindul minden nap. Mercit még nem néztem idáig, megnézem.

mod: megnéztem, nem tetszik. :(

#205584rbalint88: Leont se néztem még eddig, de tetszik. Minőségre milyen? Az új is tetszik.

[ Szerkesztve ]

(#205588) molnarpeter válasza johnny82 (#205587) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Ajánlom a hazai és nemzetközi GTE csoportokat, fórumon Doki16-nak volt-van (Golf, Passat). A videóról annyi a véleményem, hogy minden adatot amerikai forrásból vettek, ehhez képest GTE nem is létezett azon a piacon ;) Motor nem nyűgös, már szíjas, és a DSG is a jobbik olajos kuplungos, tartósabb fajta, 60 ezrenként gyárilag előírt olajcserével, best of VAG válogatás. Drága hiba lényegében a mechatronika szokott lenni, magas futás és elhanyagolt (+szűrő nélküli) váltóolaj cserék mellett érthető szerintem. Akku beázás történhet hűtőfolyadékkal, erre volt konkrétan visszahívás, szerencsés esetben kaphatsz akár újat is helyette. Adaptív LED engem megvett kilóra, nagyon jól működik. Távvezérlő alkalmazás (WeConnect) nyűgös, bár néha reinstall is elég. Összességében ha nem ez, akkor valami egyszerű-gyakori és persze keveset fogyasztó dízelt keresnék, excel segít :D

(#205589) johnny82 válasza molnarpeter (#205588) üzenetére


johnny82
őstag

Nagyon-nagyon tetszik. Ha mégsem problémás, akkor nem vetem el. Bár nem garanciás.

(#205590) joshua7 válasza johnny82 (#205589) üzenetére


joshua7
veterán

Tényleg inkább a tulaji körben, Fb csoport például, tájékozódj, az a videó teljesen fals.
A GTE egy nagyon jó autó, mind Golf, mind Passat esetén.

Semper Fi

(#205591) Vismajor01 válasza johnny82 (#205587) üzenetére


Vismajor01
addikt

Hol olvasol ilyet? Én is tag vagyok, ilyen autóm is van de azért olyan sokról nem olvasok :D

És azért elkell ezt osztani...Belépsz Prius csoportba ott mi vár majd?

Ugyanis általába azok irnak a csoportba akiknek gondjuk van az autójukkal :) Én pl nem, mivel semmi gondja.

Amondó vagyok, hogy megbizhatóságban v60>gte, bár a GTE még nagyon új. De a v60ban megcsinálod az alapból elbaltázott gyári dolgokat (kormánymű, klimakompresszor) és utána sztem elég hűséges társ.

Én is vacilláltam sokat de a 2.4-es 5 hengeres meggyőzött, az egy nagyon jó konstrukció.

ellenben voltam 3 GTE talin és mindenhol azt mondták, hogy 200 fölött nem vennének, és hogy elég sokat kell rákölteni. Mikor mondtam h feleségem sokallta az évi 250 ezret amit Priusra kellett költeni, eltanácsoltak egyöntetűen a tipustól :D

Nálam az egyetlen különbség a GTW és a Volvó között a csomagtér és a benzin-dizel. Ha lett volna 8 misim akkor GTE-t vettem volna én is, de a csomagtér miatt csak is.

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#205592) szabonagyur válasza KubanitoS (#205568) üzenetére


szabonagyur
félisten

A legtöbb márciusi autó elfogyott, áprilisira nem lehet még feliratkozni.

Akinek a távolság, ország keleti vége nem gond és jó a barnás szín úgy tudok egy GL+, AT, 2WD-t :)

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#205593) molnarpeter válasza Vismajor01 (#205591) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Amit a GTE-re akkor kell költeni, ha esetleg elromlik, hasonló összeget a V60 egyszer bekéri fixen, hogy megbízható legyen, ha előző tulaj már megcsinálta, akkor nem fáj. Mondom ezt úgy, hogy D6 kéne inkább :D

(#205594) johnny82 válasza Vismajor01 (#205591) üzenetére


johnny82
őstag

19-ben vettem a Focust. Akkor merültem bele a V60-ba. Már nem emlékszem pontosan mik voltak a hibák. Nagyon tetszett, de nem mertem bevállalni. A GTE nekem jobban is tetszik.

Elmentem ma a Skoda márkakereskedésbe, hogy megnézzük az Octáviat. 1.5 évre vesznek fel rendelést... Az összes készleten lévő autójuk el volt adva, pedig volt egy pár a szalonban. Nekem is és a páromnak is nagyon tetszett. Bár nem kombi volt kiállítva, csak egy ötajtós, de az is hatalmas volt. Szép, modern.

Ha mondjuk ki tudnám tolni a keretet 9-re, akkor más autó is képbe kerülne? Eddig az Octavia van az első helyen, a led matrix miatt is és mert elég nagy és garanciás.

[ Szerkesztve ]

(#205595) Gergőke88 válasza johnny82 (#205594) üzenetére


Gergőke88
addikt

Új Astra?

(#205596) vzsryl válasza Gergőke88 (#205595) üzenetére


vzsryl
nagyúr

Elvileg a fapados is AGR-es, csak nem memóriás és nem bőrös.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#205597) molnarpeter válasza johnny82 (#205594) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Eurofleetnél szokott lenni készleten pár típus új autókból, vagy házon belüli használt kínálatot is lehet bevonni.

(#205598) johnny82 válasza Gergőke88 (#205595) üzenetére


johnny82
őstag

Mikor a Focust vettem, akkor néztem a K Astrát is, de nem jött be. Meg ott is volt tán valami motorprobléma, ha jól emlékszek. Bár nem tudom milyen motornál.

#205597molnarpeter: köszi!

(#205599) Gergőke88 válasza johnny82 (#205598) üzenetére


Gergőke88
addikt

Nem a K-ra gondolok hanem az “új” modellre.

(#205600) vzsryl válasza Gergőke88 (#205599) üzenetére


vzsryl
nagyúr

L.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.