Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34593) hifis50 válasza Ábi (#34576) üzenetére


hifis50
csendes tag

Kávékalmár kölcsönkérte a Strietmant, és kimérte a fej hőgörbéjét a bekapcsolástól a csapolás végéig. Eszerint nagyon stabil a gép, kb. 15 perc után rááll a PIDen beállított értékre, és a shot alatt 1 - 2 fokot csökken max. a fej hőmérséklete. Tényleg nagyon szép görbét produkál. (Egyébként a kazánvíz és a fej hőmérséklete ennél a konstrukciónál az állandósult szakaszban egyenlő.) Ugyan a mérésben ez nem szerepel, de ha ezután újra felöntöm friss vízzel a tartályt (pontosabban kipótolom a fogyást), akkor már az amúgy meleg gép szerintem 5 perc alatt újra stabil, tehát lehet készíteni a következő adagot. Fej túlmelegedés itt nincs.
Ezt csak azért írtam le ilyen hosszasan, mert most már egyértelmű, hogy úgy van ez a gép kitalálva, hogy aki bevállalja a korlátait (nincs gőz és lényegében csak szimpla presszót lehet vele készíteni), az kap egy olyan kiskaros gépet, ahol a fő paraméterek bombabiztosan, minden bűvészkedés nélkül pontosan kézben tarthatók. (Többek között ezért is tudja a kényesebb újhullámos kávékat is leküzdeni.)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.