Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97855) soldier2 válasza RetepNyaraB (#97853) üzenetére


soldier2
őstag

Tegye fel a kezét aki rézcsövezett pid nélkül! Naugye máris nincs meg a gyári termosztát kilengése, csak a bejövő víz általi hűtés, amit korrigál a pid is valamennyire. Nem 10 fokos kilengést fogott meg a rézcső szvsz (nem is 1-2-t de azt nem is írtam)
A vita onnan indult, hogy egy podos gép miért nem hozza a karosok ízét. A podosok hőháztartása meg nem annyira a stabilitásról híres. A másik és vsz jelentősebb faktor a darált kávé minőségromlása, de ebben teljes az egyetértés, ezt a részt így le is zártuk, és a felületes szemlélőben így kialakulhat egy olyan kép, hogy a hőtani különbség a legjelentősebb oka a minőségromlásnak, de ezt nem írta senki (én biztosan nem).

Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.