Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#116391) roBEEsz válasza Superkee (#116388) üzenetére


roBEEsz
csendes tag

Azt előre leszögezem, hogy én sem vagyok profi, így ne vedd készpénznek az állításaim :D

Amit elsőkörben mindenkinek szoktam javasolni, az egy filléres WDT tool, ami nagyban segíteni fog az őrlemény megfelelő eloszlatásában. (Én a disztribútort nem kötelezően javasolnám, sajnos elég sok olyan van, ami tömörít is, holott nem ez lenne a cél vele..)

Könnyedén lehet szerintem az is, hogy a kávéd nem megfelelő.. Milyen babokat használsz? Hogyan tárolod őket? Bent pihennek az őrlőben? (Sajnos itthon kicsit más a helyzet, mint egy kávézóban, ahol több zacsi kávé elmegy egy nap.. lehetőség szerint óvni kell a babokat a fénytől, oxigéntől, melegtől..) A friss kávé szerintem sokat dobhat az élményen, bár ennek ára is van - szerintem többen is tudnak olcsóbb, működő alternatívàt mondani neked.. -

Tamperelés probléma nálam is megvolt, én nemes egyszerűséggel váltottam maroktamperre, jelenleg hol ezt, hol azt használom (Tadamm shopjaba érdemes lehet körülnézni..)

Valóban kosarat is érdemes lehet cserélni, viszont egy “profibb” kosárhoz kelleni fog szerintem a 9 bar.. (fogalmam sincs a tied pontosan mivel operál..)

Ez csak pár dolog, ami eszembe jutott.. olvasgass vissza a fórumon, sok a hasznos infó.. Youtuben pedig akár James Hoffman, vagy Lance Hedrick videói hasznosak lehetnek..

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.