Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#120645) zolnagy válasza gubabela (#120644) üzenetére


zolnagy
őstag

Szerintem nem jár több macerával. A sima kotyeszba is jó kávé kell, ha jó italt szeretnél és ugyanúgy frissen kell ahhoz is őrölni. Sőt sima kotyesznál azt mondják (JH pl), hogy forró vízzel érdemes felönteni, úgy jobb lesz a kávé, mert hamarabb elkészül az ital és a fém rövidebb ideig melegíti az őrleményt. Ezzel szemben sztem brikkánál amúgy is gyorsan megvan a folyamat és hideg vízzel lesz jó, ebből a szempontból kevesebb macera. Ha arra gondolsz, hogy néha érdemes kitisztítani a súlyszelepet, akkor talán igen, de így is egálban vannak.

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.