Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sh4d0w:] Windows Recall
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
ha előáztatás nélkül sérült a pogácsa, vele meg nem, akkor "biztos", hogy segít. ha nélküle is tökéletes a kivonatolás, akkor valószínűleg nincs sok értelme. a gaggia classic elég jól csinálja nélküle is + rezgős, nem csodálom, ha ott végül nem kellett ez a matek. a pavoninál mindig igyekeztem óvatosan rátenni a teljes nyomást, most a dalla corténél meg egyelőre legalábbis nem rosszabb előáztatással, mint nélküle. és bár a bar nem 2-3, mint a rotonál, nem is bánom, mert segíteni pont így segít a legjobban: csak befolyik finoman a beállított mennyiségű víz, semmi pogácsa ütlegelés és egyéb tettlegesség.
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.